FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la amerosm » 01 dec 2012, 19:09

Ode Badstuberu koljeno...velika steta, samo se nadam da nije u pitanju povreda ligamenata.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 01 dec 2012, 19:26

Tvrda utakmica! Samo se nadam da Badstuber bude ok i da se jos neko ne povrijedi.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 01 dec 2012, 19:31

U 12 minuti i 12 sekundi sam dozivio najljepsi osjecaj od kada pratim Bayerna.Sudkurve forever!
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 dec 2012, 19:59

Tooooooooooooooooooooooniiiiiiiiiiiiiiiii 8-)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 dec 2012, 20:24

Spasi ih golman, nejverovatno.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 01 dec 2012, 20:25

Ja zadovoljan bodom :D tek da se zna ;)
Zadovoljan sam i sa onim sto sa vidjeo u drugom dijelu. (osim one greske odbrane naravno :mrgreen: )

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 01 dec 2012, 20:29

Nisam zadovoljan bodom,zadovoljan sam igrom nakon 1-1 sve do tad je bilo jalavo,eh s onim s cime sam posebno zadovoljan je JAVI MARTINEZ,ima li sta Klare da doda :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 01 dec 2012, 20:30

Mislim da Bayern može biti nezadovoljan ishodom utakmice. Golman je Dortmundu spasio bod a kod izjednačujućeg pogotka nisam siguran da je sudac ispravno odlučio kad je dao korner za Dortmund.
Šta je Ribery danas radio pa to je bio SEX :o tj. analni sex za igrače Dortmunda. :lol:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 01 dec 2012, 20:32

Zdena04 je napisao/la: Šta je Ribery danas radio pa to je bio SEX :o tj. analni sex za igrače Dortmunda. :lol:
Tacno. Pa jbt zivot znao sam da ce dobro odigrati ali da onako sramoti cuvare pa to je drama :lol:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 01 dec 2012, 20:33

Cestitam na bodu nakon 6 utakmica, aBd pobijedit ce te za 3-4 godine !

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 01 dec 2012, 20:34

Smiješni ste,a ali pravo ste smiješni. Više od dvije godine niste u stanju pobijediti ovu djecu iz Dortmunda. Velikan my ass.
YNWA!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 01 dec 2012, 20:36

Zalostan si al pravo si zalostan

Sent from my LT15i using Tapatalk 2
Thomas Müller - Fußballgott

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 01 dec 2012, 20:37

HOPLIT je napisao/la:Smiješni ste,a ali pravo ste smiješni. Više od dvije godine niste u stanju pobijediti ovu djecu iz Dortmunda. Velikan my ass.
Mozda mi jesmo smijesni ali ti si jadan kad si dosao ovamo bez pametnijeg komentara
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 01 dec 2012, 20:45

Nista posebnoo s obzirom da ste domacin da ste u top formi koliko ulazete ovo veceras je bgm bilo tanko moze i mora Bayern puno bolje . No ipak ste Zasluzili vise bili ste malo konkretniji i mogli ste lako do 3 boda . Ali sta je tu je nije ni remi bas ne zasluzen . U svakom slucaju Bayern je napokon ekipa, nakon gola Neuru su dosli svi rezervni igraci i zajedno su slavili Bayern nakon dugo vremena izgleda kao prava ekipa mislim na harmoniju u ekipi i slaganje igraca ... Jos bi dodao da vam Schwajni najslabi pojedinac veceras bio ovo sto on igra je sramotno naspram njegove plate, jednostavno nije to onaj stari Schwajni ... Kross DR. ;) ... Titula je vasa i to 80% ali ipak ima 20% nade i za nas :D , ma da mi svi zadovoljni ako izborimo ligu prvaka opet i da doguramo do cetvrt finala champions league ... A kup hmm tu bi bgm zelio titulu vidjet ... Za Badtubera mi je iskreno receno drago sta cu ja ga ocima ne mogu i za mene je on veliki Antitalent, kako god imate Boatenga nece se ni osjetit da ga nema... Sledeci put kad bude iso na Gotzea nosit ce na koljenu steznjak od DR Levina ...

Nur der BvB Echte Liebe ...
BvB Echte Liebe !!!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 01 dec 2012, 20:47

Svaka čast Riberyu stvarno. Njegova tehnika je plafon, ali ne mogu se oteti utisku da je dosta puta uradio potez viška, taman kad je trebao poslati loptu u 16 m on s njom ode u korner ili ga uduplaju Borussijini igrači.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 01 dec 2012, 20:51

HOPLIT je napisao/la:Smiješni ste,a ali pravo ste smiješni. Više od dvije godine niste u stanju pobijediti ovu djecu iz Dortmunda. Velikan my ass.
s kojeg si ti planeta :roll:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 01 dec 2012, 20:52

bayern me je razočarao.
lako je razvaljivati freiburg i augsburg, čim dođe malo ozbiljniji protivnik ****.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 01 dec 2012, 20:54

Prvo poluvrijeme ne toliko zanimljivo kao drugo, svi se moraju slozit cak i navijaci Dortmunda da smo ovo zasluzili kao pobjedu, ipak Weidi vas je izvadio 2 puta :) Kod onog suta Kroosa i kod udarca glavom Javija :) ma da sta je tu je, pusticemo prepucavanja i pojedinih forumasa i navijaca koji zele sve najgore Bayernu i jadni su oni koji vazda cekaju takav kiks, nema ljubomori mjesta :) Dortmund je odlicna ekipa i remi eto prijateljski su podjelili :)

Sta reci 11 bodova i dalje razlike nad Dortmundom koji je realno uz nas glavni favorit, mislim da se ne moraju plasit da li ce osvojit mjesto za Ligu prvaka jer sigurno ce biti bar iza nas znaci 2. :):)
Nama slijedi sad Bate da im vratimo za onaj poraz, tu rjesit stvari sto se tice grupne faze lige prvaka.. Ici Augsburgu i docekat drugu Borussiju i ova polusezona je odlicna za Bayern :) Pogledajte proslu polusezonu, na kraju ak se ne varam samo 3 boda imali viska, imali poraz od Dortmunda imali poraz od Mainza nakupili tih losih utakmica :)

Bas kao sto je neko rekao 80 posto titula nasa, ima sanse i Dortmund naravno, ako se Bayern posklizne ma da sumnjam :)
FC Bayern !!!!!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 01 dec 2012, 20:59

Čestitke na tituli Herbstmeistera. :mrgreen: Iako ste večeras bili bolja momčad, itekako je kod vas bio vidljiv strah/kompleks od Dortmunda. Hvaljeni Ribery uopće nije odigrao neku briljantnu utakmicu pošto je soliranjem uništio par izglednih situacija. Osporavani Javi dosta dobar, ali vidljivo je da je u nekom grču. Ako ga se oslobodi, bit će strašno pojačanje. Meni osobno je Muller bio najbolji, on je stalna opasnost i iz ničega će stvoriti šansu. Šteta za Holgera, sezona za njega je gotova.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 01 dec 2012, 21:07

Badstuberu popucali krizni ligamenti,pauza 6 mjeseci.Zao mi ga je,ali iskreno smatram da on nije kalibar za prvu postavu i bit ce mi drago gledati stoperski par Boateng-Dante
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.