FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 19 jan 2024, 16:45

Protiv Athletic Bilbao 24-tog januara na San Mamesu, nema revansa.
Bojim se da je ovdje kraj puta sto se tice Cope.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 19 jan 2024, 19:37

let3 je napisao/la:
19 jan 2024, 16:45
Da, slažem se, mislim da je u srijedu večer jedno takmičenje manje.

Ekipa nema kvalitet za titulu ove sezone, nažalost, to se jasno vidi u bezidejnog igri.
A nikad mi neće biti jasno zašto nazadak nakon onakve prošle sezone. Dolaskom Gundogana i Cancela, umjesto da budu bolji, oni gori. Ne razumijem. Svi su podbacili, od Lewe, preko Arauja, do loših takmičkih odluka Xavija. Istina, utiče i osjeti se deficit Matsa, Gavija, CN, sramotnih sudijskih odluka, ali ovakva fudbalska imena morala su bolje.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 jan 2024, 23:10

Vidim već ste kup ukabulili

Polako samo, vidjecemo, pravi ce to test biti, jedna utakmica na ispadanje na vrucem gostovanju kod atletica koji ove sezone igra odlicno

Prolazimo baske mislim i tripletu uzimamo ladno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 19 jan 2024, 23:41

Daj ba Romario, cijenim tvoj optimizam, ali jedno su želje, a realnost je sasvim nešto drugo.
Valjda svi mi dovoljno dugo pratimo Barcelonu ili eto fudbal kao sport, gdje možeš jasno prepoznati šampionsku igru ekipe. Ili kada to nije.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 20 jan 2024, 10:39

Romariooo je napisao/la:
19 jan 2024, 23:10
Vidim već ste kup ukabulili

Polako samo, vidjecemo, pravi ce to test biti, jedna utakmica na ispadanje na vrucem gostovanju kod atletica koji ove sezone igra odlicno

Prolazimo baske mislim i tripletu uzimamo ladno
10 ce dobit u Ligi Prvaka u 2 tekme, to je moja prognoza za ovu sezonu. Ligu ce isto ispusit jer su nekonstantni, potpuno rastimani i ni sjena one ekipe iz prosle sezone.
.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 jan 2024, 11:58

Ja sam vjeciti optimista i ne mislim da je konkurencija nesto prejaka, ali Barcelona je ove sezone zaista losa.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 jan 2024, 15:18

jasonstatham je napisao/la:
19 jan 2024, 23:41
Daj ba Romario, cijenim tvoj optimizam, ali jedno su želje, a realnost je sasvim nešto drugo.
Valjda svi mi dovoljno dugo pratimo Barcelonu ili eto fudbal kao sport, gdje možeš jasno prepoznati šampionsku igru ekipe. Ili kada to nije.
Puno je primjera gdje se bas suprotno pokaže, da one ekipe koje ovako recimo u prvom dijelu sezone svi vidimo u polufinalu il finalu lige prvaka zatrokiraju u drugom dijelu sezone i ispadnu u osmini il cetvrtfinalu.

Npr prosla sezona, ko je taj koji je mogao vidjeti i predvidjeti ovako u decembru il januaru da ce inter igrati finale lige prvaka i biti ravnopravan citiju ajmo realno, il da ce polufinalni par biti inter milana

Ili pretprosla sezona ocajni real koji je bio ocajniji igrom tada od ove barce da ce se onalo sretno provlaciti i osvojiti cak ligu prvaka.

Ne moze se to znati, hiljadu je primjera gdje vidis nekoga kao favorita jer prvi dio sezone ubiju, a onda ih nigdje, a i obratno da neke ekipe ooje se pate,meljaju i provlace kako sezona odmice napreduju i doguraju daleko.

Cak i ona najjaca pepova barca koja se zvala hegemonija, za koju smo svi znali da je glavni favorit se znala provuci protv celzija, il ispasti od intera il celzija brutalno smijesno.

Zahebavam se ja oko titulr lige prvaka zato sto vi svi odma nesto otpisujete, a realna je cinjenica da moze barca daleko ici ako se ekipa dozove u narednom periodu, a vrlo je moguce da se dozove,mnogi su se ovako dozivali i nije to nikakvo cudo

Neiskusno je tvrditi na osnovu polusezone dokle ce neko dogurati il da ce ispasti odma, bilbao ili napoli se mogu proci i svako se moze pobijediti, nema sad u evropi neke recimo 3 4 ekipe brutalno dobre da kazes istamburat ce nas neko sto posto, al uslov je naravno da nasa ekipa digne formu, a sto je ne bi digla, rijetko kad se desi da ekipa neka ooja ima neki potencijala pocne i zavrsi lose bez oscilacija ikakvih,
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 21 jan 2024, 08:55

jasonstatham je napisao/la:
19 jan 2024, 19:37
let3 je napisao/la:
19 jan 2024, 16:45
Da, slažem se, mislim da je u srijedu večer jedno takmičenje manje.

