FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mene brine prazna kasa i dugovi. Nije vazno ko ce doci. Ko god se usudi da dodje zatice pustos i dugove. Mi smo nedavno tek istok isplatili, za teren smo duzni samo Ublehas zna koliko. Podizani su krediti u bankama a lovu od UEFE je vec na svoj racun prebacio najbolji predsjednik u istoriji. Bilo bi posteno da Ublehas ostavi na racunu onoliko koliko je zatekao kad je namirisao lovu i Gredicu sapunicu nasapunao.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Katastrofa u klubu, Amar uze zadnji fening svojom kamatom.
Bice bolje posle skupstine, nadamo se.
Srdjan Stanic pitarski ker
- plavousrcu
- Kontakt:
Da smo transparentno i odgovorno trosili ne bi ni osjetili ovaj dio duga prema Amaru.osobaodpovjerenja je napisao/la:Katastrofa u klubu, Amar uze zadnji fening svojom kamatom.
Moderacija vrijeme je da ove pitare uklonite s teme stvarnoosobaodpovjerenja je napisao/la:Katastrofa u klubu, Amar uze zadnji fening svojom kamatom.

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ko im kazeBezideja je napisao/la:Moderacija vrijeme je da ove pitare uklonite s teme stvarnoosobaodpovjerenja je napisao/la:Katastrofa u klubu, Amar uze zadnji fening svojom kamatom.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Sljedeca uprava mora pratit ljestvicu koja je bas dignuta na visoki nivo. Na Grbavici nas deru etno sela, man city ups tuzla city, gosk.
A tek ljestvica transfera rok eksner, jazvic zvani ne zna trcat, hervas zvani napao ga cuko itd.
Pa sve do trenera trula jabuka u svlacionici, alkoholicar Kostic i taktika s 5 spiceva u derbiju, do gosp krcmarevica koji je vidio ua 25 dana da je miske veliki gospodin, uzeo pare i otisao.
Ljestvica je visoko dignuta, treba pjevat hocemo istok s poslovnim prostorima, hocemo pobjede, hocemo pobjede protiv etno sela i granicnog prelaza.
Ako to ne ispune otjerat ih odmah. Tezak posao za sljedece
A tek ljestvica transfera rok eksner, jazvic zvani ne zna trcat, hervas zvani napao ga cuko itd.
Pa sve do trenera trula jabuka u svlacionici, alkoholicar Kostic i taktika s 5 spiceva u derbiju, do gosp krcmarevica koji je vidio ua 25 dana da je miske veliki gospodin, uzeo pare i otisao.
Ljestvica je visoko dignuta, treba pjevat hocemo istok s poslovnim prostorima, hocemo pobjede, hocemo pobjede protiv etno sela i granicnog prelaza.
Ako to ne ispune otjerat ih odmah. Tezak posao za sljedece

Što ih prozvaše za teren i ugrađivanja. 

