FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Da li je ovo konačno debil Xavi počeo izbacivati Lewandowskog? Konačno.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
26 osvojenih bodova u zadnjih 10 minuta. 60 posto jbt grob i opet si jako daleko od titule.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
Mene više brine što će se igra u budućnosti bazirati na maloljetnicima la Masie (Yamal, Gavi, Balde, Guiu, Fermin..). Neće svaki put upaliti.
Da je la liga poštena, bili bi prvi. Treći su zbog VAR-a i sudija, danas se Xavi žalio na to i apsolutno je u pravu.
Da je la liga poštena, bili bi prvi. Treći su zbog VAR-a i sudija, danas se Xavi žalio na to i apsolutno je u pravu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ko ti je CN ?jasonstatham je napisao/la: ↑19 jan 2024, 19:37Da, slažem se, mislim da je u srijedu večer jedno takmičenje manje.
Ekipa nema kvalitet za titulu ove sezone, nažalost, to se jasno vidi u bezidejnog igri.
A nikad mi neće biti jasno zašto nazadak nakon onakve prošle sezone. Dolaskom Gundogana i Cancela, umjesto da budu bolji, oni gori. Ne razumijem. Svi su podbacili, od Lewe, preko Arauja, do loših takmičkih odluka Xavija. Istina, utiče i osjeti se deficit Matsa, Gavija, CN, sramotnih sudijskih odluka, ali ovakva fudbalska imena morala su bolje.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Malo je ekipa zivnula, rajo je govoriti sad jel to pocetak izlaska iz krize, no dosta bolja predstava neko u prethodjim utakmicama, djecije bolesti i dalje prisutne i dozvolilo se da betis izjednaci, no pokazalo se neke kreacije i 4 gola i jos par dobrih prilika su za pohvalu, u odbrano najvise fali ter stegen da unese mir h ekipu i da se odbrana stabilizuje, pena je los prilicno i siri nesigurnost i na ostale, a i to sto primamo dosta golova je i posljedica ofanzivmog veznog reda gdje nema vise klasicnog pivota, tako da se tu gubi u defanzivi,al dobija u ofanzivi
Pravi test ce biti u srijedu kod bilbaoa, kvalitetna je to ekipa u strasnoj formi i strasnoj atmosferi, dobra nasa utakkica i prolaz u kupu bi vjerovatno znacili prekretjicu neku pozitivnu u sezoni
Pravi test ce biti u srijedu kod bilbaoa, kvalitetna je to ekipa u strasnoj formi i strasnoj atmosferi, dobra nasa utakkica i prolaz u kupu bi vjerovatno znacili prekretjicu neku pozitivnu u sezoni
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ja to govorim već cijelu sezonu, da ne kažem godinama.jasonstatham je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:18Mene više brine što će se igra u budućnosti bazirati na maloljetnicima la Masie (Yamal, Gavi, Balde, Guiu, Fermin..). Neće svaki put upaliti.
Na stranu što igra Barcelone nije dobra, ali samo Soto Grado im je u 2 utakmice uzeo 4 boda. Zadnji Clasico i nedosuđen penal još bod, a moleri 2 manje, itd.... ovo potkradanje Almerie danas. Barcelona igra protiv klana molera, sudija i LL. O politici u Španiji da ne govorim. I tako već godinama. Sjetite se korona sezone 2020. Nedozvoljavanje registracije igrača, "slučaj Negreira", itd.........
Inače danas do 2:0 solidno odigrano, pa black out i onda buđenje. Nadam se da će im ovo danas povratiti samopouzdanje. Yamal danas od prve minute i prvog driblinga odličan. Kao u reprezentaciji Španije. Mora dobiti više lopti i odriješene ruke u igri. Barcelonina igra i taktika je takva da mora imati nekoliko driblera u ekipi koji će stvoriti višak i time šansu za gol. Barcelona nikad nije pobjeđivala samo trčanjem i šablonom kontre.
