Da, a na tome se da poraditi sto je najvaznije.delinjo je napisao/la:Mirzin najveci problem je taj sto je spor i lose fizicki pripremljrn...
Steta zbog crne rupe u drugom setu, ovo ostalo je bilo solidno, u skladu sa mogucnostima...
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Da, a na tome se da poraditi sto je najvaznije.delinjo je napisao/la:Mirzin najveci problem je taj sto je spor i lose fizicki pripremljrn...
Je l' ti drago?shminka je napisao/la:Očekivano, Mirza nije prebacio Damirov prosjek![]()
![]()
![]()
Odlicno udara lopticu servira...ali to je sve dok ima snage...kasnije jednostavno ja sam vidio da je umoran u prvom setu...kud ces dalje u prvom setu se polomis...ali def Mirza ima sve sto treba imati moderni teniser...sto kazes na ovom se moze raditi ako to popravi...ici ce daleko..messilla je napisao/la:Da, a na tome se da poraditi sto je najvaznije.delinjo je napisao/la:Mirzin najveci problem je taj sto je spor i lose fizicki pripremljrn...
Steta zbog crne rupe u drugom setu, ovo ostalo je bilo solidno, u skladu sa mogucnostima...
Ma idemo dalje...da ovo Fedex osvoji...pa ce uskoro RG...vrijeme letisajo10 je napisao/la:Prije dvije godine smo prvi put u historiji imali jednog tenisera na GSu, tad je se pisalo o Damiru sto danas za Mirzu. Zato i ne marim za vecinom komentara. Danas imamo dva igraca u glavnom zrijebu, jedan direktno tu a drugi pred pragom... Dok na zenskoj sceni polahko dobijamo igracicu koja bi itekako uskoro mogla uraditi nasem dvojcu pratnju na tom putu. Napredak je velik i evidentan. Spor, ali evidentan.
Trebamo biti ponosni da i tenis postaje koliko toliko ozbiljan sport u nasoj drzavi sto nismo mogli zamisliti prije. Kada kazem ozbiljan sport mislim da su ovi igraci postavali dravu Bosne i Hercegovina na teniskoj mapi, a siguran sam da ce to u buducnosti biti jos, jos bolje. Ko zna sta nosi sutra
Ali ne, napaceni bosnjo mora imati izgovor za nesto lose, jer je samo na tako navikao. Ne vidi dalje od nosa... (cast izuzetcima).
Hvala vam momci za ovaj put! Barem mi iskreni navijaci smo ponosni na vas, koliko kad se kao danas sa Damirom razocarali, psovali i nervirali. Sigurno da cemo opet i iducom prilikom, jer vi ste nasi!![]()
![]()
Tacno tako...i malo sam ljut na njega jer njegovi nedostaci se mogu ispraviti....mora smrsati i bolje fizicki prpremljen biti...bodi123 je napisao/la:Mirza je prespor, to je ono prvo sto mi bode oci kroz cijeli mec, Berdih 2 3 forhenda u stranu posalje Mirza vec na drugom to tesko vraca i mora ici na winer, sto je za nepovjerovati da covjek njegove visine ne moze vise izdrzati te razmjene, pa ne radi se o nekom dvometrasu ybg.
Medjutim ono sto je pozitivno je to da Mirzoni ima psihu i ima servis, na FH i BH ima jos dosta prostora za napredak(pogotovo na BH).
Mlad je i godine su pred njim kao i pred Damirom, kojeg kad vec pominjem opet dokazao da je mentalno ala Fognini nazalost, dobijen treci set je prokockao a ko zna sta bi bilo dalje da ga je uzeo.
Mislio sam brate na stvari koje se ne mogu ispraviti...shminka je napisao/la:Delinjo fulio si ti to nešto, Mirza nema baš osnovnu stvar koja čini vrhunskog tenisera ovih...kretanje
na njegovu sreću, na tome se može raditi
i kolega bodi objašnjava, Mirza se prvi put susreo sa ovakvim igračem...baš kao i Damir 2014...sasvim je normalno da te loptice prolaze pored njih, jer nikada u životu nisu imali priliku susresti se sa takvim stvarima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.