Upravo gledam na Wiki, igrao je sedam finala (4 single/3 double) i sve je pobijedio, znači kod njega je samo problem kako doći do finalaretro je napisao/la:Sergiy Stakhovsky 4 titule, to je rad.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Upravo gledam na Wiki, igrao je sedam finala (4 single/3 double) i sve je pobijedio, znači kod njega je samo problem kako doći do finalaretro je napisao/la:Sergiy Stakhovsky 4 titule, to je rad.
Ako malo bolje pogledaš moj post, vidjet ćeš da tamo stoji ANTITALENTILeyton je napisao/la: VIRTU-Bartoli,Simon,Montanes su trkaci,to nisu talenti,
Goran Ivanišević je imao karijeru kao da je pisao neki sjajni pisac, sa hepiendom na kraju.....formance je napisao/la:Nisam ni ja đuturum, pa da sam uživo gledao Lejvera.Ali rezultati, statistika, dokumentarci, priče sa starijim poznavaocima tenisa su mi pomogli da izgradim svoj stav i mišljenje o jednom takvom velikanu, odnosno više njih.
Goran Ivanišević je bio nešto posebno, ne, ne mislim na igru, već na samu pojavu, način na koji je obilježio jednu tenisku eru ga ipak čini legendom bijelog sporta. Igra mu jeste bila šuplja ko đevđir, ali uspio je osvojiti Wimbledon onda kada se to najmanje očekivalo od njega.
Što se tiće usporavanja i homogenizacije podloga, preporučujem da pogledaš malo starije postove sa ove i sa teme "Grand Slam", jer su se diskusije znale odužiti čak i po sedmicu, ako ne i više.![]()
- Ne podržavam izjednačavanje podloga, jer to ubija draž tenisa. Trava mora biti trava, a šljaka šljaka, kako Bog zapovjeda. Beton treba biti raznovrstan, negdje sporiji, negdje brži, radi igrača koji bi morali prilagođavati igru različitim vrstama podloge. To bi rezultiralo još većom kvalitetom tenisa i nadasve, još zanimljivijim.
+ gurati daleko u dublovima sa Kubotom , to mi je sigurica bila , cisto na umor JankaDANTES je napisao/la: Dobi Marej...Meni se čini da Janko nema snage na jakim turnirima igrati u kontinitetu dalje od 1/4 finala...
Vidiš, mene Montanes fascinira. Igrač koji nema niti jedan udarac, bez servisa, bez apsolutno ičega - došao je do pet osvojenih turnira, pet izgubljenih finala i 22. pozicije na ljestvici.Leyton je napisao/la:Montanes nije nista napravio,otkud ti on,bolji primjer je Schiavone,ljepotica
Roland Garrosretro je napisao/la:Ako mislis na Roland Garros, pocinje 27.5, a masters u Parizu je na kraju godine.
mislim da je zasluzio - odero je rodika ko kozu a bogumi i Gay-elaretro je napisao/la:Od Miamia je brza sigurno.
Monaco 6-1, set ga dijeli od 1/2 Mastersa na betonu.
tenis je pojedinacan sport i kao takav je podlozan naglim promjenama u plasmanu jer su i teniseri ljudi....retro je napisao/la:Svaka cast Monacu, ali hebes taj betonski masters, gdje Monaco igra 1/2.
"Playing Andy is a pleasure for me, and exciting playing against a player like him [who] pushes you [to] the limit on everything," Nadal said. "The negative thing is I have to recover well."
nije gs, nije finale tako da endi može vrlo lako dobiti.....Virtu4l je napisao/la:Sutra spektakl. Prvi okršaj Nadala i Murraya u Majamiju. Posljednji meč su igrali krajem prošle godine, gdje je Andy očitao lekciju Rafaelu. Sada će to biti mnogo drugačije. Nadal polako uzima zalet, Murray mu je redovna mušterija, sa par izuzetaka, ali sve u svemu, Nadal je sigurno favorit. Murray je protiv Tipsarevića imao nekih problema sa stomakom, povraćalo mu se, ali je magična pilula riješila sve probleme i Janko se počeo spremati za šljaku.
Rafa kaže da nije zadovoljan svojom igrom protiv Tsonge, da je dobro počeo, ali se onda povukao i da je Tsonga griješio više nego inače, a što se tiče sutrašnjeg meča:
"Playing Andy is a pleasure for me, and exciting playing against a player like him [who] pushes you [to] the limit on everything," Nadal said. "The negative thing is I have to recover well."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.