Ekipa nema kvalitet za titulu ove sezone, nažalost, to se jasno vidi u bezidejnog igri.
A nikad mi neće biti jasno zašto nazadak nakon onakve prošle sezone. Dolaskom Gundogana i Cancela, umjesto da budu bolji, oni gori. Ne razumijem. Svi su podbacili, od Lewe, preko Arauja, do loših takmičkih odluka Xavija. Istina, utiče i osjeti se deficit Matsa, Gavija, CN, sramotnih sudijskih odluka, ali ovakva fudbalska imena morala su bolje.
najgore je što Xavi misli da je Gavi glavni razlog što se igra lošije...meni je neshvatljivo da je znao napraviti igru kad je Jutgla i De Jong bio naprijed a ne zna kad je Levandowski...mislim da oni svi tamo nisu ni svjesni da su ovakvim igrama otjerali i najvjernije navijače, da ne pričam ove na baterije koji će sad radije kupiti dres Cityja nego njihov... a kako se sada sve dešava brže nego prije sada jedna loša sezona je kao 3 u doba prije Ronaldinha...danas poslije 3 loše niko pametan (uz sve sportske informacije i stres u kapitalizmu) nema želja da te gleda i nervira se

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 21 jan 2024, 13:36

Barcelona je uvijek osvajala kad si jednostavno namirisao tu sampionsku igru. Ko sto se vidjelo po igri Citya prosle godine, znao si da idu bar 2 titule. Liverpool isto prije par godina. Ove godine je raspad sistema, igra ne da podsjeca na titulu, vec na jos jedno bambusanje u Ligi Prvaka i nista drugo. La Ligu isto totalno nezasluzuju, ima timova koji su konstantniji i to prevagne u 99 % slucajeva tu.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 jan 2024, 15:03

numanumaye22 je napisao/la:
21 jan 2024, 13:36
Barcelona je uvijek osvajala kad si jednostavno namirisao tu sampionsku igru. Ko sto se vidjelo po igri Citya prosle godine, znao si da idu bar 2 titule. Liverpool isto prije par godina. Ove godine je raspad sistema, igra ne da podsjeca na titulu, vec na jos jedno bambusanje u Ligi Prvaka i nista drugo. La Ligu isto totalno nezasluzuju, ima timova koji su konstantniji i to prevagne u 99 % slucajeva tu.
Istina je to da je barca uvijek se morala puno vise namuciti i biti osjetno bolja od ostalih da bi nesto osvojila, morala je imati brutalne igrace i predominantnu igru, dok ajmo rec real i mnogi drugi su uzimali titule kad su bili bara bara s ostalim, pa cak i na srecu neku i sudijsko guranje.

Znam ja da to nasa neka tradicija, no svemu dodje nekad kraj pa i toj tradiciji ce jednom,dal ove sezone il kroz deset sezona ne znam, al nista nije iskljiceno i nista nije gotovo

Imali smo ko klub i mi ti nekih velikih oscilacija i razlika u prvom i drugom dijelu sezone, nekad s loseg na bolje - npr sezona sa triom msn kad je krenulo lose i onda nakon gostovanja na anoeti se sve okrenulo i izeli smo tripletu i to tako dokinantno i ubjedljivo oo nikad u histori,sjetimo se lige prvaka gdje smo sve protivnike rjesavali s tri cetiri komada u prvoj tekmi i ni sekunde nije bilo drame, a recimo s pepom jeste

Imali smo i sezona gdje smo do febrauar gazili i ubijali brasno, npr ona sezona kad je tito viljanova bio do bolesti, onda u nastavku raspad sistema

Nisam prevelik optimista, al jos nista je ne bi otpisao i ukabulio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 21 jan 2024, 16:01

José sletio u Barcelonu danas. :hmmmmm:

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 21 jan 2024, 18:48

Pedrija otjerati **** motkom, prevariti nekoga sto prije za ovo smece od igraca.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jan 2024, 18:57

Wanderson je napisao/la:
21 jan 2024, 18:48
Pedrija otjerati **** motkom, prevariti nekoga sto prije za ovo smece od igraca.
Dosadan si u pm. Hebo te De Jong u tu glavetinu suplju.
Ovako si isto srao po Suarezu i kome sve ne.
Naznalico fudbalska.

Pedri > De Jong i to ubijedljivo. Plus, prima manju platu 5 puta i deset puta je bio jeftiniji, pritom znatno mladji.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 21 jan 2024, 19:03, ukupno mijenjano 2 puta.

NekoNovi
Kontakt:

Post Postao/la NekoNovi » 21 jan 2024, 18:58

Je li moguće proći La Masiju i ne znati uštopati loptu. Mislim na Baldea.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 21 jan 2024, 19:06

Vezni red je katastrofa.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 21 jan 2024, 19:10

Evander je napisao/la:
21 jan 2024, 18:57
Wanderson je napisao/la:
21 jan 2024, 18:48
Dosadan si u pm. Hebo te De Jong u tu glavetinu suplju.
Ovako si isto srao po Suarezu i kome sve ne.
Naznalico fudbalska.

Pedri > De Jong i to ubijedljivo. Plus, prima manju platu 5 puta i deset puta je bio jeftiniji, pritom znatno mladji.
Imbecilu postedu si iz fizickog imao i ti nasao komentarisati o fudbalu.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jan 2024, 19:12

Jesi to sam skontao, ili ti je neko pomogao :rol: :rol: :rol:

NekoNovi
Kontakt:

Post Postao/la NekoNovi » 21 jan 2024, 19:18

Jel ovo offside ili ne?

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 21 jan 2024, 19:19

NekoNovi je napisao/la:
21 jan 2024, 19:18
Jel ovo offside ili ne?
Mislim da je Lewa ramenom bio u offside.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

NekoNovi
Kontakt:

Post Postao/la NekoNovi » 21 jan 2024, 19:22

Trebalo je ovo bit uvjerljivije. U obe utakmice ove sezone Betis bez haman cijele ekipe.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.