Svi dueli u eri Kloppa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
pocevsi od 2014.god,a tek je 2012. na izmaku...nekako mi logicno da trenutno nije najveci i prvi u svijeturio_Ferdy88 je napisao/la:
United je potpisao sa Chevroletom na 7 godina za 500mil dolara (360 mil funti), počevši od 2014g, tako da bi to trebalo iznositi negdje oko 50 i nešto mil funti godišnje![]()
Tako da je ovaj Unitedov sa Chevroletom trenutno najveći i prvi u svijetu
Pa od potpisanih jeste (ne i od onih što se isplaćuju trenutno, jer za sadašnji sa AON-om dobijaju 20 mil funti), jer može svaki klub unaprijed potpisati ugovor o sponzorstvuschweinsteiger je napisao/la:pocevsi od 2014.god,a tek je 2012. na izmaku...nekako mi logicno da trenutno nije najveci i prvi u svijeturio_Ferdy88 je napisao/la:
United je potpisao sa Chevroletom na 7 godina za 500mil dolara (360 mil funti), počevši od 2014g, tako da bi to trebalo iznositi negdje oko 50 i nešto mil funti godišnje![]()
ljudi,nadam se da cemo uzivati u utakmici i veceras zajedno proslaviti
Poznat je meni taj ugovor samo sam ga svjesno izostavio obzirom da njegova realizacija pocinje tamo sezone 2014/15. Elem, dobro si ti ovo napisao jer se moze napraviti jedna analogija vezana za ovu raspravo oko Gazproma.rio_Ferdy88 je napisao/la: United je potpisao sa Chevroletom na 7 godina za 500mil dolara (360 mil funti), počevši od 2014g, tako da bi to trebalo iznositi negdje oko 50 i nešto mil funti godišnje![]()
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ja bi prije rekao da je optičar potreban onoj Švajnijevoj trebi...amerosm je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/spiel ... .bild.html
Ovdje ste ubjedljivo porazeni....
Kroosa podhitno treba opticaru poslati. Covjek nije normalan.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.