FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cassanova
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cassanova » 16 jun 2010, 14:32

19TM87 je napisao/la:
cassanova je napisao/la:Čolić slomio ruku, ali ipak potpisao za Spartak. :D
nado sam se da bi mogo za nas potpisat...ali jbg
MA hvala Bogu da nije pije k'o stoka. :twisted:
1996

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 jun 2010, 14:37

kimbo je napisao/la:Dobro ste se pojacali , sutra vam pospisuju Skaljic i Osmanagic !! Iz pouzdanih izvora !
Sta kaze "pouzdan izvor", koji je Skaljic u pitanju? Asim ceka vizu i ide u Norvesku na probu a Arnel nema jos nikakve ponude i on je stabilan u Velezu ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 jun 2010, 14:40

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jun 2010, 14:43

boccaccio je napisao/la::mrgreen: za 20 minuta ima jedno desetak novih imena :mrgreen: ...mislim da malo pretjerujemo...pile,gdje ovoga iskopa :mrgreen:
Ma pusti se ovih sto se pise o njima od toga nikad nista ne bude, jutros se pila kafa menadzerska
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 jun 2010, 14:44

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la::mrgreen: za 20 minuta ima jedno desetak novih imena :mrgreen: ...mislim da malo pretjerujemo...pile,gdje ovoga iskopa :mrgreen:
Ma pusti se ovih sto se pise o njima od toga nikad nista ne bude, jutros se pila kafa menadzerska
Jeli bio "onaj" menadzer .. ;)
AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jun 2010, 14:47

Stole iz Bora je napisao/la:Jeli bio "onaj" menadzer .. ;)
Nije, bio je lik koji mi je rekao i za Culuma i za Lazu lik ima dobre veze sa anamo onima

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 16 jun 2010, 14:47

de recite i nama obicnim smrtnicima tu koju sifriranu informaciju :mrgreen: :mrgreen:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 jun 2010, 14:52

cassanova je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
cassanova je napisao/la:Čolić slomio ruku, ali ipak potpisao za Spartak. :D
nado sam se da bi mogo za nas potpisat...ali jbg
MA hvala Bogu da nije pije k'o stoka. :twisted:
dooso bi njemu amar glave, mislis da ovi sto su osvojili titulu nisu cugali...kolko sam puta sehu vidio malo je rec
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 jun 2010, 14:53

lottdogg je napisao/la:de recite i nama obicnim smrtnicima tu koju sifriranu informaciju :mrgreen: :mrgreen:
Nema sifriranih informacija. Necu da spominjem na forumu ime menadzera na kojeg sam mislio. Nije lijepo da mu se ime bez veze povlaci ..
AMAR OSIM

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 16 jun 2010, 14:56

Srđan Savić se spominje kao jedno od mogućih pojačanja Plavih sa Grbavice. Vlasnika sedam prošlosezonskih golova za Zvijezdu bi, po svemu sudeći, voljeli vidjeti na Grbavici. Saviću je istekao ugovor i bez ikakve odštete bi mogao obući dres aktuelnog bh. šampiona.

"Vjerujte da još ništa nisam čuo. Godi interes Željezničara i kada vas žele dovesti kao zamjenu za jednog od najboljih strijelca lige, onda je to zaista ogromna stvar. Ne postoje apsolutno nikakvi kontakti, no ukoliko do toga dođe, spreman sam ući u razgovore", kazao je Savić za SportSport.ba, te dodaje.

"Željo je Željo i nema tog igrača u Premijer ligi koji bi odbio poziv takvog velikana. To je, ispred svega, klub sa velikom tradicijom, navijačima, te igra u Ligi prvaka. No, kažem, još nema nikakvih naznaka. Osim toga, u Zvijezdi bi mi trebali ponuditi novi ugovor."
pa ovo sad postalo moderno pupmati igracu cijenu na racun zelje :mrgreen: razumijem ja da bi svi oni dosli pjese iz svojih klubova da igraju za svetinju al nazalost u zelji sad mogu biti samo najbolji..:D
-PAJA Fan Club!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 jun 2010, 15:02

Stole iz Bora je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Dobro ste se pojacali , sutra vam pospisuju Skaljic i Osmanagic !! Iz pouzdanih izvora !
Sta kaze "pouzdan izvor", koji je Skaljic u pitanju? Asim ceka vizu i ide u Norvesku na probu a Arnel nema jos nikakve ponude i on je stabilan u Velezu ..
Skaljic juce vidjen sa Amarom kako jede janjetinu u Jalanici ! Kazu da su izgladjeni svi nesporazumi koji su nastali prilikom proslogodisnjeg neuspjelog "randesa" Skaljica i Zelje !
Odbrana ce vam biti beton sada ;)
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 16 jun 2010, 15:02

Kao što smo već ranije pisali, Velibor Vasilić napustio je Banja Ilidžu, te kao slobodan igrač ima priliku pronaći novi angažman. Nekoliko je zainteresiranih klubova, a nekadašnji stoper bh. reprezentacije demantira transfer u Olimpik, tvrdeći kako još ništa nije gotovo.

