Safet Sušić - Pape

RockyMaivia
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la RockyMaivia » 13 maj 2014, 16:18

FaraonTM je napisao/la:
Mogu samo zamisliti ako neko iz burazerove agencije ne ode na tribine šta će biti :D

Realno Vršajević, Šunjić, Sušić, Višća, Hadžić imaju najveće šanse da otpadnu, jedan od njih naravno ali svi su oni iz Sejine agencije tako da se ne bi iznenadio da recimo otpadne Zukanović ili Bešić, Ibričića bi izbacio da smije od Spahe i Džeke :mrgreen:
Smak Foruma :geek: :geek:
Ako Safeta ima imalo trenerskog znanja,otpada Hadzic.
StarMo nije skutorija...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 13 maj 2014, 16:18

FaraonTM je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: Objasnio sam ti na temi Zelje.

Mi cemo biti jedina reprezntacija koja vodi 24 igraca na SP, vjerovatno cemo biti i jedini koji na pripremama nece imati 30 igraca.

Uglavnom, gdje prestaje logika tu pocinje Bosna :roll:

Treba reci i da se Susic savresno uklopio u ovo kolektivno ludilo, dapace jos ga je i povecao.
Znači svi će na SP imati 23 igrača jedino mi 23 i još jednog na tribinama? :D

Ja ipak mislim da će ovaj jedan otpasti i da idemo sa 23 u zilBra ali moguće je da si ti upravu ;)
Nece niko otpasti 100%

Otpast ce neko ako se, nedo Bog povrijedi, ako svi budu zdravo idemo sa 24.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 13 maj 2014, 16:22

calcio je napisao/la:
RockyMaivia je napisao/la:
calcio je napisao/la:U slucaju da niste vec skontali, Cigri = RockyMaivia = ZutiMrav
Najjace mi je kad replicira na svoje postove i sam sa sobom vodi diskusiju. :D
Halo Papetolizac,jesam li ja pitar ili navijam za Velez???
Ti si gori od Safeta,ovaj avatar sam samo preuzeo od diskutanta @Guzonja
Sa ovim nickom navijas za Velez a sa nickom @risha navijas za Vardar :mrgreen:
Pa sta sam sad i @risha :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
StarMo nije skutorija...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 maj 2014, 16:23

Mozambik je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Mozambik je napisao/la: Objasnio sam ti na temi Zelje.

Mi cemo biti jedina reprezntacija koja vodi 24 igraca na SP, vjerovatno cemo biti i jedini koji na pripremama nece imati 30 igraca.

Uglavnom, gdje prestaje logika tu pocinje Bosna :roll:

Treba reci i da se Susic savresno uklopio u ovo kolektivno ludilo, dapace jos ga je i povecao.
Znači svi će na SP imati 23 igrača jedino mi 23 i još jednog na tribinama? :D

Ja ipak mislim da će ovaj jedan otpasti i da idemo sa 23 u zilBra ali moguće je da si ti upravu ;)
Nece niko otpasti 100%

Otpast ce neko ako se, nedo Bog povrijedi, ako svi budu zdravo idemo sa 24.
Dobro, šta si navalio bolan :D :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 maj 2014, 16:28

RockyMaivia je napisao/la:
calcio je napisao/la: Sa ovim nickom navijas za Velez a sa nickom @risha navijas za Vardar :mrgreen:
Pa sta sam sad i @risha :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
Dobro, evo da razjasnim. Cigri jest ZutiMrav i jos neki nickovi koje je imao prije toga. To je 100% sigurno.
Nick ZutiMrav ne koristi vise jer je sa njim izvrijedjao Kolasinca kada mu je povrijedio idola Jesea.
A sto se tice vas ostalih, toliko ste jednosmjerni i jednodimenzionalni da nije cudo sto mislimo da se radi o istoj osobi. :kafa:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 13 maj 2014, 16:29

Sušić naknadno pozvao još šest fudbalera za SP

Kako je po pravilima FIFA dozvoljeno prijaviti širu listu od 30 igrača za Svjetsko prvenstvo, nakon spiska od 24 imena, koji je ranije objavio selektor Safet Sušić, danas je izvršena registracija još šest igrača. Na spisku se nalaze i dva nova iznenađenja...

