Fucku se izgleda ne pise dobro ..

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
fukaratz je napisao/la:napokon su maknuli ovu budalu s golaprva pozitivna vijest
Jesi ljubomoran na naseg Smajla ovu su sad neke nove metode u fudbalu, ma nema Smajl stari kreator i takticarBenjo_AFC86 je napisao/la:Oni ti ga puše Smajileee hahahaha koji kralj ne vjerujem, ovo ni kod nas još ni jedan trener nije izjavio
Kontao sam ga preporučiti našima, ali kakvo to. On ide ovom izjavom na viši stupanj, ide van granica BiH, povezuje se sa velikim imenimaTRUST je napisao/la:Jesi ljubomoran na naseg Smajla ovu su sad neke nove metode u fudbalu, ma nema Smajl stari kreator i takticarBenjo_AFC86 je napisao/la:Oni ti ga puše Smajileee hahahaha koji kralj ne vjerujem, ovo ni kod nas još ni jedan trener nije izjavio![]()
![]()
Smajl mi je uzor u taktici i oblacenju! - AncelottiJTS je napisao/la:evo Ancelotti je donekle prihvatio Smajilovu taktiku, Lopez brani u Primeri, a Casillas u LPdobar prijedlog se daleko čuje
yeahProbisvjet je napisao/la:Smajl mi je uzor u taktici i oblacenju! - AncelottiJTS je napisao/la:evo Ancelotti je donekle prihvatio Smajilovu taktiku, Lopez brani u Primeri, a Casillas u LPdobar prijedlog se daleko čuje
Mogu mislit jest vam sad u Lukavcu krivo sto niste u potpunosti shvatili Smajlovu genijalnostCasp3r je napisao/la:Ležerni Karić, kakav je to taktičar, njega poslat u državni parlament, kakvu bi tamo tek reorganizaciju napravio.
e moj Kariću, fudbalski stručnjak br. 1Probisvjet je napisao/la:Ikona!![]()
![]()
0:17 "samo je gledo da izgubi sto vise..."
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.