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- plavousrcu
- Kontakt:
Link?UBIPITAR je napisao/la:Što ih prozvaše za teren i ugrađivanja.
Gdje?UBIPITAR je napisao/la:Što ih prozvaše za teren i ugrađivanja.
To nije u redu nikako, jako nisko i pokvareno ako je istina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Mislis da su ono lazi?UBIPITAR je napisao/la:Što ih prozvaše za teren i ugrađivanja.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ima li linka gdje za nas sto slabo surfamo?
http://inforadar.ba/i-korupcija-razlog- ... PcARozqowgplavousrcu je napisao/la:Ima li linka gdje za nas sto slabo surfamo?
-
- Kontakt:
A prcine! Sta je ovo??
Ja sam znao za trzavice u vezi izrade svih radova, ali ovo sto pise je katastrofa ziva ako je istina. Najveci sljam sto je ikad nanjet klubu, ako ima istine u ovome.
Ja sam znao za trzavice u vezi izrade svih radova, ali ovo sto pise je katastrofa ziva ako je istina. Najveci sljam sto je ikad nanjet klubu, ako ima istine u ovome.
A što se ta firma nije žalila odmah nakon što je konkurs završio ? Eno onaj most u Počitelju se ne pravi godinama već jer uvijek neka firma uloži žalbu i to se mora ispitati. Sada sve mogu mačku o rep okačiti
ZELJEZNICAR 1921!
Covjek koji se obogatio na špediciji je nesto muljao ? Ma dajte, sokantno....ko bi rekao...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Raja, treba malo spustiti loptu, ionako nam je tenzija i zavrzlama preko glave. Samo treba sacekati proljece, pa da vidimo hocemo li **** majke sportskim ili Senadu.
Ovo jesu teske optuzbe, ali treba sacekati.
Ovo jesu teske optuzbe, ali treba sacekati.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Fuj koliko mi se gadi ovo sve, svaki dan se oglašavaju nekakvi Pere Crnomarkovići, Samardžije, kurte pante, firme za terene, bivši igrači itd. Odvratno je postalo sve ovo oko Želje.
"Bilo je kontakata sa upravom Željezničara''
Mladi bosanskohercegovački fudbalski stručnjak, Feđa Dudić, pojavio se u posljednje vrijeme kao jedna od opcija za naslijednika Milomira Odovića na klupi Željezničara. Ovaj bivši trener Travnika i GOŠK-a slobodan je od završetka saradnje sa premijerligašem iz Gabele i nakon toga posvetio se trenerskoj edukaciji. U razgovoru za naš portal Dudić je istakao kako je bilo neke priče o dolasku na Grbavicu, ali ništa konkretno. - Istina je da sam neformalno razgovarao sa ljudima iz Željezničara, ali to je bilo prije nego su oni podnijeli ostavke. Nije to bilo ništa zvanično, niti smo išta konkretno razgovarali, a onda su sada došle i te ostavke, tako da je sve to još daleko. Prvo mora da se skupština održi, pa ćemo onda vidjeti, rekao je za naš portal Feđa Dudić. Feđa Dudić je u karijeri kratko nosio dres Željezničara, a najdublji trag u Premijer ligi ostavio je kao igrač Travnika i Slavije.
daj odmah skupstinu da se ovo sve zavrsi da mozemo diskutovat o novim igracima, ovih nefudbalskih tema preko glavebraco je napisao/la:Fuj koliko mi se gadi ovo sve, svaki dan se oglašavaju nekakvi Pere Crnomarkovići, Samardžije, kurte pante, firme za terene, bivši igrači itd. Odvratno je postalo sve ovo oko Želje.
Hajde da presječemo više ovu priču, koga bi ti "otjerao" od ovih sadašnjih igrača?irfo je napisao/la:daj odmah skupstinu da se ovo sve zavrsi da mozemo diskutovat o novim igracima, ovih nefudbalskih tema preko glavebraco je napisao/la:Fuj koliko mi se gadi ovo sve, svaki dan se oglašavaju nekakvi Pere Crnomarkovići, Samardžije, kurte pante, firme za terene, bivši igrači itd. Odvratno je postalo sve ovo oko Želje.

pa vec smo skoro sve otjerali, svakako nam treba 10 igracabraco je napisao/la:Hajde da presječemo više ovu priču, koga bi ti "otjerao" od ovih sadašnjih igrača?irfo je napisao/la:daj odmah skupstinu da se ovo sve zavrsi da mozemo diskutovat o novim igracima, ovih nefudbalskih tema preko glavebraco je napisao/la:Fuj koliko mi se gadi ovo sve, svaki dan se oglašavaju nekakvi Pere Crnomarkovići, Samardžije, kurte pante, firme za terene, bivši igrači itd. Odvratno je postalo sve ovo oko Želje.

Vranjes i Jazvic su pod moranje za otjerat
Zec i Bakrac su mi tamo vamo, zavisi mozel sta Amar sa njima uradit, Curjuric je isto tu negdje, slican igrac Arezini u smislu da mu trebaju dvojica Ngolo Kantea iza njega da trce, ako Sinan vrati formu iz prosle sezone on je nepotreban.
Mislio sam prije i Veselinovica da treba otjerat ali bio je ponajbolji u ovom zavrsetku polusezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.