Vidimo se u 7-om kolu u Aleksandrovcu pa cemo onda pricati.blazz je napisao/la:evo tresemo se,kelecevic je napisao/la: Iz Aleksandrovca sam.I mislim da ce Igokea biti ravnopravan protivnik Bosni.Ne znam zasto toliko mrzite dodikovce vjerovatno sto ih se bojite.
kad se igra protiv ovih jakih što sa pola snage pobjeđuju
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
- el-fighter
- Kontakt:
OVO JE JJOS JEDNA UTAKMICA U KOJOJ JE BOSNA DOKAZALA DA JE NASA NAJJACA KOSARKASKA MOMCAD.VRATILI SU SE SA -10 I USPJELI POBIJEDITI. SVAKA CAST MOMCI
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Samo se jedno može reći za forumaše, kad Bosna izgubi niko ne valja a kad pobjedi sve je OK i sjajno , bajno.
Nažalost nije tako sve jednostavno u životu i to je ono što i razlikuje nas u svojim razmišljanjima.
Sad kad sam vidio djelimičnu statistiku doista sam zabrinut za ovo prvenstvo jer smo bili inferiorni pod košem u meču u kojem kod njih nije igrao Thomas. Kad i on zaigra u tandemu sa Grgat onda će biti mrka kapa.
kao što sam i najavio Grgat je od Ovčine napravio janje i dokazao da je ipak puno igrački i skakački jači od njega(29/8 u poenima, za skokove je sigurno omjer u korist Grgata).
Ne radujem se tome, samo ipak treba biti malo objektivan i nešto poznavati košarku, a ne samo stalno djetinjasto kontrirati svemu što napišem, zato i slabije pišem, nije ni meni zabavno stalno se prepirati sa pojedinim, imammipak pametnijeg posla.
Iz ove utakmice se treba izvesti zaključak da je potrebno potpuno drugačije posložiti ekipu , ako želimo titulu , jer sa ovom postavom ,a upravo sam vidio ekipu Igokee, mislim da nećemo moći doći do titule, dodvoravanjem VV kako je sve super neće pomoći u srazu sa ekipom koja ima jako dobre pojedince.
Volio bih da nisam u pravu, ali vidjećemo kako će se razvijati dalje situacija.
Nažalost nije tako sve jednostavno u životu i to je ono što i razlikuje nas u svojim razmišljanjima.
Sad kad sam vidio djelimičnu statistiku doista sam zabrinut za ovo prvenstvo jer smo bili inferiorni pod košem u meču u kojem kod njih nije igrao Thomas. Kad i on zaigra u tandemu sa Grgat onda će biti mrka kapa.
kao što sam i najavio Grgat je od Ovčine napravio janje i dokazao da je ipak puno igrački i skakački jači od njega(29/8 u poenima, za skokove je sigurno omjer u korist Grgata).
Ne radujem se tome, samo ipak treba biti malo objektivan i nešto poznavati košarku, a ne samo stalno djetinjasto kontrirati svemu što napišem, zato i slabije pišem, nije ni meni zabavno stalno se prepirati sa pojedinim, imammipak pametnijeg posla.
Iz ove utakmice se treba izvesti zaključak da je potrebno potpuno drugačije posložiti ekipu , ako želimo titulu , jer sa ovom postavom ,a upravo sam vidio ekipu Igokee, mislim da nećemo moći doći do titule, dodvoravanjem VV kako je sve super neće pomoći u srazu sa ekipom koja ima jako dobre pojedince.
Ocekivana pobjeda iako sam ocekivao da Bosna ovo zavrsi u regularnom dijelu
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cestitke Bosni, vidi se da su uigranija ekipa u ovom momentu, sa glavom i repom, medjutim, budimo realni, mi smo sami sebe dobili u ovom susretu, imali smo +11, i +3 9 sekundi do kraja, i tu se MORALO ici na prekrsaj, a ne dopustiti sut, i tu je trener jedini krivac, i to je jedini segment koji je u tom momentu presudio, trica 2 sekunde prije kraja, i samim time vratila se Bosna u utakmicu i dosla u veliku psiholosku prednost, a Široki naravno u tom segmentu pao, i to je to.