Ne treba osuđivati Pedrija. Momak se vraća poslije niza peripetija sa mišićima. Nije 100% spreman. Vratiće se.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pobjeda u pravo vrijeme. I za ekipu i za Xavija, sada će se trgnuti malo, nadati se da će na krilima večerašnje pobjediti odigrati još jedan odličan meč protiv Athletica, koji nam u zadnje vrijeme dosta dobro leži (iako su zadnje dvije tekme bile na guremu pobjedu, no prije toga dvije pobjede po 4:0). Ernesto je nezgodan, to bi trebala biti utakmica na gol, ne bi me čudilo da ode i u produžetke, ali ipak po ovim izjavama mislim da Ernesto ima malo previše respekta prema Barci pa nam to ide na ruku.
Večeras, Ferran i Lamine fantastični, Pedriju fali utakmica, a ovaj vezni bi mogao biti odličan kad se uigra. Pau me izenadio pozitivno, stabilan, Xavi ga baš izvadio iz naftalina, mislio sam da će prije šansu dati Fayeu. Ova postavka gdje se igra neka 3241 (haman ko City) može biti vrlo dobra, mnogo bolje djeluje nego kad su na terenu i Balde i Cancelo. Samo i večeras se pokazalo koliki je uteg Lewa ovoj ekipi, koliko ne odgovara ovom stilu, koliko vuče ekipu prema dolje, usporava. Mnogo bolje bi to bilo kad bi u vrhu igrao Felix, a eto i Roquea postepeno gurati.
Ova pobjeda sigurno mnogo znači Xavijevoj sigurnosti, opcija Mourinho je ozbiljno "plivala" u klubu.
Večeras, Ferran i Lamine fantastični, Pedriju fali utakmica, a ovaj vezni bi mogao biti odličan kad se uigra. Pau me izenadio pozitivno, stabilan, Xavi ga baš izvadio iz naftalina, mislio sam da će prije šansu dati Fayeu. Ova postavka gdje se igra neka 3241 (haman ko City) može biti vrlo dobra, mnogo bolje djeluje nego kad su na terenu i Balde i Cancelo. Samo i večeras se pokazalo koliki je uteg Lewa ovoj ekipi, koliko ne odgovara ovom stilu, koliko vuče ekipu prema dolje, usporava. Mnogo bolje bi to bilo kad bi u vrhu igrao Felix, a eto i Roquea postepeno gurati.
Ova pobjeda sigurno mnogo znači Xavijevoj sigurnosti, opcija Mourinho je ozbiljno "plivala" u klubu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Izbrisi ovu sliku, oba igraca betisa bili iza lopte u trenutku upucivanja centarsuta.
Zaboravih napisati za Cubarsi-ja. Pravo otkrovenje. Okomite lopte, bez straha. Neću više, da ga ne ureknem.Rodju je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:41Ja to govorim već cijelu sezonu, da ne kažem godinama.jasonstatham je napisao/la: ↑21 jan 2024, 22:18Mene više brine što će se igra u budućnosti bazirati na maloljetnicima la Masie (Yamal, Gavi, Balde, Guiu, Fermin..). Neće svaki put upaliti.
Na stranu što igra Barcelone nije dobra, ali samo Soto Grado im je u 2 utakmice uzeo 4 boda. Zadnji Clasico i nedosuđen penal još bod, a moleri 2 manje, itd.... ovo potkradanje Almerie danas. Barcelona igra protiv klana molera, sudija i LL. O politici u Španiji da ne govorim. I tako već godinama. Sjetite se korona sezone 2020. Nedozvoljavanje registracije igrača, "slučaj Negreira", itd.........
Inače danas do 2:0 solidno odigrano, pa black out i onda buđenje. Nadam se da će im ovo danas povratiti samopouzdanje. Yamal danas od prve minute i prvog driblinga odličan. Kao u reprezentaciji Španije. Mora dobiti više lopti i odriješene ruke u igri. Barcelonina igra i taktika je takva da mora imati nekoliko driblera u ekipi koji će stvoriti višak i time šansu za gol. Barcelona nikad nije pobjeđivala samo trčanjem i šablonom kontre.
