Samo Bgm PO na istoku ove sezone ce biti milina gledat, kakve nas serije cekaju i kakva borba. Mozda prvi put da Heat ima veliku prijetnju i trnovit put do finala od osnivanja trojke James, Wade, Bosh. Jedva cekam.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
cemu blacenje bullsaL-Train je napisao/la:čiko,sta ti nije jasno?
molimAjsKjub je napisao/la:cemu blacenje bullsaL-Train je napisao/la:čiko,sta ti nije jasno?
i jos su mu ukrali tu 1 titulualemsa je napisao/la:Ako James bude MVP ove godine, bit' ce prvi igrac da je bio MVP 5 puta u 6 godina.
Jeste, zakinut je 2011-te godine. Ukrali su mu nagradu neopravdanoooo.KK_Bosna je napisao/la:i jos su mu ukrali tu 1 titulualemsa je napisao/la:Ako James bude MVP ove godine, bit' ce prvi igrac da je bio MVP 5 puta u 6 godina.
da,kako znasBIHfan je napisao/la:Jeste, zakinut je 2011-te godine. Ukrali su mu nagradu neopravdanoooo.KK_Bosna je napisao/la:i jos su mu ukrali tu 1 titulualemsa je napisao/la:Ako James bude MVP ove godine, bit' ce prvi igrac da je bio MVP 5 puta u 6 godina.
ne znam sta je kod tebe ispalo,ali ocito nisi lijepo procitao moj post.Da jesi,vjerovatno bi vidio da sam napisao kako je razlika izmedju te tri ekipe vrlo mala,kako sam vec to napisao onda nikako ne mozes donijeti zakljucak iz mog posta da se Chicago ne moze nositi sa Heatom.AjsKjub je napisao/la:@train
Smanji nivo arogancije prvo.
Sto se ovoga tice. Pa istina je da su Pacersi bolji od Cikaga, ali za nijansu. Na kraju Ispade da se Cikago ne moze nositi sa Heatom.
jedini post koji je ostavljen na temi koju si otvorio je od polupismenog NBA(vjerovatno) nepoznavaoca.BIHfan je napisao/la:Nisam primjetio da je ova tema preimenovana u NBA Season, pa tako nek moderatori izbrisu onu sto sam napravio. Izvinjavam se.
U beast modu.XConTroL7 je napisao/la:nicholson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.