Steta, velika steta, ali Bosna je imala vise srece i smirenosti na kraju za jednu iznimno vaznu pobjedu, no, mi smo se i iz gorih situacija izvlacili, a vjerujem da su to fanovi Bosne itekako osjetili na svojoj kozi do sada, tako da jos to nije gotovo sve. Momci su dali sve od sebe, sut ih bas i nije isao, no eto, sto se moze.
E, i netko spomenu ''istrosenog Grgata'' i istrosene igrace pred utakmicu. Grgat je doslovno pojeo Ovcinu pod kosem, nista mu mogao nije.
Steta, velika steta, ali Bosna je imala vise srece i smirenosti na kraju za jednu iznimno vaznu pobjedu, no, mi smo se i iz gorih situacija izvlacili, a vjerujem da su to fanovi Bosne itekako osjetili na svojoj kozi do sada, tako da jos to nije gotovo sve. Momci su dali sve od sebe, sut ih bas i nije isao, no eto, sto se moze.
E, i netko spomenu ''istrosenog Grgata'' i istrosene igrace pred utakmicu. Grgat je doslovno pojeo Ovcinu pod kosem, nista mu mogao nije.
...Život za Široki...
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:48, ukupno mijenjano 1 put.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ubili? Ne budi smijesan, molim te. Pogledati rezultat na kraju i ustvari pratiti utakmicu su dvije potpuno razlicite stvari.
Ne trebas biti strucnjak da znas da je Bosna trenutacno najuigranija, dramaticno skuplja od Širokog i sigurno najveci favorit za prvaka, medjutim, ova utakmica je pokazala da Širokom nista narocito ne fali osim trenera i uigranosti, a nazalost za to se nema vremena. Cast Bosni, i jos jednom cestitke, ali i dalje stoji da je Široki sam kriv za ovaj poraz.
Ne trebas biti strucnjak da znas da je Bosna trenutacno najuigranija, dramaticno skuplja od Širokog i sigurno najveci favorit za prvaka, medjutim, ova utakmica je pokazala da Širokom nista narocito ne fali osim trenera i uigranosti, a nazalost za to se nema vremena. Cast Bosni, i jos jednom cestitke, ali i dalje stoji da je Široki sam kriv za ovaj poraz.
...Život za Široki...
odlicna utakmica i velika pobjeda bosne. gdje su sada oni sto su pricali da bosna nema tim da ce nas razbiti široki i igokea? grgat je za nase prostore dobar centar koji je iskoristio na najbolji nacin nespremnost ovcine,zimica i hajrica i apsolutno dominirao pod kosem.ŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitke Bosni, vidi se da su uigranija ekipa u ovom momentu, sa glavom i repom, medjutim, budimo realni, mi smo sami sebe dobili u ovom susretu, imali smo +11, i +3 9 sekundi do kraja, i tu se MORALO ici na prekrsaj, a ne dopustiti sut, i tu je trener jedini krivac, i to je jedini segment koji je u tom momentu presudio, trica 2 sekunde prije kraja, i samim time vratila se Bosna u utakmicu i dosla u veliku psiholosku prednost, a Široki naravno u tom segmentu pao, i to je to.
@ars kralju pa znas i sam kad su zadnji put igrali ovcina i hajric a jos nam je i zima povrijeđen igrao tako da ne treba da te cudi nasa inferiornost pod kosem
@dodikovac jarane drzi se ti svoje teme pusti nas na miru. vidim da si dosao sa ciljem da provociras mi dobijemo jednu ovakvu utakmicu i ti dođeš na ovu temu i pises kako ste vi dobili sa pola snage tim koji je prosle sedmice sklopio tim tek i kojima je samo bio cilj da se plasiraju u ligu 8 i nakon toga su pustili sve igrace. boli nas qurac za igokeu meni je svaka ekipa draza od igokee jer to je jedan instant tim za koji su bosna,široki,borac... VELIKANI i timovi sa tradicijom zato allahimanet jarane i uzivaj u dodikovoj lovi dok jos mozes.