Ne treba osuđivati Pedrija. Momak se vraća poslije niza peripetija sa mišićima. Nije 100% spreman. Vratiće se.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ne bih baš rekao, ja iskreno ne vjerujem u Laportinu priču da su sigurni u projekat i u njega kao trenera.NisamInSajder je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:57Ova pobjeda sigurno mnogo znači Xavijevoj sigurnosti, opcija Mourinho je ozbiljno "plivala" u klubu.
- Felixians4
- Kontakt:
danas nitko više ne trpi ni svog brata, sina ni ikog, imamo primjere kako smjenjuju se braća, kumovi itd. olako zbog pritiska navijača i medija. i to je tako danas u životu i poslu. veliki izazov za xavija, ako izdrži, blaugrana je najsretnijamuharemovicdzelo je napisao/la: ↑23 jan 2024, 20:37Ne bih baš rekao, ja iskreno ne vjerujem u Laportinu priču da su sigurni u projekat i u njega kao trenera.NisamInSajder je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:57Ova pobjeda sigurno mnogo znači Xavijevoj sigurnosti, opcija Mourinho je ozbiljno "plivala" u klubu.
Nijedan normalan navijač koji se razumije u fudbal nije sretan ostankom Xavija, ne lupetaj baš na svakoj temi.Felixians4 je napisao/la: ↑23 jan 2024, 21:29danas nitko više ne trpi ni svog brata, sina ni ikog, imamo primjere kako smjenjuju se braća, kumovi itd. olako zbog pritiska navijača i medija. i to je tako danas u životu i poslu. veliki izazov za xavija, ako izdrži, blaugrana je najsretnijamuharemovicdzelo je napisao/la: ↑23 jan 2024, 20:37Ne bih baš rekao, ja iskreno ne vjerujem u Laportinu priču da su sigurni u projekat i u njega kao trenera.NisamInSajder je napisao/la: ↑21 jan 2024, 23:57Ova pobjeda sigurno mnogo znači Xavijevoj sigurnosti, opcija Mourinho je ozbiljno "plivala" u klubu.
- Felixians4
- Kontakt:
ti nemaš prava ikome išta docirati, trebao si biti baniran ko i epidaurus davnih dana, jedino znaš srati i vrijeđati. argumenti za lupetanje, meštre?MoodyHank je napisao/la: ↑24 jan 2024, 08:27Nijedan normalan navijač koji se razumije u fudbal nije sretan ostankom Xavija, ne lupetaj baš na svakoj temi.Felixians4 je napisao/la: ↑23 jan 2024, 21:29danas nitko više ne trpi ni svog brata, sina ni ikog, imamo primjere kako smjenjuju se braća, kumovi itd. olako zbog pritiska navijača i medija. i to je tako danas u životu i poslu. veliki izazov za xavija, ako izdrži, blaugrana je najsretnijamuharemovicdzelo je napisao/la: ↑23 jan 2024, 20:37
Ne bih baš rekao, ja iskreno ne vjerujem u Laportinu priču da su sigurni u projekat i u njega kao trenera.
