Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JohnCleese
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la JohnCleese » 07 nov 2015, 13:03

bhfanatic14 je napisao/la:Middlesbrough te pamti avdo :kafa: :salut: :guz: tvoji vjerni Boroughs sa juga ! :tokralju: :kafa:
Bolje u Tursku superligu, nego u engleski championship
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 07 nov 2015, 13:16

Meni je stvarno zao lika kroz koliko je sranja i pljuvanja proso za sta nije kriv, isto ko da vama neko ponudi bolje radno mjesto a vi odbijete jer je vas kolega Mensur bolji, Avdija obican prosjecan igrac koji ne zasluzuje 150 stranica pljuvanja i ismijavanja definitivno
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 07 nov 2015, 13:40

JohnCleese je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Middlesbrough te pamti avdo :kafa: :salut: :guz: tvoji vjerni Boroughs sa juga ! :tokralju: :kafa:
Bolje u Tursku superligu, nego u engleski championship
To ti mislis.. strucnjaci govore drugacije... a osmanpasa ni blizu nije velik klub kao boro.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 07 nov 2015, 16:28

Tacno je da Avdija nije Maikon ali je imao par dobrih utakmicia, protiv Kipra je stvorio 3 stopostotne sanse racunajuci i assistenciju za gol. Silom prilika je igrao na desnom beku jer je Mujdza bio povrijedjen ili rovit. Nije nesto briljirao ali je srce ostavljao na terenu. Nastupi na SP i golcina su vec za historiju. I nemojte se zavaravati, nije vecina navijaca BiH reprezentacije bez mozga ili zgubidani kojima je u zivotu najveci uspjeh ismijavati druge i to po mogucnosti u gomili, narocito kada treba ismijavati one cijim uspjesima ne mogu ni prsmrditi. Velika vecina cijeni ono sto je Avdija dao za BiH reprezentaciju, ali oni nisu agresivni, cesto i ne zele da se ubjedjuju i preklapaju sa ovim nehljebarima i propalicama.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 nov 2015, 16:51

Zaboravio Sam kako se zove igrac, protiv slovenije igrao. Skrivio dva gola decko skoro place dize ruku trazi zamjenu. To je covjek, vidi da nije dovljno dobar za repku i gotova prica. Avdija, dodaja amerima lopte. Ljudi ga vozaju po desnoj strani. Protiv Kipra Avdo trci sa loptom, onda mu se lopta dva puta odbija od nogu i ode u out , komentator govori opet se avdija spetljao sa loptom. Nesmije ulaziti u duele, kod prvog gola on posmatra centarsut kad pada gol. Skakuce ko zec umjesto da zasmeta igracu i onda ga nije sramota reci samo mi jos minutica treba da ode u englesku.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 nov 2015, 17:33

soko je napisao/la:Zaboravio Sam kako se zove igrac, protiv slovenije igrao. Skrivio dva gola decko skoro place dize ruku trazi zamjenu. To je covjek, vidi da nije dovljno dobar za repku i gotova prica. Avdija, dodaja amerima lopte. Ljudi ga vozaju po desnoj strani. Protiv Kipra Avdo trci sa loptom, onda mu se lopta dva puta odbija od nogu i ode u out , komentator govori opet se avdija spetljao sa loptom. Nesmije ulaziti u duele, kod prvog gola on posmatra centarsut kad pada gol. Skakuce ko zec umjesto da zasmeta igracu i onda ga nije sramota reci samo mi jos minutica treba da ode u englesku.
Sokole moj nisi uopste objektivan. Kada vec spominjes amere, nije nas Avdija kostao na toj utakmici nego jedan vas ljubimac. Pregledaj golove koje smo primili. Najlakse je po Avdiji udariti...