You are someone else I am still right here
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:40, ukupno mijenjano 1 put.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ono sto ti vidis je rezultat psiholoskog pada. Ja alibi za poraz ne trebam, komentiram jednostavno dogadjanja na utakmici i tijek iste.
Pazi, Široki je u dva navrata imao +11, vodio tokom cijelog susreta doslovno, imao dobivenu utakmicu, samo da bi sve prokockao na kraju jer nisu isli na prekrsaj. I gdje je tu ''ubijanje'' od strane Bosne? Oni su iskoristili taj moment koji je prevagnuo, gdje su se oni psiholoski iznimni digli, a mi naravno pali, pa to je jasna i razumljiva stvar, jer nije lako riskirati i primiti izjednacujucu trojku 2 sekunde prije kraja susreta nakon sto si taj susret vec nekoliko puta bio ''dobio''. E pa, ja Bosni cestitam i kazem svaka cast na muskoj igri i na onome sto su nakon toga pokazali, a to je bilo za ocekivati, ali to sto pises su nebuloze brate, ti tu nisi bio, ti vidis tu konacni rezultat koji je produkt gore navedenog, i nicega vise.
Opet kazem, meni alibi za poraz ne treba, Bosna je bila sretnija i spretnija u jednom izjednacenom susretu, a ja sam zadovoljan sto su momci dali sve od sebe, nitko nista od njih ni ocekivao nije s obzirom na proracun koji nam je recimo duplo manji nego prosle godine, a gdje je Bosnin, i svejedno smo opet imali dobiven susret koji smo nazalost prokockali, ali, cuj.
A nije uopce od viska zaboga ni istaknuti da je Široki naprema Bosni naravno apsolutno neuigran s obzirom na brojne promjene tijekom sezone, za razliku od Bosne, plus hendikep neigranja Thomasa i kapetana momcadi Spralje. Kakve to veze ima? Nije alibi, cisto kazem, to se takodjer istaknuti mora, ali ja vec cestitah Bosni na pobjedi i mentalnoj stabilnosti i zrelosti, ja s tim problema nemam, ali to sto ti o nekim ubijanjima ili razvaljivanjima pricas su stvari koje veze nemaju, lupetas brate...
E, i mada je Široki mozda u zadnje tri godine opao, on je i dalje najtrofejniji kosarkaski kolektiv u BiH. Mozda nije najbolji u ovom momentu, no, zna se sta je Široki za BH kosarku, pa i hrvatsku reprezentaciju (i ne mislim to kao provokaciju, jer, to je vise problem KSBiH nego bilo koga drugog).
Pazi, Široki je u dva navrata imao +11, vodio tokom cijelog susreta doslovno, imao dobivenu utakmicu, samo da bi sve prokockao na kraju jer nisu isli na prekrsaj. I gdje je tu ''ubijanje'' od strane Bosne? Oni su iskoristili taj moment koji je prevagnuo, gdje su se oni psiholoski iznimni digli, a mi naravno pali, pa to je jasna i razumljiva stvar, jer nije lako riskirati i primiti izjednacujucu trojku 2 sekunde prije kraja susreta nakon sto si taj susret vec nekoliko puta bio ''dobio''. E pa, ja Bosni cestitam i kazem svaka cast na muskoj igri i na onome sto su nakon toga pokazali, a to je bilo za ocekivati, ali to sto pises su nebuloze brate, ti tu nisi bio, ti vidis tu konacni rezultat koji je produkt gore navedenog, i nicega vise.
Opet kazem, meni alibi za poraz ne treba, Bosna je bila sretnija i spretnija u jednom izjednacenom susretu, a ja sam zadovoljan sto su momci dali sve od sebe, nitko nista od njih ni ocekivao nije s obzirom na proracun koji nam je recimo duplo manji nego prosle godine, a gdje je Bosnin, i svejedno smo opet imali dobiven susret koji smo nazalost prokockali, ali, cuj.