"Istina je da postoje kontakti, ali daleko od toga da sam nešto dogovorio. Znam da me Olimpik želi, kao i još nekoliko klubova, no još uvijek ništa nije zvanično", kazao je Vasilić za SportSport.ba", te dodaje.

"Ma, realno, Željezničar je tim za mene ili onaj koji me dovede u svoje redove", sa smijehom će sada već bivši stoper gradačačke Zvijezde.

:mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jun 2010, 15:07

kimbo je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Skaljic juce vidjen sa Amarom kako jede janjetinu u Jalanici ! Kazu da su izgladjeni svi nesporazumi koji su nastali prilikom proslogodisnjeg neuspjelog "randesa" Skaljica i Zelje !
Odbrana ce vam biti beton sada ;)
Haj ziv bio imas privatnu poruku procitaj

Post Postao/la Avatar » 16 jun 2010, 15:13

"Ma, realno, Željezničar je tim za mene ili onaj koji me dovede u svoje redove", sa smijehom će sada već bivši stoper gradačačke Zvijezde.

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 16 jun 2010, 15:18

mozda nam i ovaj dodje, http://transfermarkt.de/de/didier-drogb ... _3924.html pouzdan izvor, vidjen s NB na carsiji kako jede cevape, kazu da je 2 porcije pojeo... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 16 jun 2010, 15:19

defender je napisao/la:Kao što smo već ranije pisali, Velibor Vasilić napustio je Banja Ilidžu, te kao slobodan igrač ima priliku pronaći novi angažman. Nekoliko je zainteresiranih klubova, a nekadašnji stoper bh. reprezentacije demantira transfer u Olimpik, tvrdeći kako još ništa nije gotovo.

"Istina je da postoje kontakti, ali daleko od toga da sam nešto dogovorio. Znam da me Olimpik želi, kao i još nekoliko klubova, no još uvijek ništa nije zvanično", kazao je Vasilić za SportSport.ba", te dodaje.

Ovaj E. Škorić što je napisao da Vasilić nije u opciji za Olimpik odnosno sada ko fol u Želju bi prešao, ili je budala ili samo laže. Izgleda da je maloprije na Zvijezdinoj temi pročitao da sam napisao da Veca ne ide u Olimpik pa je i on sada okrenuo ploču. Nema pojma da se Veca i sa kim čuo jer sam maloprije pričao sa njim. Također i to sa Savićem je patka. Momak je ovdje u Gradačcu i samo njemu, Hamziću i Deliću nije dato slobodno. Svi mogu ići ali njih trojicu uprava neće pustiti. Sve je to samo nabijanje cijene od strane takozvanih dopisnika.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Post Postao/la Avatar » 16 jun 2010, 15:21

Edmir skoric je navijac Zvijezde,zivi u tom gradu i zasto bi lagao' ? :roll:

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 16 jun 2010, 15:24

Avatar je napisao/la:Edmir skoric je navijac Zvijezde,zivi u tom gradu i zasto bi lagao' ? :roll:
Pa dosta nas još živi u Gradačcu i navijači smo Zvijezde ali ne pričamo gluposti niti iznosimo neprovjerene informacije, a kao što neko reče ti dopisnici kada napišu ono kao udarnu vijest imaju nekakvu pinku.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 16 jun 2010, 15:25

husein veličanstveni je napisao/la:
defender je napisao/la:Kao što smo već ranije pisali, Velibor Vasilić napustio je Banja Ilidžu, te kao slobodan igrač ima priliku pronaći novi angažman. Nekoliko je zainteresiranih klubova, a nekadašnji stoper bh. reprezentacije demantira transfer u Olimpik, tvrdeći kako još ništa nije gotovo.

Ovaj E. Škorić što je napisao da Vasilić nije u opciji za Olimpik odnosno sada ko fol u Želju bi prešao, ili je budala ili samo laže. Izgleda da je maloprije na Zvijezdinoj temi pročitao da sam napisao da Veca ne ide u Olimpik pa je i on sada okrenuo ploču. Nema pojma da se Veca i sa kim čuo jer sam maloprije pričao sa njim. Također i to sa Savićem je patka. Momak je ovdje u Gradačcu i samo njemu, Hamziću i Deliću nije dato slobodno. Svi mogu ići ali njih trojicu uprava neće pustiti. Sve je to samo nabijanje cijene od strane takozvanih dopisnika.
HA-HA, slobodnog igrača nemožeš sačuvat, jedino ukoliko mu date neki astronomski ugovor.
______________________________________________________________________________ ;)
1996

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 16 jun 2010, 15:26

Avatar je napisao/la:Edmir skoric je navijac Zvijezde,zivi u tom gradu i zasto bi lagao' ? :roll:
Edmir Škoric je navijac Zelje

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 50 gostiju.