Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Kinezi ispraćeni, hvala 

Ovi kinezi su definitvno postali neki najsigurniji bet na poene, samo treba malo srece imati. I kladiti se negdje gdje imaju ponudu vise granica.
Ja bezveze poredao, kvota 33, na mizernu uplatu, al prodje sve

I kad ljudi počnu da igraju svaka će tekma ići under. A nedavno su stigli na ponudu u evropu. Nema para na kladionici, još manje sigurnih parova.nJoy je napisao/la:Ovi kinezi su definitvno postali neki najsigurniji bet na poene, samo treba malo srece imati. I kladiti se negdje gdje imaju ponudu vise granica.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
hoce li ga zabit Aguero vcrs sta mislite, ja ga igram pa sta bude!?! 

Odigrao ovu odbojku Minsk- L.Canet na tiketu kvota na L.Cannet 1.5 sad gledam na ttx kvota 1.2 a uplatio 5 min prije nego sto ce poceti. Da li ce i menei sad smanjiti kvotu na tiketu posto se kladim preko neta tj. na daljinu
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Kad god sam ja gledao ovog Robertsona, frajer je ubacivao regale u rupe yebote. Pa sad frajer ne moze nista pogodit, maši sve i svašta. Dobro je pa nije ni ovaj bolji. Evo maloprije promjeniše invalidi i bijelu kuglu

Brate Bayern ostvario 2 pobjede i svjesni da nemaju nikakve sanse ? Real se namucio sa Galatom,jedva dobise na kraju da Bayerna odere 17 razlike,mislim da nema sanse.A za najsigurnijeg para,ovo je iskreno smijesno.mirzatele je napisao/la:15.1.2014
2.par
21:00 REAL MADRID - BAYERN 16.5 h1
Real rusi sve pred sobom..klasicna dominacija..Bayern ostvario pobjede u prva 2 kola i apsolutno su svjesni da ovdje nemaju ali bas nikakve sanse..Opet nema Djedovica,a Real i kad izvede drugu petorku tu su najbolji playmaker u evropi ( sergio ),Reyes,JAJCE carrol...tako da ce ovo veceras vjerovatno ic na +30 razlike..
sretno
ucinak 2/4
Sretno

BHF Bosanska Krajina!
Bravo **** plavi, jedva nekako uze ovaj cetvrti frame, ne znam ni ja kako onaj odigra onaj odbrambeni potez 

ovaj Milan vcrs, samo isplatni igrat zbroj golova i nista vise, vec sam citao da je netko pricao i gost daje gol, Spezia dolazi u najjacem sastavu i bez trenera su koji ima zabranu vodenja ekipe 2 tekme, puni su zelje da zagorcaju Mialnu zivot i zele da zabiju pogodak, svjesni su da ce vjerovatno ispast ali bome je ebeno ispatno odigrat kvotu 2 da ce zavaljat bar 1 gol sugavom Milanu! 

- masteRofPoker
- Kontakt:
Da mu je analiza losa, i ja bih se slozio, nista korisno nije napisao ali da je smijesno za sigurnijeg para, to sigurno nije. Ne znam koliko si puta gledao Bayern, ali njihov nacin kosarke itekako odgovara Real M. Granica jeste visoka, Real moze i tankirati pred kraj jer puno utakmica igraju, ali na neki narodni tiket od 5-6 parova, moze proci. Mada ovo je samo na prvu, nisam gledao kakve su granice na koseve, mozda je to bolji bet.apocalyps je napisao/la:Brate Bayern ostvario 2 pobjede i svjesni da nemaju nikakve sanse ? Real se namucio sa Galatom,jedva dobise na kraju da Bayerna odere 17 razlike,mislim da nema sanse.A za najsigurnijeg para,ovo je iskreno smijesno.mirzatele je napisao/la:15.1.2014
2.par
Real rusi sve pred sobom..klasicna dominacija..Bayern ostvario pobjede u prva 2 kola i apsolutno su svjesni da ovdje nemaju ali bas nikakve sanse..Opet nema Djedovica,a Real i kad izvede drugu petorku tu su najbolji playmaker u evropi ( sergio ),Reyes,JAJCE carrol...tako da ce ovo veceras vjerovatno ic na +30 razlike..
sretno
ucinak 2/4
Sretno
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
apocalyps je napisao/la:Brate Bayern ostvario 2 pobjede i svjesni da nemaju nikakve sanse ? Real se namucio sa Galatom,jedva dobise na kraju da Bayerna odere 17 razlike,mislim da nema sanse.A za najsigurnijeg para,ovo je iskreno smijesno.mirzatele je napisao/la:15.1.2014
2.par
sretno
ucinak 2/4
Sretno
ok,vidjecemo

real se nije namucio protiv galate, svaki put kad bi ovi prisli oni su malo stisli i otisli na vecu razliku, bukvalno se igrali, na kraju galata bila sretna kao da je pobjedila jer nije izgubila sa velikom razlikom
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:real se nije namucio protiv galate, svaki put kad bi ovi prisli oni su malo stisli i otisli na vecu razliku, bukvalno se igrali, na kraju galata bila sretna kao da je pobjedila jer nije izgubila sa velikom razlikom
naravno brate da se nije namucio,zezali se s njima...real je tako mocan da ovi nisu promasili tricu u zadnjoj cetvrtini a oni su ih opet uvijek drzali na +7-8...bayern jednostavno ne moze protiv reala..a na 2 pobjede sam mislio jer im sad nije potrebna i sigurno kad su gledali raspored ovdje nisu racunali na pobjedu..al kao sto rekoh vidjecemo
- diplomatija
- Kontakt:
Moze Li mi neko dati neku stranicu gdje mogu vidjeti koliko je koji igrac dao golova u prvim utakmicama evropskog prvenstava u rukometu, hvala
Ja bi buraz volio da prodjes ako su uplatio vece pare,al sigurno da ce neko od nas dvojice proci.Samo nek bude dobitni par,pa ko god to bio,samo nek se kladionice pljackaju.Sretno. 

BHF Bosanska Krajina!
nisu vece pare,spojio sam sa rukometom..nek je i tebi sretnoapocalyps je napisao/la:Ja bi buraz volio da prodjes ako su uplatio vece pare,al sigurno da ce neko od nas dvojice proci.Samo nek bude dobitni par,pa ko god to bio,samo nek se kladionice pljackaju.Sretno.

Sta sam para u ova tri-cetiri dana ostavio na ovom snookeru to je za price.
p.s nista protiv momaka koji su stavljali analizu, vec samo kukam
p.s nista protiv momaka koji su stavljali analizu, vec samo kukam

@bevanda druže pratiš li ti ovog Robertsona ? 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
-
- Kontakt:
Ko prenosi Srbiju
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.