A nije uopce od viska zaboga ni istaknuti da je Široki naprema Bosni naravno apsolutno neuigran s obzirom na brojne promjene tijekom sezone, za razliku od Bosne, plus hendikep neigranja Thomasa i kapetana momcadi Spralje. Kakve to veze ima? Nije alibi, cisto kazem, to se takodjer istaknuti mora, ali ja vec cestitah Bosni na pobjedi i mentalnoj stabilnosti i zrelosti, ja s tim problema nemam, ali to sto ti o nekim ubijanjima ili razvaljivanjima pricas su stvari koje veze nemaju, lupetas brate...
E, i mada je Široki mozda u zadnje tri godine opao, on je i dalje najtrofejniji kosarkaski kolektiv u BiH. Mozda nije najbolji u ovom momentu, no, zna se sta je Široki za BH kosarku, pa i hrvatsku reprezentaciju (i ne mislim to kao provokaciju, jer, to je vise problem KSBiH nego bilo koga drugog).
...Život za Široki...
Gledao sam Igokeu evo protiv Borca i mogu zakljuciti da je daleko od toga da su igrali s pola snage. Dobro ih je namucio Borac koji fakticki nema centra, pleya... pa ne znam ni sta ima lice mi na neku srednjoskolsku momcad.
Jos im M.Duskaj gledo kroz prste, sva tri
.
Kod igokeje Sinisa pao skroz, b0ocka se ko bori ali se da zaustaviti, Vuksanovic daleko i jedini najbolji, McCaskil nako dobar, Misanovic prosjek..sve u svemu ako bosna ne bude imala los dan uzecemo ih ko lopatom.
Jos im M.Duskaj gledo kroz prste, sva tri

Kod igokeje Sinisa pao skroz, b0ocka se ko bori ali se da zaustaviti, Vuksanovic daleko i jedini najbolji, McCaskil nako dobar, Misanovic prosjek..sve u svemu ako bosna ne bude imala los dan uzecemo ih ko lopatom.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
ma kralju momak je u pravu nije ovo nikakvo ubijanje jer su imali samo nekoliko sekundi do kraja oni 3 kosa prednosti. ali ovo je u svakom slucaju velika pobjeda za bosnu koja ce kako sezona odmice biti sve jaca jer nas sad povrede sputavaju da pokazemo pravu snagu. a veliki minus sirokog je trener pratio sam ga dosta u sirokom i u ciboni i mogu reci da pamtim dosta ovako ovih egal zavrsnica koje su izgubljene zbog njegovih fix ideja. a raja u zagrebu je bila alergicna na njega jednostavno.Rz88 je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Ubili? Ne budi smijesan, molim te. Pogledati rezultat na kraju i ustvari pratiti utakmicu su dvije potpuno razlicite stvari.
nadam se da ces jednom nauciti da ne trazis uvijek izgovor za poraz, dobro nisam gledao utakmicu, ali vidim razliku s kojom su dobili, pa da je 4-5 poena dobro ali nesto vise od toga jepobjeda vise vrijednija jer je bas protiv sirokog, ne mozes uvijek braniti svoje, neugiranost, nedostatak ovog, onog, koga briga za 50 godina ce pisati dobili su i ne ko je igro , ko je uigraniji, ne pisem ovo iz nekog inata ili nesto, ali Bosna i grad Sarajevo po kolektivu su daleko ispred Sirokog, koji je 2 u Bih, respekt za to iako se zna koliko stanovnika ima Siroki, odkad je Feal otisao i siroki je opao.
You are someone else I am still right here
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:48, ukupno mijenjano 1 put.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa zato napisah komentar. Nije kako god, necemo lupati napamet cisto gledajuci neki rezultat koji sam po sebi u konacnici potpuno nesto drugo sugerira. Al ne zaboravi kako je utakmica zavrsila, kojim rezultatom.
