Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić

Ne bi me cudilo i da je ostavio onaj pipak sto se stavlja u usta od Pjanica

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Asist u kvalifikacijama za asijsku ligu sampiona. Vode 1 0, pocinje drugo poluvrijeme. Ima utakmica na youtube
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne znam ko njega više gleda mimo rodbine.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ↑15 avg 2023, 18:41Asist u kvalifikacijama za asijsku ligu sampiona. Vode 1 0, pocinje drugo poluvrijeme. Ima utakmica na youtube
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Vala bas jbtDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑15 avg 2023, 18:51Ne znam ko njega više gleda mimo rodbine.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ↑15 avg 2023, 18:41Asist u kvalifikacijama za asijsku ligu sampiona. Vode 1 0, pocinje drugo poluvrijeme. Ima utakmica na youtube

Prije cu gledati Igman-Zvijezda 09 nego arapsku ligu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Igrom slučaja gledam ga upravo kod druga. On je trenutno najNEpripremljeniji igrač na terenu. U 50. minuti diše na škrge i lagano hoda samo po terenu jer nema snage ni da potrči, razumijem da su teški uslovi za igru ali i za ostale su. Uz to je izgleda i nabacio koju kilu još, strašno do čega se doveo
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Prije bih gurnuo ovog iz Sarajeva Buljubašića, a kamoli Sučića i Krdžalića u repku nego ovog propaliteta. Odigra jednu dobru tekmu od 20, onda piša po novinarima, a kad podbaci bježi kao zadnja pic.ka od odgovornosti. Slično i Nurkić radi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 17:42Igrom slučaja gledam ga upravo kod druga. On je trenutno najNEpripremljeniji igrač na terenu. U 50. minuti diše na škrge i lagano hoda samo po terenu jer nema snage ni da potrči, razumijem da su teški uslovi za igru ali i za ostale su. Uz to je izgleda i nabacio koju kilu još, strašno do čega se doveo
Jednostavno rijetko ljigav lik, a sigurno naš najtalentovaniji igrač od nezavisnosti.
Boga mi je dosadno i tebi i drugubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 17:42Igrom slučaja gledam ga upravo kod druga. On je trenutno najNEpripremljeniji igrač na terenu. U 50. minuti diše na škrge i lagano hoda samo po terenu jer nema snage ni da potrči, razumijem da su teški uslovi za igru ali i za ostale su. Uz to je izgleda i nabacio koju kilu još, strašno do čega se doveo

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma on je se davno halalio sa ozbiljnim fudbalom, i radi te neozbiljnosti ga nee bih vise ni zvao u reprezentacijubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 avg 2023, 17:42Igrom slučaja gledam ga upravo kod druga. On je trenutno najNEpripremljeniji igrač na terenu. U 50. minuti diše na škrge i lagano hoda samo po terenu jer nema snage ni da potrči, razumijem da su teški uslovi za igru ali i za ostale su. Uz to je izgleda i nabacio koju kilu još, strašno do čega se doveo
naprijed rejal
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
On treba da zavrsi svoju pricu, nema vise nista od njega. Nazalost losi potezi su ga doveli do ovoga, covjek igra neki rekreativni fudbal. Hvala mu na svemu, idemo dalje, ali bez tebe.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- ASD
- Kontakt:
Dok god je sposoban da hoda, on će biti na terenu. Znamo svi to, i ne isplati se raspravljati na tu temu.
Bezveze zauzima prostor mladjem igracu,da je on ko Dzeko pa da cijepa i bori se i dalje on otisao u amaterski fudbal...igrac manje za repku.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Hajmo biti pozitivni. Odradio je 90 minuta u posljednjoj utakmici. 

Koristan u ovoj ulozi rezerviste koji ulazi u posljednjih pola sata. Pitanje je koliko će mu ego dozvoliti da bude u toj ulozi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
E moj Mire..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ASD
- Kontakt:
Igra protiv Al Sadda.
Mora se priznati da je najbolji igrač na terenu. A ekipa mu je po transfermarktu užasno precijenjena.
Ben Larbi 4.5 miliona. Caio 5. No way.
Mora se priznati da je najbolji igrač na terenu. A ekipa mu je po transfermarktu užasno precijenjena.
Ben Larbi 4.5 miliona. Caio 5. No way.