Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Da je Jelavic ono zabio siguran sam da bi do kraja dali jos 2, ovako ce bit cupanje.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ivaaaaan Rakitttićććć sa gola na goool

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Kakav gol Rakitica
Napokon dobra utakmica, mogli smo im 5 komada uvaljat, steta sta nismo. Vazna 3 boda sa teskog gostovanja, prvih 20 minuta kriticno a kasnije Hrvatska uzima stvar u svoje ruke i gospodari terenom.

Napokon dobra utakmica, mogli smo im 5 komada uvaljat, steta sta nismo. Vazna 3 boda sa teskog gostovanja, prvih 20 minuta kriticno a kasnije Hrvatska uzima stvar u svoje ruke i gospodari terenom.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- anton 1983
- Kontakt:
DEAN!!!!
Kako sad da se veselim ovoj momčadi koja je prčija Štimca i mamića?
jebote kolko sam se bojao ovog Štimca nakon tekme u Maksimiru protiv Makedonije, kad ono repka SKUPLJA BODOVE. Da ga **** nemremo se više požaliti...
Još kad vidim kako Srbija igra!
Šta sad kažete na Belgiju? 
Kako sad da se veselim ovoj momčadi koja je prčija Štimca i mamića?

jebote kolko sam se bojao ovog Štimca nakon tekme u Maksimiru protiv Makedonije, kad ono repka SKUPLJA BODOVE. Da ga **** nemremo se više požaliti...
Još kad vidim kako Srbija igra!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Dobro odigrano, 3 boda s jako neugodnog gostovanja, samo ove prilike na kraju utakmice se moraju zabijati jer smo mogli biti kaznjeni za to..
Wales u utorak, ako se ne varam Corluka i Vukojevic nemaju pravo nastupa.Kako god,pobjeda ne smije izostati !
Wales u utorak, ako se ne varam Corluka i Vukojevic nemaju pravo nastupa.Kako god,pobjeda ne smije izostati !
Zadnja izmjena: starmo94, dana/u 12 okt 2012, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
U utorak moramo pobjedom protiv Walesa potvrditi ova 3 današnja boda iz Skoplja
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Sammir sa par poteza pokazao da je trenutno igrac za repku,to sto nije rođeni Hrvat jeste problem ali takav je modreni nogomet,kako bilo da bilo je sam zadovoljan,dva pogotka i 5,6 odlicnih akcija i sansi protiv cvrste Makedonije nije mala stvar,lakse nam je bilo nego na Maksimiru,niti jednom nisu gubili glavu a Makednonci nisu imali ozbiljniji napad sem gola onoga lika iz Maribora!
Belgija 7
Hrvatska 7
Srbija 4
Ja happy!
Belgija 7
Hrvatska 7
Srbija 4
Ja happy!

Štimac:" Iskreno se nadam se da će nekima doći iz guzice iz glavu i da će početi navijati za hrvatsku reprezentaciju na pravi način"anton 1983 je napisao/la:DEAN!!!!
Kako sad da se veselim ovoj momčadi koja je prčija Štimca i mamića?![]()
Još kad vidim kako Srbija igra!Šta sad kažete na Belgiju?
Hrvatska reprezentacija dozivaljava sto i Dinamo,sto si uspjesniji narod vise "ser-e" po tebi,tako je to u republici Hrvatskoj i opcenito na balkanu !
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ne, nego Srna i Vukojevic. Al shvatam pogresku, oce to kad pratis rezultati comstarmo94 je napisao/la:Dobro odigrano, 3 boda s jako neugodnog gostovanja, samo ove prilike na kraju utakmice se moraju zabijati jer smo mogli biti kaznjeni za to..

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
- inacefindecko
- Kontakt:
što zvižde sammiru, nisam upućen?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Bla bla bla.
Keep calm and support Croatia!
Fuckin' ungrateful Croatian pussies.
Keep calm and support Croatia!
Fuckin' ungrateful Croatian pussies.
...Život za Široki...
- anton 1983
- Kontakt:
Misliš da je to moguće? Inače ono je od mene bio sarkazamajvardedo je napisao/la: Štimac:" Iskreno se nadam se da će nekima doći iz guzice iz glavu i da će početi navijati za hrvatsku reprezentaciju na pravi način"

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Darijo Srna: "Sammir je dio naše obitelji i nitko nema pravo dirati u tu svetinju. Ona skupina koja vrijeđa ne treba ni dolaziti na utakmice"
Zamisli koji konj to kaže, a prije nekog vremena je sa svojim stvoriteljem Stikijem dao tj.posudio lovu da se ruši Marković preko noći i sada za istu tu konjicu daje forcu, jer stvoritelj kaže da tako treba, što zorno dokazuje da ovo više nema veze sa ničim, cijeli sustav oko saveza i reprezentacije je samo interes pojedinca, ovo treba ****, sve.
**** ove hercegovce što su uvjek vjerni, gdje su ponosni navijači.?Nema ih nigdje jer se i organizacija ulaznica vodi prema obiteljskom nasljedu, fuj.
Zamisli koji konj to kaže, a prije nekog vremena je sa svojim stvoriteljem Stikijem dao tj.posudio lovu da se ruši Marković preko noći i sada za istu tu konjicu daje forcu, jer stvoritelj kaže da tako treba, što zorno dokazuje da ovo više nema veze sa ničim, cijeli sustav oko saveza i reprezentacije je samo interes pojedinca, ovo treba ****, sve.
**** ove hercegovce što su uvjek vjerni, gdje su ponosni navijači.?Nema ih nigdje jer se i organizacija ulaznica vodi prema obiteljskom nasljedu, fuj.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Suti kakvi rezultaticom, strepio sam citavu utakmicu da ne zatamne hrt2, sve cekam kad ce pocrnit ekranJack777Pott je napisao/la:Ne, nego Srna i Vukojevic. Al shvatam pogresku, oce to kad pratis rezultati comstarmo94 je napisao/la:Dobro odigrano, 3 boda s jako neugodnog gostovanja, samo ove prilike na kraju utakmice se moraju zabijati jer smo mogli biti kaznjeni za to..

