Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

DesimaL
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la DesimaL » 07 jan 2013, 15:27

Messi: "Divno je obarati rekorde, ali važnija je ekipa. Ako Iniesta pobijedi to će biti zasluženo. Ali sve ovo što individualno osvajamo je nagrada za svlačionicu i cijeli tim"

C. Ronaldo: "Ako pobijedim, savršeno! A ako ne, nebitno. Život ide dalje. Svi znaju da ja želim pobijediti. Ne želim da lažem, fer ili nefer odluka će biti onakva kakva će biti. Danas ću biti ili presretan ili nesretan, ali ne ravnam život sa individualnom nagradom. "

Iniesta: "Zlatna lopta? To je nešto što ja ne odlučujem. Jedino što mene interesuje je da igram dobro i da fanovi uživaju. Ni sa kim se ne takmičim. Ja bih nagradu dao Messiju. "

slika

Uživo iz Zuricha :mrgreen:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Visca el Barça ! Mes que un club !

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 07 jan 2013, 17:43

u medjuvremenu , dok napaceni balkanci raspravljaju i yebu jedan drugom majke zbog njih dvojce koji je bolji i tako to

slika

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 07 jan 2013, 18:32

mandraX je napisao/la:slika

Ko fali? :mrgreen:
safet susic?

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 07 jan 2013, 18:33

mandraX je napisao/la:[imghttp://img707.imageshack.us/img707/9234/12345678999999999999.jpg[/img]

Najbolji trener na svijetu koji priprema svoju ekipu za utakmicu koja je za dva dana.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jan 2013, 18:34

Pellegrini?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 jan 2013, 18:35

geoxx je napisao/la: safet susic?
:lol: :lol: :lol: :lol:
JohnLennon je napisao/la:Najbolji trener na svijetu koji priprema svoju ekipu za utakmicu koja je za dva dana.
Velika tekma ga čeka, velika.
Ja bi pripremio ekipu za takvu tekmu za manje od 2 sata, a ne on. :mrgreen:

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 07 jan 2013, 18:36

Bira se najbolji igrac godine....Dakle,Messi. Znaci pojedinac,a ne ekipa. Pa da se gledaju trofeji onda jeTorres bog u prosloj godini :P
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 07 jan 2013, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jan 2013, 18:36

Senijad. :)

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 07 jan 2013, 18:38

JohnLennon je napisao/la:
mandraX je napisao/la:[imghttp://img707.imageshack.us/img707/9234/12345678999999999999.jpg[/img]

Najbolji trener na svijetu koji priprema svoju ekipu za utakmicu koja je za dva dana.
On priprema ekipu,a najbolji igrac tog kluba dosao gledati Messija :)

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 07 jan 2013, 18:39

FKKrajina je napisao/la:Bira se najbolji igrac godine....Dakle,Messi. Znaci pojedinac,a ne ekipa. Pa da se gledaju trofeji onda jeTorres bog u prosloj godini :P
Istom tom logikom, Ronaldo je trebao biti proglasen najboljim prosle godine. Ne.
Mi upravo govorimo kako vama pase, odnosno, kako vam je pasalo prosle godine. Sada se ocigledno kriteriji mijenjaju.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 07 jan 2013, 18:44

FKKrajina je napisao/la:Bira se najbolji igrac godine....Dakle,Messi. Znaci pojedinac,a ne ekipa. Pa da se gledaju trofeji onda jeTorres bog u prosloj godini :P
Istom tom logikom, Ronaldo je trebao biti proglasen najboljim prosle godine. Ne.
Mi upravo govorimo kako vama pase, odnosno, kako vam je pasalo prosle godine. Sada se ocigledno kriteriji mijenjaju.
Ja to nisam ni spomenuo,proslu dodjelu. Ja samo govorim logicno,trazi se najbolji igrac u prosloj godini. Zar treba dalje traziti od covjeka koji postigne 91 gol ? I ako veceras osvoji nagradu i postane jedini s 4 zlatne lopte,definitivno postaje najveci svih vremena i po statistici :)

