FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

JTS
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la JTS » 18 sep 2013, 18:20

GracanicaAA je napisao/la:Dolazimo u Subotu vama ;)
dobrodošli :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 18 sep 2013, 18:27

Znamo :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2013, 18:30

Jel' daleko?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 18 sep 2013, 18:31

Probisvjet je napisao/la:
Jel' daleko?
Reko da najavim 1 bus iz Gracanice tamo vidimo se :D

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 18 sep 2013, 18:58

Tvrda utakmica tesko je reci ko je bio bolji tu smo negdje.
Bratstvo pobijedilo, sve cestitke.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 18 sep 2013, 19:00

Karića što prije pozdraviti, nemojte da čekate da ukenja prvenstvo. Vjerujte mi da ovo što igrači i do sada igraju igraju bez ikakve pomoći od njega.

Utakmica je lagano mogla otići u oba smjera, mislim da će 1-0 za vas biti na Tušnju ako bude igra kao danas.

Galin džaba dobio karton, plus po meni je najlošiji danas bio u crvenocrnom dresu.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 sep 2013, 19:04

Čekamo legendarnu izjavu Smajila. Možda izjavi da je došao po minimalan poraz :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 18 sep 2013, 19:23

Utakmica tvrda iz prekida smo primili go, malo vise koncentracije u napadu i bolji napadaca moglo je biti super. Bratstvo strasno iz prekida, i super odbrana. Sloboda sa posebinim Smajlom i nije lose igrala, utkamica izjednacena i tvrda sa dosta faulova, vise srece imalo Bratstvo i to je to. Sigurno nisu bolji koliko su se nafurali, al imaju vise srece

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 18 sep 2013, 19:27

prvo da pohvalim Fukare, nakon dugo vremena bez incidenta navijanje...dobra atmosfera i popriličan broj gledatelja na tribinama

utakmica kao i svaki derbi, čvrsta, borbena itd...u ovakvim tekmama odlučuje jedan detalj a taj detalj je opet bio na strani Bratstva

Sloboda je zaslužila gol prema prilikama koje su imali ali to na kraju ništa ne znači jer nisu ga i zabili

Slobodi fali puno toga za ozbiljniji rezultat a prije svega vaša ekipa "plače" za pravim veznjakom, onom starinskom desetkom, bogom na terenu, igračem koji će **** mater svoj onoj djeci kad se pogube itd...

u subotu očekujem istu utakmicu a mislim da mi ne bi trebali izgubiti
Undici stelle - ACM 1899

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 18 sep 2013, 19:38

Zaključak: da smo imali sreće ne bi izgubili.

:mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 18 sep 2013, 19:46

Karića što prije pozdraviti, nemojte da čekate da ukenja prvenstvo. Vjerujte mi da ovo što igrači i do sada igraju igraju bez ikakve pomoći od njega.

Utakmica je lagano mogla otići u oba smjera, mislim da će 1-0 za vas biti na Tušnju ako bude igra kao danas.

Galin džaba dobio karton, plus po meni je najlošiji danas bio u crvenocrnom dresu.GALIN JE DŽABA DOBIO CRVENI A PANTA JE REKO SUDIJ DA JE UDARIO IGRAČA A SUDIA NIJE NI VIDIO

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 18 sep 2013, 19:52

GOKU je napisao/la:Karića što prije pozdraviti, nemojte da čekate da ukenja prvenstvo. Vjerujte mi da ovo što igrači i do sada igraju igraju bez ikakve pomoći od njega.

Galin džaba dobio karton, plus po meni je najlošiji danas bio u crvenocrnom dresu.GALIN JE DŽABA DOBIO CRVENI A PANTA JE REKO SUDIJ DA JE UDARIO IGRAČA A SUDIA NIJE NI VIDIO
Galin je pljunuo Šušu na 2 3 metra odsudije i opsovao mu mater tako da nije dzaba crveni karton.Bice na snimku nadam se ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 18 sep 2013, 20:03

Galin odreagovao na Susinu provokaciju kad mu je onaj brojao dok je lezao na zemlji.
U subotu 3 boda nasa 100%
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Bratstvo81
Kontakt:

Post Postao/la Bratstvo81 » 18 sep 2013, 20:37

Pozzz Tuzla,danas ste odigrali zadovoljavajuce po meni ali bratstvo u nekim segmentima je jace od vas,npr kako sam pratio vi ste dosta golova dali ubacivanjima iz auta i 16 m ali ovdje vam nije upalilo jer bratstvo stvarno ima odbranu beton tako da nista nista mogli, Kadić,Šuša,Pantic su vam sve lopte visoke skidali,Šuša i Kadić pojeli Galina nije se ni primjetio da igra osim jedne šanse a i to greska Pantica,sretno vam u subotu takodjer i nama Vidilo se da je da je Galin kod onog duela sa Šušom bio isprovociran i da je pri tome pljunuo Šušu sto je zasluzen crveni karton veoma naivno,u subotu se vraca halilovic tako da cemo biti kompletni,nije smak svijeta ni izgubiti ali realno ovo bratstvo ima glavu i rep i jos nesto sjedio sam blizu fukara i cuo pretnje upucenje šuši radi crvenog kartona ali sa psovakama je dominiro bivsi igrac bratstva caklovica sto je po meni dno dna :oops:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 sep 2013, 22:00

