FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Neka je hairli, sportski segment gori biti ne može, a nadam se da će nastaviti put izgradnje!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
pa kako nema, lobotomci su nas uvjeravali mjesecima da ce biti jedino ljudi iz starih strukturaLjoZee je napisao/la:Nema ljudi iz starih Uprava i to mi je drago. Ti su imali svoju sansu. Ovako moze stanje bit i gore da se razumijemo, ali moze i bolje. Sta ce bit Bog samo zna. Nadati se najboljem.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Mahalac1987
- Kontakt:
Sretno novim ljudima, nadam se pozitivnoj energiji u Klubu i da se vratimo gdje nam je mjesto.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
Sretno novoj upravi, idemo jako u nove pobjede!
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Vi se pravo poceli pojacavati iz Travnika, prvo igraci pa sad predsjednik.
Nije on strucan za fudbal ni sekunde, sposoban je covjek za druge stvari ali to nije jedna od njih. Nek' vam je sa srecom.
Nije on strucan za fudbal ni sekunde, sposoban je covjek za druge stvari ali to nije jedna od njih. Nek' vam je sa srecom.
Navikli smo da imamo takve. Misimovic npr.SamoTravnik je napisao/la:Vi se pravo poceli pojacavati iz Travnika, prvo igraci pa sad predsjednik.![]()
Nek ovi ostali budu sposobni za fudbal, a on za nesto drugo i mi na konju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Selimovic se i nece mijesati tamo gdje mu nije mjesto. Nije izabran za trenera nego za predsjednika. Ta pozicija sama po sebi se zna sta donosi. Ako ne bude kako treba, on ce odgovarati isto kao sto Misimovic nije odgovarao, al ovaj bar nije ljigavac.SamoTravnik je napisao/la:Vi se pravo poceli pojacavati iz Travnika, prvo igraci pa sad predsjednik.![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Selimović: Amar Osim je najbolje rješenje za trenera Željezničara
- plavousrcu
- Kontakt:
Cestitke i sretno novom UO. Ublehasu hvala za dobre stvari i prisjelo im sve ruzno sto su Zelji uradili zadnjih dana. Idemo podrzati nove ljude i zaboraviti nasa prepucavanja.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja cu biti iskren i zahvaliti se Misimovicu i kompaniji, dobar dio posla su uradili odlicno. Imali ste svoju sansu, niste uspjeli napraviti EKIPU i treba da idete. Takodjer sam misljenja da ste se trebali pojaviti i otici dostojanstveno, ali eto, vama na dusu.
Novim ljudima pozeliti svu srecu ovoga svijeta i podrzati ih maksimalno. Nista drugo nam ne preostaje. Nadam se skoroj stabilizaciji u i oko kluba, kao sto je covjek rekao - mir je trenutno prvi zadatak.
Iz razloga sto je ljestvica postavljena visoko, cisto sumnjam da ce imati obraza da se zajebavaju sa Zeljom - mislim da odavde mozemo samo naprijed.
Volim te Zeljo!
Novim ljudima pozeliti svu srecu ovoga svijeta i podrzati ih maksimalno. Nista drugo nam ne preostaje. Nadam se skoroj stabilizaciji u i oko kluba, kao sto je covjek rekao - mir je trenutno prvi zadatak.
Iz razloga sto je ljestvica postavljena visoko, cisto sumnjam da ce imati obraza da se zajebavaju sa Zeljom - mislim da odavde mozemo samo naprijed.
Volim te Zeljo!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
https://sportsport.ba/fudbal/strasan-ma ... ara/301007
I onda, konkluzija. Dokaz samoljubivosti i taborističkog gledanja na međuljudske odnose (ako nisi sa nama onda si protiv nas i obrnuto; ko nas makar i dobronamjerno kritikovao taj je naš neprijatelj): Ljudi koji su se kleli u tobožnje zajedništvo na vrhuncu se nisu udostojili pojaviti na Skupštini.
Istoj onoj čije je članstvo krojila baš ta Uprava... Strašan, baš mangupski, visokopatriotski željezničarski čin...
Da li Amar uzima imal neko kakvi info sa te Skupstine?
Bespotreban tekst. Nisu se pojavili i gotovo. Ne trebaju se razvlaciti po portalima vise kad su bivsi. Ispade ovi ni trunku dobra nisu uradili pa nikakvu srecu nismo osjetili zadnje 3 godine. A Boga mi jesmo bar sto se stadiona tice. I ponos i srecu. Hvala im, a sretno novim ljudima.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 23 dec 2018, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Babuka preuzima sve sto se tice zelenog terenaTopnikus je napisao/la:Da li Amar uzima imal neko kakvi info sa te Skupstine?
Itekako ih treba razvlacit po portalima, sramotan cin su ovim danasnjim nedolaskom na sjednicu uradiliLjoZee je napisao/la:Bespotreban tekst. Nisu se pojavili i gotovo. Ne trebaju se razvlaciti po portalima vise kad su bivsi.
Najavite Amara, pa da izginemo!
Treba im mame pojedinacno ****.LjoZee je napisao/la:Bespotreban tekst. Nisu se pojavili i gotovo. Ne trebaju se razvlaciti po portalima vise kad su bivsi. Ispade ovi ni trunku dobra nisu uradili pa nikakvu srecu nismo osjetili zadnje 3 godine. A Boga mi jesmo bar sto se stadiona tice. I ponos i srecu. Hvala im, a sretno novim ljudima.
Sretno novoj upravi, bez puno polemike, od mene imaju podršku jer predstavljaju Željezničar u administrativnom segmentu, nadam se da će istu i opravdati 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Možeš li nam nešto više o njemu napisati? Tačnije o njegovom radu u NK Travnik. Znam da su bili neki radovi na stadionu za vrijeme njegovog mandata, dovršila se istočna tribina, prostorije kluba i slično.SamoTravnik je napisao/la:Vi se pravo poceli pojacavati iz Travnika, prvo igraci pa sad predsjednik.![]()
Danas se ovi bune sto su novinari izbaceni sa skupstine, a kad je miske izbacivo novinare sa skupstine tad su slavlja bila :
viewtopic.php?f=99&t=85&start=282200

viewtopic.php?f=99&t=85&start=282200
Trenutno korisnika/ca: Nekadasiigrostarsno i 23 gosta.