DODATNI SPISAK OD ŠEST NOVIH FUDBALERA IZGLEDA OVAKO

Dejan Bandović (FK Sarajevo), Zoran Kvržić (NK Rijeka), Srđan Stanić (FK Željezničar), Miroslav Stevanović (FC Elche), Adnan Zahirović (FC Bochum), Ermin Zec (FC Gencelerbirligi).

PRETHODNO, SUŠIĆ JE POZVAO SLJEDEĆA 24 IGRAČA:

Asmir Begović, Asmir Avdukić i Jasmin Fejzić, Emir Spahić, Sead Kolašinac, Toni Šunjić, Ermin Bičakčić, Muhamed Bešić, Ervin Zukanović, Mensur Mujdža, Ognjen Vranješ, veznjaci Miralem Pjanić, Anel Hadžić, Tino Sušić, Senijad Ibričić, Senad Lulić, Zvjezdan Misimović, Sejad Salihović, Haris Medunjanin, Izet Hajrović, Avdija Vršajević, Edin Džeko, Vedad Ibišević i Edin Višća.

Konačana lista od 23. reprezentativca mora biti potvrđena drugog juna.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 13 maj 2014, 16:45

calcio je napisao/la: Dobro, evo da razjasnim. Cigri jest ZutiMrav i jos neki nickovi koje je imao prije toga. To je 100% sigurno.
Nick ZutiMrav ne koristi vise jer je sa njim izvrijedjao Kolasinca kada mu je povrijedio idola Jesea.
A sto se tice vas ostalih, toliko ste jednosmjerni i jednodimenzionalni da nije cudo sto mislimo da se radi o istoj osobi. :kafa:
Drug,cudno mi je malo kako branite svaki Safetov potez...
StarMo nije skutorija...

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 maj 2014, 16:48

Promijenio avatar. :urnebes:
1946

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 13 maj 2014, 16:50

Head je napisao/la:Promijenio avatar. :urnebes:
Ovo malo provociram "ZuteMrave" :cool: :cool: :cool:
StarMo nije skutorija...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 maj 2014, 17:07

Trebao je pozvati i Hodžića jer ne možemo ostati samo sa dva napadača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 maj 2014, 17:15

morala se uradit komepnazcija, pozvo stanica pa daj bilo koga iz srajeva da zovne :oops:
=\_1921_/=

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 13 maj 2014, 17:16

Imamo mi vecih problema sa selektorom nego ovaj dodatni spisak, prije svega njegove takticke zamisli u zadnjih par utakmica ne ulijevaju sigurnosti ( cak su neki forumasi ovdje to dobro objasnili ) te nepotizam. Svjestam sam cinjenice da inace kao drzava imamo tih problema ali na ovom nivou to raditi je sasvim neodgovorno i salje se los signal cijelom nasem drustvu. Ko to ne vidi jednostavno je slijep od naklonosti prema Susicu ili je totalna neznalica.

Razumijem i argumente nekih ovdje koji kazu da u vecini zemalja ljudi nisu zadovoljni spiskom te postoje kritike ali ljudi pozvati svog bratica na onaj nacin koji je on uradio i uzimajuci u obzir da Tino ne moze doprinijeti nasoj igri niti vidim njemu mjesto u nasem sistemu, stvarno je bezobrazno od Susica.

Ima tu jos nekih stvari koje bi mogao nabrojati koje mi se ne dopadaju, uglavnom u vezi njegovog neprofesionalizma ali najvise me nerviraju njegove takticke zamisli i tu mislim da ne prolazi vise opravdanje da nije imao igraca. Za svjetsko je u ovom trenutku imao dovoljno imena da popuni sva mjesta i rezerve medjutim on je izabrao za mene par imena koji nikako ne mogu pomoci.