ehhh...znaci vako
banovicki jirgen klop je je jos jednom pokazao o kakvoj se velicini radi...Sloboda je napravila strasan posao dovodzenjem ovog trenerskog maga...takav osjecaj za pravovremeno postavljanje taktike IZBIJ/NABIJ nije vidzen jos od barcine TIKA/TAKE...ja neznam dal oni rade neke formacije i akcije al ono je klasicno nabijanje lopte..u bosanskom fudbalu poznato kao BUNARENJE....nigdje j.e.b.e.n.e akcije...ne mogu se par dodavanja sastavit...pa ako neka svijeca udze,dobro i jest....opet se pokazalo da smo fizicki sasvim dobro spremljeni...gracanica..nista posebno..Sloboda ih sabila i imala nekoliko finih sansica...iz prekida i nabaca....naravno,a iz cega bi drugog :roll: :roll: ...i njihov go iz bunara mrtvog al eto...2 nas tekme ljudi na svijece pobjedzuju :roll: :roll: ..inace,od danas koristim 2 termina za Slobodine tekme
1.razbili nas ljudi...kod poraza 3,4 0
2.razvalili smo ih...to kad izgubimo 1 0
to je zbog p.i.c.k.a.s.t.e igre na strani gdje bunkerisemo kod rezultata 0 0...i onda kad ga primimo,mi nesto kao napadamo..kao neke sanse..neki pritisci...koji naravno NIKAD ne urode plodom
na kraju da jos jednom pohvalim naseg mudrog stratega koji je najavama pobjede jos jednom podigao ekipu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 18 sep 2013, 22:35

staragarda je napisao/la:ehhh...znaci vako
banovicki jirgen klop je je jos jednom pokazao o kakvoj se velicini radi...Sloboda je napravila strasan posao dovodzenjem ovog trenerskog maga...takav osjecaj za pravovremeno postavljanje taktike IZBIJ/NABIJ nije vidzen jos od barcine TIKA/TAKE...ja neznam dal oni rade neke formacije i akcije al ono je klasicno nabijanje lopte..u bosanskom fudbalu poznato kao BUNARENJE....nigdje j.e.b.e.n.e akcije...ne mogu se par dodavanja sastavit...pa ako neka svijeca udze,dobro i jest....opet se pokazalo da smo fizicki sasvim dobro spremljeni...gracanica..nista posebno..Sloboda ih sabila i imala nekoliko finih sansica...iz prekida i nabaca....naravno,a iz cega bi drugog :roll: :roll: ...i njihov go iz bunara mrtvog al eto...2 nas tekme ljudi na svijece pobjedzuju :roll: :roll: ..inace,od danas koristim 2 termina za Slobodine tekme
1.razbili nas ljudi...kod poraza 3,4 0
2.razvalili smo ih...to kad izgubimo 1 0
to je zbog p.i.c.k.a.s.t.e igre na strani gdje bunkerisemo kod rezultata 0 0...i onda kad ga primimo,mi nesto kao napadamo..kao neke sanse..neki pritisci...koji naravno NIKAD ne urode plodom
na kraju da jos jednom pohvalim naseg mudrog stratega koji je najavama pobjede jos jednom podigao ekipu
Po vasoj prici taj trener fura Grcku taktiku na Evropskom prvenstvu kad su osvojili

Sn96
Kontakt:

Post Postao/la Sn96 » 18 sep 2013, 22:48

Dečki, kad sam vam pričao da Galin ne može igrati za vas, vi ste me napadali misleći da provociram. Mislim da ste se uvjerili, on izgleda ima samo jakog menadžera, koji ga gura u klubove ove malo jače.
I sretno vam u subotu, valjda dobijete to.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 sep 2013, 22:53

ma Smajil ne fura ništa, mozak njega fura :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 sep 2013, 22:59

ma jest on pretanak, al da mu ima ko dat loptu i on bi bio dobar...jbg da budem iskren danas sam ocekivao katastrofu tako da nisam nezadovoljan...Bratstvo je ekipa dobro poslozena i mislio sam da su vise jaci od nas posebno na svom stadionu i posebno jer smo malo i taktizirali (mada po meni Mehidicu i jest mjesto na klupi, ali Efendic, Mujkic i Music su starteri)..

kako god u subotu moramo pobijediti kako znamo. Kvaliteta i igre nemamo, ali nekako ce valjda past go.

a kakav Smajl i Grcka, da on bogdom zna postavit dobar organizovan bunker vani neg to ni na sta ne lici.. bunker je umjetnost, nije to samo baci 9 igraca iza lopte, a za njeg je organizovan bunker i odlicne kontre mudro slovo.

ekipa je fizicki spremna, tehnicki vise nego limitirana i lose vodjena. Bolji trener bi mozda izvukao koji bod vise vani i bolje ih postavio, ali njih ni Lipi, Kapelo i Andjeloti zajedno ne mogu naucit da igraju lopte, da vezu od noge do noge, da grade akcije po zemlji a ne nabij sta bude jer oni to nisu u stanju. u ekipi nema tehnicara.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 sep 2013, 23:02

Mozda Smajl nema nista sa fudbalom, mozda je postar? Ko zna? :roll:
Kako bi bilo neprocjenjivo da ga sudija iskljuci, al' da Bog da da ima i za to taktiku. Valja ga gledati nazor u PM.
Dajte ba oruzara za trenera, sigurno je bolji.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.