English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nedostaje dacho
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Arsenal - Liverpool x2 ja cekao i pao za 20k eura.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 22:22i neki lik to isto cekao za 20 milja
Slao sam @topniku tiket, ibretio se.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
gaston je napisao/la: ↑26 dec 2022, 22:30Arsenal - Liverpool x2 ja cekao i pao za 20k eura.
Slao sam @topniku tiket, ibretio se.
![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kako igraju momci 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
-
- Kontakt:
Eddie ljepoto.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Još kad se pridruže Felix i Mudryk, liga nije spremna za slona 

Aferim

Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 26 dec 2022, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Igra Arsenal, svaku tekmu sto sam ih gledao bili su 10x bolji od protivnika.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Samo nas je Leeds naigrao, nekako smo uspjeli upisat bodove tu

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
cekaj sada da ti dodje Alan Smith ipodje pricati kako smolosi ikako se provlacimo

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Milina je gledati Odegaarda.
Da Ronaldo nije ušao oko 60-te i Megvajer pred kraj meča nabili bi vas 8-2baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 22:26Da je Partey igrao i da nije bila greška sudije bilo bi 5-1ali to je već druga tema, vidjet ćemo na Emiratima šta će biti
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Volio bih da ga ugrabite prije nas. Ne zato što je loš, više zbog toga što je nama samo napadač potreban, a ne opet neki 'polušpic'. Džaba bi samo pare davali.
Definitivno su svi Samiri istisamirr je napisao/la: ↑26 dec 2022, 22:43Da Ronaldo nije ušao oko 60-te i Megvajer pred kraj meča nabili bi vas 8-2baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 22:26Da je Partey igrao i da nije bila greška sudije bilo bi 5-1ali to je već druga tema, vidjet ćemo na Emiratima šta će biti

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jel malo 19 godina ?topnik1 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 22:45Definitivno su svi Samiri istisamirr je napisao/la: ↑26 dec 2022, 22:43Da Ronaldo nije ušao oko 60-te i Megvajer pred kraj meča nabili bi vas 8-2baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 22:26
Da je Partey igrao i da nije bila greška sudije bilo bi 5-1ali to je već druga tema, vidjet ćemo na Emiratima šta će biti
![]()
![]()
![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Najbrže završen transfer u historiji fudbala.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Eto, riješen vam problem u napadu.
Gakpo Nunez Salah
Gakpo Nunez Salah