Nemojte tako

uzmite ga džabe

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nemojte tako
Gledaj ti Čelik, nije Milan za tebe, vjeruj. Bez uvredeenzo777 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 17:53Čekaj malo, ti ko fole neki vele talenat, ma ej cvijet koji treba rodit. Klubovi imaju toliko scouta al niko ga nije otkrio vec VEEELIKI Moncada, stručnjak svog posla.
I sad se malac povrijedi na treningu na 2-3 mjeseca?
Hmmmm?
Kako se Džamal nije povrijedio? Kako se ledeni Palmer nije povrijedio? Eto Bebote s dvije noge uletio namjerno da slomi Jašara Serbezovskog. Samo dokaz da smo milanista i ja bili u pravu kad se dovodio ovaj balvan šiptar. Nemam nista protiv Albanaca i kosovara, ali naučite da na albanskom šiptar znaci Albanac a zemlja im se zove Škiptarije.
Taj Jašar Serbezovski je prevara teže klase. Evo kao sto čitam zašto Dušan nece kod nas. Pa zašto bi? Primam 12 mil godišnje, a sad bi u Milanu uzimao 5-6milki? Pa nisam budala. Djeco učite se od Bale, profi golfer Reala. Odradiš nebeski ugovor, zavalis se na klupu i samo PlayStation i golf dok ti ugovor ne istakne. Dušan dolazi kod nas slijedece sezone amkao slobodan igrač, ove sezone će primiti keš i odradit Call of Duty sezonu na tiktoku, a Jašar vec sad počinje s pripremanjem Call of Dutya. Dečko ima lovu i nema ga 4 mjeseca na terenu, ma milina.
A naši debili sa Ibrahim pašom na čelu ce i dalje da dovode smeće, smeće i smeće. A Tare ce nekako pokušavat to smeće prodat sa mašnom nebi li izvukao nesto.
A u prilog ide, da i Nico ima isto mišljenje kao i ja sto se tice Njnjkunjkua i Jašar sto se tice oslovljavanja kao "pojačanje "
Zivjeli milanezi, samo naprijed. Sretno vam sutra, spremite košpice: živci, živci, živci, zubna zanimacija
Ja cu gledat moj Čelik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.