FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bezideja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bezideja » 16 dec 2018, 17:16

vorkapa je napisao/la:Danas je teško i sponzora dovest u klub,no Miske i to uspeva.Nadam se da Željo izađe iz svega ovoga puno jači,kontao je i Miske da su ga razni kvazi agenti debelo isfolirali ali eto svaka škola se valja platit.Biće Željo uskoro klub za poštovanje došao Amar ili ne.
Naravno da nije lako naci sponzora moras biti dobar manipulator i lazov, obecavati evroskog Želju, kako ces ti uraditi ovo ili ono, a kad ljudi pogledaju na sta su dali to malo love ne bude im dobro.

Prazne tribine, navijaci se izmedju sebe prozivaju, titule ni s glave, polusezona zavrsena prvi ti bjezi 15 bodova, drugi 10 bodova. Ma to nije bitno, Senad je genije, ugasit cemo se ako on ode, nista bez Misketa. Jes jes kako nije :cry: :lol:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 17 dec 2018, 01:05

Najdrazi nam se vraca ljudi, a odlazi ublehas, pun pogodak :opaopa: :opaopa:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

HilmijaFrlj1921
Kontakt:

Post Postao/la HilmijaFrlj1921 » 17 dec 2018, 12:53

Kakva prljava i podla kampanja orkestrirana prije svega prema Amaru :oops:

Sta te spodobe preko satelita nece izmisliti i pokrenuti nebi li sacuvali svoja mjesta i nebi li mogli nastaviti raditi ovo sto rade, definitivno najgora uprava u historiji kluba, ako ova garnitura ostane sa moje strane im je mrka kapa u svakom smislu od dolaska na utakmice do ne produzenje clanske i ne uzimanja godišnje pa neka ih prate clanovi porodice i uposlenici kompanije predsjednika
NO OSIM, NO PARTY !!!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 17 dec 2018, 12:56

HilmijaFrlj1921 je napisao/la:Kakva prljava i podla kampanja orkestrirana prije svega prema Amaru :oops:

Sta te spodobe preko satelita nece izmisliti i pokrenuti nebi li sacuvali svoja mjesta i nebi li mogli nastaviti raditi ovo sto rade, definitivno najgora uprava u historiji kluba, ako ova garnitura ostane sa moje strane im je mrka kapa u svakom smislu od dolaska na utakmice do ne produzenje clanske i ne uzimanja godišnje pa neka ih prate clanovi porodice i uposlenici kompanije predsjednika
Ovo nije istina, vise dobrog nego loseg su uradili ali rade pogresne stvari vec 3 godine sto se tice sportskog segmenta, ocigledno oni ne kontaju sta nama titule znace, sad kad je pitari osvoje ovu upravu ce proklinjati narednih 10 godina svaki pravi navijac Zelje, dok navijaci gradjevine ce proklinjati svakog koji udje u klub s namjerom da se osvoji titula a ne da se ugradi koja zica armature ili kubik betona.

HilmijaFrlj1921
Kontakt:

Post Postao/la HilmijaFrlj1921 » 17 dec 2018, 13:06

Ova uprava je uspjela razdvojiti navijace, podijeliti ih, ono najbitnije sto nas je uvijek krasilo jesu ti ljudski odnosi i jedinstvo i to su uspjeli unistiti svojim spletkarenjima a sto se tice sportskog dijela pa imamo pet poraza za redom, kojoj je to upravi poslo za rukom? da ne spominjem da su kaznili i suspendovali igraca kao sve prethodne uprave za cijelu klupsku historiju :lol:

Ovaj da se i odrzi na vlasti citaj skupstini vjerujem da nece docekati proljece, previse je svega
NO OSIM, NO PARTY !!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 dec 2018, 14:37

Sad kad ste zvanicno otisli zelim da vam se zahvalim za stadion i svaku akciju vezano za poboljasanje naseg doma. Niste znali ili htjeli do kraja da budete uspjesni. Hvala za ljepsi dom, ali i za milion stresova i tuge zbog titula, poraza, pm. Sve bi bilo drugacije da niste lutali sa stvarima oko terena...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 17 dec 2018, 14:43

Mogu samo reci da niti sam presretan niti bi se ubio od tuge. Da ste ranije odstupili pamtili bih te Miske kao drugog arhitektu Grbavice, a ovako te pamtimo po footballmanager zajebancijama i 5 poraza u nizu + podjela navijaca.
Bilo kako bilo, izgubljene titule bole ali hvala Vam za sve ostalo. Ko zna, mozda se i vidimo opet...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 dec 2018, 14:47

Odlican potez na kraju. Da nije bilo Ublehasa sve bi bilo drugacije.