Na svakoj temi baljezgaš, to su mi argumenti.Felixians4 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 13:50ti nemaš prava ikome išta docirati, trebao si biti baniran ko i epidaurus davnih dana, jedino znaš srati i vrijeđati. argumenti za lupetanje, meštre?MoodyHank je napisao/la: ↑24 jan 2024, 08:27Nijedan normalan navijač koji se razumije u fudbal nije sretan ostankom Xavija, ne lupetaj baš na svakoj temi.Felixians4 je napisao/la: ↑23 jan 2024, 21:29
danas nitko više ne trpi ni svog brata, sina ni ikog, imamo primjere kako smjenjuju se braća, kumovi itd. olako zbog pritiska navijača i medija. i to je tako danas u životu i poslu. veliki izazov za xavija, ako izdrži, blaugrana je najsretnija
niti jedan predsjednik nece izraziti sumnju u sposobnost trenera, pogotovo tokom sezone
laporta, kao i svaki objektivni navijac barcelone, sigurno nije zadovoljan ucinjenim u dosadasnjem dijelu sezone (niti igrama na terenu, niti rezultatima) i xavi bi morao dobiti otkaz ukoliko ne osvoji la ligu (plasim se da lp ne mogu osvojiti, a eventualno osvajenje copa del rey ne bi smijelo biti dovoljno da se sezona smatra uspjesnom), medjutim, finansijska situacija u klubu moze spasiti xavija, a vjerovatno ima kredita zbog prethodne sezone, a nisam siguran koliko igra ulogu to sto je jedna od najvecih klupskih legendi
laporta, kao i svaki objektivni navijac barcelone, sigurno nije zadovoljan ucinjenim u dosadasnjem dijelu sezone (niti igrama na terenu, niti rezultatima) i xavi bi morao dobiti otkaz ukoliko ne osvoji la ligu (plasim se da lp ne mogu osvojiti, a eventualno osvajenje copa del rey ne bi smijelo biti dovoljno da se sezona smatra uspjesnom), medjutim, finansijska situacija u klubu moze spasiti xavija, a vjerovatno ima kredita zbog prethodne sezone, a nisam siguran koliko igra ulogu to sto je jedna od najvecih klupskih legendi
- Felixians4
- Kontakt:
ne nego argumentima gazim po baljezgatorima poput tebe, lapane.MoodyHank je napisao/la: ↑24 jan 2024, 14:45Na svakoj temi baljezgaš, to su mi argumenti.Felixians4 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 13:50ti nemaš prava ikome išta docirati, trebao si biti baniran ko i epidaurus davnih dana, jedino znaš srati i vrijeđati. argumenti za lupetanje, meštre?
PO ČEMU bi iti jedan trener, pogotovo xavi.. trebao dobiti otkaz ukoliko ne obrani titulu la lige u ovoj situaciji!??? INSANE
Jer ne gledaš Barcelonu i ne vidiš koliko loše igraju, zato bi trebao dobiti otkaz. Isto kao i ta matora ojebina s tvog avatara što je dobila otkaz jer mu je ekipa bila negledljiva.Felixians4 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 15:20ne nego argumentima gazim po baljezgatorima poput tebe, lapane.MoodyHank je napisao/la: ↑24 jan 2024, 14:45Na svakoj temi baljezgaš, to su mi argumenti.Felixians4 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 13:50
ti nemaš prava ikome išta docirati, trebao si biti baniran ko i epidaurus davnih dana, jedino znaš srati i vrijeđati. argumenti za lupetanje, meštre?
PO ČEMU bi iti jedan trener, pogotovo xavi.. trebao dobiti otkaz ukoliko ne obrani titulu la lige u ovoj situaciji!??? INSANE
Nije problem titula, osvojena je prosla sezone, ne moze uvijek. Problem je ocajna igra, pa 80% trenera njega nadigra, jednostavno ne zna, nije dorastao ovom nivou.
- Felixians4
- Kontakt:
nekad loše, nekad bolje, ali KONTEKST se uvijek zanemaruje, a on je jako protiv xavija trenutno. prva stvar, ne igrate na camp nouu. drugo, ozljede(što je dijelom njegova krivnja), treće i dalje klub kuburi financijski i s reputacijom. četvrto, real madrid je kvalitetniji, ima i suđenje. peto, u europi se živo, u kupu također.MoodyHank je napisao/la: ↑24 jan 2024, 15:29Jer ne gledaš Barcelonu i ne vidiš koliko loše igraju, zato bi trebao dobiti otkaz. Isto kao i ta matora ojebina s tvog avatara što je dobila otkaz jer mu je ekipa bila negledljiva.Felixians4 je napisao/la: ↑24 jan 2024, 15:20ne nego argumentima gazim po baljezgatorima poput tebe, lapane.
znaš li ti tko je ova matora kraljina s mog avatara?? daj poštovanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.