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 07 nov 2015, 17:35

soko je napisao/la:Zaboravio Sam kako se zove igrac, protiv slovenije igrao. Skrivio dva gola decko skoro place dize ruku trazi zamjenu. To je covjek, vidi da nije dovljno dobar za repku i gotova prica. Avdija, dodaja amerima lopte. Ljudi ga vozaju po desnoj strani. Protiv Kipra Avdo trci sa loptom, onda mu se lopta dva puta odbija od nogu i ode u out , komentator govori opet se avdija spetljao sa loptom. Nesmije ulaziti u duele, kod prvog gola on posmatra centarsut kad pada gol. Skakuce ko zec umjesto da zasmeta igracu i onda ga nije sramota reci samo mi jos minutica treba da ode u englesku.
Tako je ! A to protiv slovenije je bio mikelini. Posle je taj momak sam izjavio da je molio selektora nakon te utakmice da ga vise ne zove . I sam je prizno da je to prevelik zalogaj za njeg. O ovom parmaku nema se sta pisat, tesko da bi mogo i bh ligu igrat, naprimjer onaj colic iz celika je alves za njeg. Igrac koji je preko štele dobio profi ugovor, igrac koji preko štele ušo u repku, igrac koji moze se zahvalit bogu da mu je ovo sve dao bez da ima i gram mozga i znanja za ovaj sport ! Da Middlesbrough zna da im se spremo hadzic i vrsajevic ja mislim da bi tuzili ljudi germaniju !
Stadion Koševo

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 nov 2015, 22:48

calcio je napisao/la:
Sokole moj nisi uopste objektivan. Kada vec spominjes amere, nije nas Avdija kostao na toj utakmici nego jedan vas ljubimac. Pregledaj golove koje smo primili. Najlakse je po Avdiji udariti...
Itekako objektivan. To mu je bio tek pocetak protiv amera da smo vidjeli da je taraba. Onda sve ostale tanak, vozaju ga ko djete i onda slag na tortu ona uzasna partija protiv Kipra gdje se je spetljao a mujdza, Visca, Hajrovic sjede na klupi. Zuka je bio tanak protiv amera kao i Sunja ali su poslije toga sve bolji bili. Zuka se Sam prodao u seria a. Nije mu minutica trebala. Bez minutice SP.
Kako vas vise nije sramota, da je mesa bio selektor od pocetka sad bi vec bili na ep..

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 nov 2015, 22:49

Ovo je bivši reprezentativac i treba ovu temu premjestiti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 07 nov 2015, 22:54

jasmin10 je napisao/la:Ovo je bivši reprezentativac i treba ovu temu premjestiti.

Mislim da ne treba. Nije rekao zbogom reprezentaciji.
"We need to suffer. And we need to fight."

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 nov 2015, 23:00

bhfanatic14 je napisao/la:
Tako je ! A to protiv slovenije je bio mikelini. Posle je taj momak sam izjavio da je molio selektora nakon te utakmice da ga vise ne zove . I sam je prizno da je to prevelik zalogaj za njeg. O ovom parmaku nema se sta pisat, tesko da bi mogo i bh ligu igrat, naprimjer onaj colic iz celika je alves za njeg. Igrac koji je preko štele dobio profi ugovor, igrac koji preko štele ušo u repku, igrac koji moze se zahvalit bogu da mu je ovo sve dao bez da ima i gram mozga i znanja za ovaj sport ! Da Middlesbrough zna da im se spremo hadzic i vrsajevic ja mislim da bi tuzili ljudi germaniju !
"Preko stele"? A ti to znas vjerovatno ili imas dokaz za to? "Bez da ima i gram mozga", kakva konstatacija. Bas bez grama mozga!
Sport je lijek za tijelo i duh.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 07 nov 2015, 23:09

Covjek upisao neku asistenciju,pise se o njemu,isto da je dao,3 gola Real Madridu ili fulio 3 penala ,isto dodje.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 nov 2015, 23:14

Nije on rekao zbogom reprezentaciji, ali je njemu reprezentacija rekla zbogom.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 08 nov 2015, 09:05

Golovi na SP:
Avdija : 1
Vi svi: 0
zz
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 22 nov 2015, 14:39

Nameće se u Osmanlısporu, hoće li se vratiti u reprezentaciju, Safet kaže da hoće. :lol:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 nov 2015, 16:08

Hoće, beskućnika sigurno
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 27 nov 2015, 19:09

Avdo se pravo ustalio u prvoj postavi... :lol:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 27 nov 2015, 19:25

Avdija asistent
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 11 dec 2015, 17:50

Avdija standardan u ovom svom sporu :lol:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 11 dec 2015, 18:21

17ta minuta izmjena napolje ide sejtan. Seli se na tribine medju ultrase osmana. Odma su prodisali 0-2 vode
Stadion Koševo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Chony533, Edincapitano, MostarNeretva i 41 gost.