Publika je mogla gledati jednu vrhunsku predstavu, sigurno 4000 ljudi, izjednacena utakmica u zadnjim trenucima susreta i presudila je ta trojka jer je itekako digla momcad Bosne, i to je to, nakon toga je slijedio nazalost raspad sistema i zato je ovako nerealna razlika. Ja se nimalo ne slazem da se u takvim momentima pokusa obraniti, ili ako bas pokusavas to onda u slucaju da vidis da neces moci izdrzati do kraja, pravi faul i gotovo. Tko zna hoce li pogoditi ijedno od bacanja, uostalom, a on tebe jednostavno MORA faulirati jer si i dalje u prednosti. To se tako radi.
A to da Široki kao grad uvijek vise prati kosarkase naravno stoji, no to je stvar pristupa prema klubu, kao i kluba prema ljudima, uprave, itd. itd., da ne diseciram nadalje, al ev drago mi je da su se u to i ostali uvjerili koji su lupetali o nekim smijesnim malim ciframa nasih utakmica ili kvaliteti dvorane.
Publika je mogla gledati jednu vrhunsku predstavu, sigurno 4000 ljudi, izjednacena utakmica u zadnjim trenucima susreta i presudila je ta trojka jer je itekako digla momcad Bosne, i to je to, nakon toga je slijedio nazalost raspad sistema i zato je ovako nerealna razlika. Ja se nimalo ne slazem da se u takvim momentima pokusa obraniti, ili ako bas pokusavas to onda u slucaju da vidis da neces moci izdrzati do kraja, pravi faul i gotovo. Tko zna hoce li pogoditi ijedno od bacanja, uostalom, a on tebe jednostavno MORA faulirati jer si i dalje u prednosti. To se tako radi.
A to da Široki kao grad uvijek vise prati kosarkase naravno stoji, no to je stvar pristupa prema klubu, kao i kluba prema ljudima, uprave, itd. itd., da ne diseciram nadalje, al ev drago mi je da su se u to i ostali uvjerili koji su lupetali o nekim smijesnim malim ciframa nasih utakmica ili kvaliteti dvorane.
...Život za Široki...
Nebih da se javljam na svakojake KOMENTARE ,ali W i momcima sve cestitke jer je Bosna urjetko pobjedjivala na Pecari ..Ovcina i Zima su odradili samo par treninga u ovih par dana ,nije se moglo nesto mnogo ni ocekivati od njih dvojice.Ali Rakic i Sehovic ce zasigurno biti nosioci igre sledece sezone i svaka im cast ,a pojedince bili oni Bosnini ili nasa djeca ....odma na kaljenje u SLAVIJU ILI VOGOSCU .
Ko izgubi na svom parketu -ulazi u veliku krizu za BODOVE i plejof.
Ars dali je kod tebe iko zasluzio 10ku ,jer je Pecara i u Nenino i Lensovo vrijeme bila jedva i RIJETKO osvojiva...
MOMCI SVAKA CAST -kako vas placaju dobro igrate
da niste strajkovali nebi igrali produzetke ...
BUDI BOSNA 
Ko izgubi na svom parketu -ulazi u veliku krizu za BODOVE i plejof.
Ars dali je kod tebe iko zasluzio 10ku ,jer je Pecara i u Nenino i Lensovo vrijeme bila jedva i RIJETKO osvojiva...
MOMCI SVAKA CAST -kako vas placaju dobro igrate
da niste strajkovali nebi igrali produzetke ...