I meni se ucinilo da je rekao "ostali smo bez kapetana protiv Walesa", a onda prikazase na Corluku, i evo na uefinoj stranici pise da ga je Corluka dobio..
Sad bas gledam snimku, hahaha onaj Kalinic je takva prevara od igraca
Bolje da je usao Olic umjesto njega.
Badelj i Sammir su bili dobri kad su usli.
Modric slab.
Kod Makedonaca Pandev klasa, Ibraimi opet odlican kao i u Zagrebu. Ostali nisu ta razina.

Bolje da je usao Olic umjesto njega.
Badelj i Sammir su bili dobri kad su usli.
Modric slab.
Kod Makedonaca Pandev klasa, Ibraimi opet odlican kao i u Zagrebu. Ostali nisu ta razina.
pobjeda zlata vrijedna,neko ce na ovoj makedoniji slomiti zube ili srbi ili belgijanci,
mislim dobra igra nasih momaka,ne svidja mi se sto je stimac uveo kalinica koji se ne zna sastata sa loptom,umjesto eduarda koji bi zatvorenih ociju zabio onu priliku kalinica
sada nam slijedi wales,idemo po jos jednu pobjedu
NAPRIJED HRVATSKA

mislim dobra igra nasih momaka,ne svidja mi se sto je stimac uveo kalinica koji se ne zna sastata sa loptom,umjesto eduarda koji bi zatvorenih ociju zabio onu priliku kalinica
sada nam slijedi wales,idemo po jos jednu pobjedu
NAPRIJED HRVATSKA
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Za Hrvatsku reprezentaciju sigurno nije.bekicamir je napisao/la:Sammir sa par poteza pokazao da je trenutno igrac za repku
Ima nekoliko igrača koji zaslužuju biti ispred njega,ali ne...mi zovemo Sammira.Ničime nije zaslužuju onu jučerašnju minutažu.Žalosno...
Nabroj tko je bolji od Sammira na jucerasnjoj poziciji barem trojicu igraca!
-
- Kontakt:
NAKON burne noći u Skopju, reprezentacija je stigla u Osijek gdje čeka utorak i utakmicu s Walesom. Jasno je što bi pobjeda nad Baleom i društvom donijela reprezentaciji. Bio bi to praktički savršeno obavljen posao u prvom dijelu kvalifikacija. Prema informacijama iz Slavonije, Štimca i reprezentaciju u Osijeku će bodriti pun stadion.
Četiri dana do utakmice ostalo je svega tri tisuća ulaznica, većinom za najskuplju, zapadnu tribinu. U prodaju je pušteno 15 tisuća ulaznica. Cijene su popularne; 40 i 80 kuna. To je svakako olakšalo navijačima. Jedan dio navijača šuškao je o napšutanju tribine, ali nekako ne vjerujemo da će se to dogoditi. Wales i Hrvatska drugi put igraju u Osijeku, nakon neupečatljivog prijateljskog susreta iz 2010. godine, kada su debitirali Vida i Badelj, a pobjedu nad rezervama Walesa donijeli Rakitić i Gabrić.
U Osijeku smo, u kvalifikacijskim ogledima, pobijedili Letoniju i odigrali nulu s Estonijom. Stadion je uglancan, a momčad Osijeka do srijede je iselila iz Gradskog vrta i trenira na alternativnim lokacijama. Ekipa Walesa bit će smještena u Vukovaru.
Četiri dana do utakmice ostalo je svega tri tisuća ulaznica, većinom za najskuplju, zapadnu tribinu. U prodaju je pušteno 15 tisuća ulaznica. Cijene su popularne; 40 i 80 kuna. To je svakako olakšalo navijačima. Jedan dio navijača šuškao je o napšutanju tribine, ali nekako ne vjerujemo da će se to dogoditi. Wales i Hrvatska drugi put igraju u Osijeku, nakon neupečatljivog prijateljskog susreta iz 2010. godine, kada su debitirali Vida i Badelj, a pobjedu nad rezervama Walesa donijeli Rakitić i Gabrić.
U Osijeku smo, u kvalifikacijskim ogledima, pobijedili Letoniju i odigrali nulu s Estonijom. Stadion je uglancan, a momčad Osijeka do srijede je iselila iz Gradskog vrta i trenira na alternativnim lokacijama. Ekipa Walesa bit će smještena u Vukovaru.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.