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 07 jan 2013, 18:47

FKKrajina je napisao/la:Ja to nisam ni spomenuo,proslu dodjelu. Ja samo govorim logicno,trazi se najbolji igrac u prosloj godini. Zar treba dalje traziti od covjeka koji postigne 91 gol ? I ako veceras osvoji nagradu i postane jedini s 4 zlatne lopte,definitivno postaje najveci svih vremena i po statistici :)
I sta ako je dao 91 gol? Od toga je 70 bilo za 4,5 i 6-0. U tih 91 nadji bitne golove, bitni su samo ovi Madridu sada nedavno. Chokao protiv Chelsea i u kljucnom clasicu prosle sezone. Uostalom, kada je Gerd Muller zabio 85 golova, Beckenbauer je dobio Zlatnu loptu, tako da ne vidim to kao nekakav poseban kuriozitet.

I po kakvoj bi to statistici bio najveci svih vremena?

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 07 jan 2013, 18:48

Mourinho :D ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 jan 2013, 18:50

FKKrajina je napisao/la:Ja to nisam ni spomenuo,proslu dodjelu. Ja samo govorim logicno,trazi se najbolji igrac u prosloj godini. Zar treba dalje traziti od covjeka koji postigne 91 gol ? I ako veceras osvoji nagradu i postane jedini s 4 zlatne lopte,definitivno postaje najveci svih vremena i po statistici :)
I sta ako je dao 91 gol? Od toga je 70 bilo za 4,5 i 6-0. U tih 91 nadji bitne golove, bitni su samo ovi Madridu sada nedavno. Chokao protiv Chelsea i u kljucnom clasicu prosle sezone. Uostalom, kada je Gerd Muller zabio 85 golova, Beckenbauer je dobio Zlatnu loptu, tako da ne vidim to kao nekakav poseban kuriozitet.

Šta se ložiš ti majke ti? Bože sačuvaj...
Uzmi maramice, dodjela počinje za par minuta.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 07 jan 2013, 18:52

Kako da ne. Kao sto se tvrdilo da su mu pola golova namjestili Xavi i Iniesta,pa statistika kaze da je on sam imao duplo vise asistencija drugima nego njih dvojica njemu.
Srusio sve moguce rekorde i veceras ako postane jedini igrac koji je 4 puta osvojio nagradu mozete i zvanicno ku*cu svirati. Iako je vec sad najveci svih vremena. A tek mu 25 ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 jan 2013, 19:12

Primera dominira. :mrgreen:

Iker; Alves, Pique, Ramos, Marcelo; Alonso, Xavi, Iniesta; Messi, Falcao, Ronaldo. 8-)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jan 2013, 19:18

Real 5
Barca 5

doduse , Falcao bi mogao biti Realov šesti :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 jan 2013, 20:15

Potajno sam se nadao da će Iniesta dobiti nagradu, al' treba biti iskren i reći da ni ovako to nije nezasluženo. Messi sa milion golova u sezoni, sa nizom lobova ( :mrgreen: ), driblinga, slobodnih udaraca. Realno, u odnosu na prethodne godine, u prošloj je pokazao da još ima mjesta za napredak. Jednostavno, momak iz utakmice u utakmicu pokazuje o kakvom je igraču riječ. Za mene definitivno nema sumnje - najbolji kojeg sam gledao. Mogu se baciti u romantičarske vode, mogu govoriti o Maradoni, Ronaldu, Zidaneu, al' kako god da okrenem Messi ih je nadmašio. I, nije to sramota priznati. Godina za pamćenje; godina u kojoj samo Realovim (čak je i pojedine Brazilce okrenuo na svoju stranu :mrgreen: ) navijačima nije mogao do kraja otvoriti oči, no ostali su jednostavno omađijani onim što maleni Argentinac pokazuje na terenu i odali mu počast kakvu zaslužuje. I, stvarno mi nije jasno omalovažavanje ovakvog igrača i raznoraznih pokušaja da se diskreditiraju njegovi uspjesi. Čitam i ne vjerujem. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.