Pravda za MisketaRokoko87 je napisao/la:MISKE VRATISE

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pravda za MisketaRokoko87 je napisao/la:MISKE VRATISE
Pa jesil' pročitao saopštenje kluba?Raonffa je napisao/la:Koliko je sigurno da odlaze?
Uz sve što nam se dešavalo zadnjih godina, ne mogu i neću biti **** pa da im se ne zahvalim na svim pozitivnim stvarima koje su učinili za ovaj klub i navijače, a bilo ih je dosta, tako da što se mene tiče hvala im za sve i želim im sreću u daljem privatnom/poslovnom životu![]()
I imaju respekt od mene ako se ove ostavke ispostave tačnim, Misimović i raja sutra mogu pogledati u oči bilo kojeg navijača.
Ma jesam, al' eto ništa nije konačno do te Skupštinebraco je napisao/la:Pa jesil' pročitao saopštenje kluba?Raonffa je napisao/la:Koliko je sigurno da odlaze?
Uz sve što nam se dešavalo zadnjih godina, ne mogu i neću biti **** pa da im se ne zahvalim na svim pozitivnim stvarima koje su učinili za ovaj klub i navijače, a bilo ih je dosta, tako da što se mene tiče hvala im za sve i želim im sreću u daljem privatnom/poslovnom životu![]()
I imaju respekt od mene ako se ove ostavke ispostave tačnim, Misimović i raja sutra mogu pogledati u oči bilo kojeg navijača.![]()
https://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-iznad-svega/34978/
???plavousrcu je napisao/la:Igrokaz. Posljednji pokusaj Ublehasa da ostane u klubu. Ne budite toliko naivni.
Ima logike al koja im je poenta da ostanu kad ce biti jos vise izvizdani.?plavousrcu je napisao/la:Igrokaz. Posljednji pokusaj Ublehasa da ostane u klubu. Ne budite toliko naivni.
Budući angažman ove strukture Kluba, sačinjene od akademski obrazovanih i poslovno ostvarenih ljudi, koji su u Klub trajno ugradili najbolje prakse i učinili ga održivim, nažalost više nije moguć
To nije smijesno nego zalosno.irfo je napisao/la:Budući angažman ove strukture Kluba, sačinjene od akademski obrazovanih i poslovno ostvarenih ljudi, koji su u Klub trajno ugradili najbolje prakse i učinili ga održivim, nažalost više nije moguć
![]()
Drug mi kaze da je dobio materijele za Skupstinu i da nema tacke izbor novog UO i NO. Zasto? Hoce li se pod razno diskutovati o najvaznijoj stvari? Igrokaz.japa je napisao/la:???plavousrcu je napisao/la:Igrokaz. Posljednji pokusaj Ublehasa da ostane u klubu. Ne budite toliko naivni.
Mislis na skupstini ce ovo biti odbijeno?
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 39 gostiju.