Ja sam iskreno poprilicno zadovoljan sa ovim remijem, pokazalo se da su nasi skontali fazon igranja protiv BVB-a, BVB je odlicna ekipa to stalno ponavljam, ekipa koja nevjerovatno puno trci na sredini terena, danas smo im parirali, smatram da je L.Gustavo danas bio usmjesto Bastijana da bi to bilo jos dominantnije na sredini, Svajni danas neprepoznatljiv, stvarno danas je Martinez za njega bio klasa, Martinez taj ko fol polagana napreduje ha Klare sta kazes

,. Ribery previse driblao, ali to je on i to mu treba dozvoliti da radi jer to je carobnjak, Kroos napokon bravo mali klasno odigrano. Mandza podbacio pravo, Miller previse se bazirao na defanzivu, Alibaba standardno dobar. Danta iz utakmice u utakmicu postaje svjetska klasa, likson je pravi, ima temperament, uvjek je blizu igraca, ne izgleda prestraseno niti u jednoj situaciji, iskreno Holger ima sta nauciti od njega. U prvom poluvremenu smo previse isli sa ubacivanjem sa strana visokih lopti to su Humels i Subotic ua 90 % situacija kupili, kad bi spustili loptu uvijek bi bili blizi golu. Razigravanjem kroz sredinu smo i zabili prvi, cinimi se da je to bila kvaka uspjeha. Da je bilo vise pokusaja ovakvih kao sto je Kroos uradio zabili bi jos sigurno, ali osjesio se strah, prekombiniranost. Ja sam za to da se cesce puca ka golu van 16m.
Bitno je da smo na -11, da je titula veoma blizu, da ovaj remi fakticki nista nije losega donio. Do kraja lapiti jos ovih 6 bodova koji su jako realni.