Ipak nadam se da ce to nasi glavni igraci kompenzirati :bih:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 maj 2014, 17:17

invincible1921 je napisao/la:morala se uradit komepnazcija, pozvo stanica pa daj bilo koga iz srajeva da zovne :oops:
Jest fakin. :kafa:
1946

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 maj 2014, 17:21

invincible1921 je napisao/la:morala se uradit komepnazcija, pozvo stanica pa daj bilo koga iz srajeva da zovne :oops:
Ima i ta mjesta, pozvao flopa Bandovića a Hodžića zanemario iako je imao odličnu sezonu al' to kod Sušića izgleda nije važno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 13 maj 2014, 17:25

Ima nekih dvojbi. Pitanje je recimo mogu li Misimović, Pjanić i Medunjanin igrati zajedno. Nisu oni igrači koji često oduzimaju loptu, a to nam treba. Medunjanin će igrati zadnjeg veznog, ali zajedno s ovom dvojicom u vezi? Ne znam. Vidjet ćemo, smatra Sušić.

Pitanje zadnjeg veznog odavno se povlači, a nije jasno ni kako će Zmajevi u Brazilu djelovati napadački…

- Sada tu imamo više rješenja. Hadžića, Bešića, pa i Tina koji je više kreativac.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 maj 2014, 17:25

ma nemoj da mi neko od komsija zamjeri nemam ja nista protiv bandovica, al hajmo realno pogledat i skontat da je ovo cista kompenzacija... ne kazem ja da je trebo hdozica pozvat ili da je trebo 5 igrca zelje , ali mislim smijesno je vise postalo ... Pa ne bi meni smetalo taman da sivh 11 iz srajeva igra ako zasluzuju, ali nisam im ja kriv trenutno nemaju dva igraca sa nasim pasosem , a kamol nekoga za rep. :oops: :oops:
=\_1921_/=

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 maj 2014, 17:32

invincible1921 je napisao/la:ma nemoj da mi neko od komsija zamjeri nemam ja nista protiv bandovica, al hajmo realno pogledat i skontat da je ovo cista kompenzacija... ne kazem ja da je trebo hdozica pozvat ili da je trebo 5 igrca zelje , ali mislim smijesno je vise postalo ... Pa ne bi meni smetalo taman da sivh 11 iz srajeva igra ako zasluzuju, ali nisam im ja kriv trenutno nemaju dva igraca sa nasim pasosem , a kamol nekoga za rep. :oops: :oops:
Lazes brate samo tako...al nbt sa takvima se ne treba naglabat...
J
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 13 maj 2014, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 13 maj 2014, 17:34

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Ne valja ni ovo...ne valja ni ono...ne valja ni 'vako...ne valja ni 'nako....koji ste vi :kralj:

Da je kojim slucajem Pape pozvao 70 igraca...kunem se svemogucim Bogom...nasli bi vi makar jos dvojicu... :rol:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 13 maj 2014, 17:37

E moj Calcio... tako ti Allaha Jednog i Jedinog ne provaljuj se više ;) Optuži momka da koristi moj nick...
Sjajna ti je taktika,trolerska ona prava... samo što za razliku od većine ovdje ja se smijem zakleti da koristim samo nick pod nazivom risha,od kad sam na forumu ;)
To što ti ne možeš vjerovati da ima više ljudi kojima se ne sviđa ono što Pape radi je neka druga tema ;)
A ja hvala Bogu za razliku od tebe i tvog druga Virtuala, ni o jednom igraču reprezentacije nisam pisao van fudbala,o tome kakvi su ko ljudi i šta rade van terena,jer me to ne interesuje... Al valjda su to teme vas mahalaca ;)
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 13 maj 2014, 17:50

Juventinisimo je napisao/la: Da je kojim slucajem Pape pozvao 70 igraca...kunem se svemogucim Bogom...nasli bi vi makar jos dvojicu... :rol:
:urnebes:
Okić i Hebibović
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.