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
-
- Kontakt:
Ooooo strucnjak, ja jednostavno se na neke tvoje postove pocnem da tresem koliko ima u njima skrivenog bezobrazluka. Pa bolan jel ti znac koliko je Ovcina pauzirao i kad je odigrao zadnju postenu utakmicu ali naravno tebi to nista ne znaci. Ti znas samo dvije stvari ili okivati u nebo Zimica ili pljuvati po Ovcini i iz toga mi trebamo da izvucemo zakljucak da ti poznajes ovaj sport. Naravno tvoj pik na VV-a je postao vec degutantan i jednostavno ne mogu nista drugo da pomislim nego da te neko filuje da pljujes po njemu. Ono sto je Ciro donio nasoj reprezentaciji u fudbalu to je VV donio KK Bosni a to se zove "do zadnje kapi krvi" Ne kazem ja da je u Bosni sjajno ali bolan ti jedva cekas da nekoga ocrnis tj,. ne nekoga nego iskljucivo Ovcinu i VV-a.ars01 je napisao/la:Samo se jedno može reći za forumaše, kad Bosna izgubi niko ne valja a kad pobjedi sve je OK i sjajno , bajno.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Da, nazalost. Po meni iskljucivi krivac za poraz veceras. Ne samo zbog zadnjeg napada Bosne, ali ne da mi se sada sve to disecirati. Limitira momcad. Drag mi je nenormalno, uvijek cu mu stisnuti ruku, veliki je borac i veliki je covjek, ali ne mozemo vise trpiti neciju praksu preko nasih ledja.fera je napisao/la:ma kralju momak je u pravu nije ovo nikakvo ubijanje jer su imali samo nekoliko sekundi do kraja oni 3 kosa prednosti. ali ovo je u svakom slucaju velika pobjeda za bosnu koja ce kako sezona odmice biti sve jaca jer nas sad povrede sputavaju da pokazemo pravu snagu. a veliki minus sirokog je trener pratio sam ga dosta u sirokom i u ciboni i mogu reci da pamtim dosta ovako ovih egal zavrsnica koje su izgubljene zbog njegovih fix ideja. a raja u zagrebu je bila alergicna na njega jednostavno.Rz88 je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Ubili? Ne budi smijesan, molim te. Pogledati rezultat na kraju i ustvari pratiti utakmicu su dvije potpuno razlicite stvari.
nadam se da ces jednom nauciti da ne trazis uvijek izgovor za poraz, dobro nisam gledao utakmicu, ali vidim razliku s kojom su dobili, pa da je 4-5 poena dobro ali nesto vise od toga jepobjeda vise vrijednija jer je bas protiv sirokog, ne mozes uvijek braniti svoje, neugiranost, nedostatak ovog, onog, koga briga za 50 godina ce pisati dobili su i ne ko je igro , ko je uigraniji, ne pisem ovo iz nekog inata ili nesto, ali Bosna i grad Sarajevo po kolektivu su daleko ispred Sirokog, koji je 2 u Bih, respekt za to iako se zna koliko stanovnika ima Siroki, odkad je Feal otisao i siroki je opao.
...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:...no, zna se sta je Široki za BH kosarku, pa i hrvatsku reprezentaciju (i ne mislim to kao provokaciju, jer, to je vise problem KSBiH nego bilo koga drugog).
Ma znaci ce Široki jednog dana i BiH reprezentaciji ... bice nekad skarta u mladjim selekcijama koje ni hrvatski selektori nece htjet' ...

Posto sam slusao utakmicu i vise cuo navijace nego komentatora i BURNO NAVIJANJE vjerne publike ,,,i ako se na domacem terenu vodi izjednacena borba ili gosti preokrenu rezultat u svoju korist onda se lako PREPOZNA JACI.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa zato napisah komentar. Nije kako god, necemo lupati napamet cisto gledajuci neki rezultat koji sam po sebi u konacnici potpuno nesto drugo sugerira. Al ne zaboravi kako je utakmica zavrsila, kojim rezultatom.
Kao Bosna sa Partizanom ili Cibonom. Zar nisu navijaci SESTI igrac ? pozdrav jer je Siroki nas naj veci rival ...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije to poanta. : p poanta je apsolutni nemar, pa evo to se vidi i u nepostojanju prijenosa na drzavnoj tv, forsiranju KSBiH nekih drugih, i slicno, no, eto. U svakom slucaju, nije postavljeno kao neka provokacija nego jedan od razloga zasto je to sve tako kako jest.bandit je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:...no, zna se sta je Široki za BH kosarku, pa i hrvatsku reprezentaciju (i ne mislim to kao provokaciju, jer, to je vise problem KSBiH nego bilo koga drugog).
Ma znaci ce Široki jednog dana i BiH reprezentaciji ... bice nekad skarta u mladjim selekcijama koje ni hrvatski selektori nece htjet' ...
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.