HilmijaFrlj1921
Kontakt:

Post Postao/la HilmijaFrlj1921 » 17 dec 2018, 14:55

LUDILO !!!!!!!!!!!!!!!

Nakon tri godine odoše !!! lažni hadzija i drustvo, KAKAV NOVOGODIŠNJI POKLON !!!!

:clap:
NO OSIM, NO PARTY !!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 17 dec 2018, 14:59

HVALA VAM NA SVEMU!!!
ostajete upamceni kao najbolja posljeratna Uprava Zeljeznicara!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 17 dec 2018, 15:00

Hvala vam na svemu, sretno!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 dec 2018, 15:03

ajde vidjećemo šta će se izroditi iz svega ovoga.
ja sam nekako navikao da ne očekujem ništa, pa ako štagod bude dobro i jeste!

ali ovo "Željezničar iznad svega!" im je dobro, nadam se da je i iskreno!

Željezničar je mnogo više od jedne grupe ljudi, upravnih odbora, predsjednika, trenera, igrača…
Interes Kluba neka svima bude iznad svega.

sad da vidimo šta dolazi!

HilmijaFrlj1921
Kontakt:

Post Postao/la HilmijaFrlj1921 » 17 dec 2018, 15:09

Nakon sto na skupstini udju ljudi koji trebaju da udju

1. Preispitivanje svih odluka kluba u zadnje tri godine

2. Provjera poslovanja, klupskih dokumenata, ugovara sa igracima, sponzorima, provjera uplata - isplata (nezavisna agencija)

3. Provjera statusa uposlenika, pocev od klupske administracije pa na niže (preko 20 novo uposlenih u zadnje tri godine, pretezno ljudi Misimovica, jer krtice nam ne trebaju)

4. Sportski segment, poslaganje istog od temelja pa do krova

I po svim informacijama klub trenutno na racunu nema ni 50.000 KM !
Toliko o njihovom nacinu upravljanju kluba !

Bukvalno su pobjegli i ostavili sve kada je gotovo pa sigurno i jasno da se Amar vraca !
NO OSIM, NO PARTY !!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 dec 2018, 15:09

Budući angažman ove strukture Kluba, sačinjene od akademski obrazovanih i poslovno ostvarenih ljudi, koji su u Klub trajno ugradili najbolje prakse i učinili ga održivim
Koliko prepotencije (koja ih je krasila tokom citavog angazmana) u ovom saopstenju :lol:
Zbogom!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 dec 2018, 15:10

Ne mogu da vjerujem

SVI U BIRTIJU NA MENE :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 17 dec 2018, 15:10

Samoo da pozelim Amaru dobrodoslicu u klub..ja sam reko prie 15 dana da ce ovi napustit klub ovde neki mi nisu vjerovali.U igri je jedan italian da udje u klub ...
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 17 dec 2018, 15:13

Žao mi je što se sve ovako završilo ali očigledno je da do ovoga moralo doći. Govorim da mi je žao jer su to sigurno ljudi koji nisu imali loše namjere, ali njihovo fudbalsko neznanje je očigledno im dokusurilo. Veliki respekt za sve lijepe stvari koje su uradili za naš klub, za trenutke ponosa kao npr. na otvaranju istočne tribine i slično. Nažalost veliki broj igrača i trenera upitnog kvaliteta je također ono što je obilježilo njihov mandat. Nemam šta više reći, osim da poželim narednoj upravi da bude bolja od ove, ko god bio u toj novoj upravi.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 17 dec 2018, 15:18

Počnimooooo ponovo ispočetkaaaaa...
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 dec 2018, 15:18

Remzo cuvaj se,Remzo dvica ti negine.Gazi buraniju.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 17 dec 2018, 15:19

braco je napisao/la:Žao mi je što se sve ovako završilo ali očigledno je da do ovoga moralo doći. Govorim da mi je žao jer su to sigurno ljudi koji nisu imali loše namjere, ali njihovo fudbalsko neznanje je očigledno im dokusurilo. Veliki respekt za sve lijepe stvari koje su uradili za naš klub, za trenutke ponosa kao npr. na otvaranju istočne tribine i slično. Nažalost veliki broj igrača i trenera upitnog kvaliteta je također ono što je obilježilo njihov mandat. Nemam šta više reći, osim da poželim narednoj upravi da bude bolja od ove, ko god bio u toj novoj upravi.
+1 sve najbolje im svaki navijac Zeljeznicara zeli ali vrijeme je da idu, kad ne ide onda ne ide.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 4 gosta.