Znaci neces nista gledati na skypu cim sutis.samirr je napisao/la:Upravo sam dobio pp od rajvosa gdje ista od mene trazi da napisem nesto lose o aerials a ova ce mi zauzvrat pokazati mnogo toga na kameri.
(Budi spreman)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Znaci neces nista gledati na skypu cim sutis.samirr je napisao/la:Upravo sam dobio pp od rajvosa gdje ista od mene trazi da napisem nesto lose o aerials a ova ce mi zauzvrat pokazati mnogo toga na kameri.
Ostavi ti krupu i Borac kraju, dok ne budeš znao njima koliko i ja, nemoj da se izrugujes, nema potrebe da pokazujes svoj niski iq levelThetraphak1921 je napisao/la:Tema FK Krupa.PiromanBL je napisao/la:Dok je ilica i hostaplera koji ce vam graditi uspjeh kluba na racun istinskog velikana Banja Luke, Borca, bice i vas. Kad odu, a otici će kad tad, to znajte, ako ne prije, onda kad odu pod zemlju, a otici ce uskoro, nadam se sto pije, propadate, ponovo idete u podrucnu ligu gdje i pripadate.
Znajte - nicija nije do zore gorila, pa nece ni vasa. Zlo ce biti pobjedjeno, kraj vam dolazi, ne da Bog djavolu da vlada. Od vas nista nece ostati...
Krupa se piše velikim početnim slovom, pokaži malo poštovanja prema premijerligašu.PiromanBL je napisao/la: Ostavi tu krupu i Borac kraju, dok ne budeš znao njima koliko i ja, nemoj da se izrugujes, nema potrebe da pokazujes svoj niski iq level
Moze i fatiha za lesinare ionak im je osnivac musliman.newborn je napisao/la:Hajmo svi jednu fatihu za rahmetli Borac, a nakon toga prigodni muzički program uz pjesmu "NE MOŽE NAM NIKO NIŠTAAAAA JAČI SMO OD SUDBINE"
Pazi kad budeš silazio na pdf ispod, ugašeno je svjetlo i mrak je, možeš se razbiti... Samo s' bismilletom.PiromanBL je napisao/la:Kompleks je bolest
Ne pisemo mi o vama vec vi o nama, to je kompleks, razumijes? Znaci mi uriniramo po vama, ne vi po nama.newborn je napisao/la:Pazi kad budeš silazio na pdf ispod, ugašeno je svjetlo i mrak je, možeš se razbiti... Samo s' bismilletom.PiromanBL je napisao/la:Kompleks je bolest
Jel tebe strah švrljati ovdje? Nemoj biti plašljiv, ostani s rajom.Pusti njih levate sto pisu protiv tebe i tvog kluba.PiromanBL je napisao/la:Kompleks je bolest
Tako je. Haj sad polahko: Puut putuuujeee LatifagaaaaPiromanBL je napisao/la:Ne pisemo mi o vama vec vi o nama, to je kompleks, razumijes? Znaci mi uriniramo po vama, ne vi po nama.newborn je napisao/la:Pazi kad budeš silazio na pdf ispod, ugašeno je svjetlo i mrak je, možeš se razbiti... Samo s' bismilletom.PiromanBL je napisao/la:Kompleks je bolest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.