Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 20:03

ma i trezea treba ostavit jbg...ako nista sa klupe moze valjat....al mislim da je gotova stvar i da ce otici

A iaquinta do povrede najbolji igrac bio...a u svakoj utakmici srce ostavlja..al ipak neko ce morat otic kako bi se otvorio prostor za dovodjenje novog napadaca... amauri i jos jedan..mislim da ce to bit treze..jbg
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 20:05

brate i Molinaro je ginuo na terenu za Juve.. ali nije kvalitet..

ja cijenim Iaquintu.. njega mnogi cijene jer je srcan igrac.. ali nije kvalitet za Juventusa.. stvarno ne znam njegovu poziciju.. nit je brz, nit je zvijer u skoku, nit ima zavrsnicu kao pravi golgeter ( Trezeguet ).. ima svega po malo, ali to je samo prosjek.. nama treba iznad prosjeka nesto..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 20:09

Pa ok...on ce biti dzoker....del piero,iaquinta,dzeko(ja sam siguran da ce doc kod nas ;) ) i jos jedan....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 20:12

necemo sve u napad :lol:

Del Piero je siguran, i jos jedan ce ostati.. ja bi volio da je to Trezeguet.. i dovest dvije zvijezde.. neka Dzeku bude jedna, a druga Zarate za kojeg se opasno interesujemo..citao sam na JB da Lotito zeli 17m+Ariaudo+De Ceglie.. iako volim Ariauda, vise volim Zaratea :mrgreen:

Diego
Dzeko - Zarate

jbte..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 apr 2010, 20:13

Ma niko ne osporava to sta je Trezegool bio i uradio za Juve. Ali ako ce se raditi ta cistka mora se nesto poduzeti. Suskalo se oko njegovog odlaska i ja sam siguran da ce otici. Igrac njegovog kalibra ne zasluzuje da je klupi, a garant i on tako razmislja.

Sto se tice Blanca i ovih plata nidje veze..bolje sebi da je ukine kad nije kompetentan da bude na mjestu na kojem se nalazi, a izgelda da se Ellkan kani da ga nogira, da bi svoju guzu sacuvao i "pokazao" se kao spasioc.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 20:25

ma elkani su izdajice...sve treba otjerat :!: :!: oni su za sve krivi,dozvolili su olako da nas izbace i zato nam je danas ovako

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 20:31

PIKAMER je napisao/la:Sigurno ce doci kod vas pored love koje nude ostali.
80m prijatelju vec pripremljeno.. + sto cemo mozda dobiti i vise para, jer je ovo najgora sezona u historiji Juventusa i sigurno ce htjeti nesto vise da urade.. + prodaja igraca ( Tiago, Poulsen, Grygera, Molinaro, Amauri.. ) da ne nabrajam..

ugl. 40m mozemo za Dzeku dati, 17m za Zaratea.. i ostaje nam 23m.. kupimo Balea za 13m, za 7m otkupimo Candrevu i ostaje ti 3m.. za ta 3m moras otkupiti Caceresa ( 12m ) i kupiti jos jednog stopera.. moguca je i trampa Amauri + pare - Kjaer.. znaci para se ima, pare nisu problem.. samo da je ugrabiti ligu prvaka :lol: .. kako jadno ovo zvuci.. :(

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 08 apr 2010, 17:15

Buffon ipak na prodaju?

Talijanski dnevnik La Gazzetta dello Sport tvrdi da čvrst stav Juventusa o zabrani prodaje pouzdanog vratara Gianluigi Buffon pomalo mijenja.

Ružičasti sportski dnevnik to zaključuje iz kontakta Manchester Cityja i torinskog nogometnog kluba. Navodno su "građani" krenuli u vrbovanje Giorgija Chiellinija (središnji branič), a potom dobilo odlučno "ne" u odgovoru. Budućnost kluba nije na prodaju, ali je interes za Buffona dočekan s manje odbojnosti.

Spominje se da bi City za Buffona bio voljan platiti oko 20 milijuna eura. Problem nastaje ako se zna da ga se Torinezi ne žele odreći za manje od 35. Ohrabrujuće vijesti za potencijalne kupce golmana svjetskih prvaka stižu iz informacije da "stara dama" traži njegovu zamjenu, pa su tako skauti primijećeni na utakmicama Lyona iz čijih redova promatraju Huga Llorisa.

Već se spominje i da je Juve spreman Lyonu dati Davida Trezegueta i Maura Camoranesija. U ponudu će biti uključena i još nepoznata svota novca.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 08 apr 2010, 18:48

Mislim da ne bi bilo lose, Iako bi ja najvise volio da Gigi ostane. Ovaj je Hugo strasan talenat koji vec prerasta u pravog golamana, Akinfeev i on ce biti svjetske klase. Jos su ovo glasine, ali cisto sumnjam da cemo ga dobiti jer zna se da je Lyon poznat po tome sto napucava cijene igracima, jos kad je o Llorisu rijec, mogu misliti. Ako bi kojim slucajem prodali Gigija, ja bi volio da dobijemo jednog od ovih dvojice.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 apr 2010, 00:50

u ovom gore textu je dovoljno samo procitati La Gazzetta dello Sport i znas odma da je spekulacija i nesto negativno za Juve ;)

aha, golman za kojeg je City prosle godine nudio 100m odjednom pade na 20m.. pametno.. pametno..

ustvari, kada razmislim i skontam prema kojim su klubovima okrenuti.. sazalim se.. jbga.. treba biti glup pa navijat za milanska g*vna..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 apr 2010, 10:27

city nudio za Buffona 100 mil :D :D :D ...ova ti je jaka def :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 apr 2010, 15:12

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 apr 2010, 15:38

Odlican tekst ... pun cinjenica koje su se zanemarivale ali konacno dolaze do izrazaja.

Ovo je bit svega:

1. Ako Moggi nije kontrolisao GEA agenciju (što je i dokazano na sportskom sudu) zbog čega je Juventus izbačen?
2.Ako su SIM kartice korištene samo za dogovore oko transfera (što je takođe dokazano) zbog čega je Juventus izbačen?
3. Ako nije bilo namještanja utakmica ili pokušaja za tako nešto (kako je i dokazano na tom istom sportskom sudu) zbog čega je onda Juventus izbačen?
4. Ako su direktori i predsjednici toliko klubova zvali delegate za suđenja (jedina preostala stvar koja inkriminira Juventus) i niko nije optužen osim Juventusa zbog čega je onda taj klub izbačen?
5. Zašto je titula iz 2006-e dodijeljena interu kada je nisu osvojili na terenu?
6. Zašto su dokazi skrivani 4 godine?
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Nisde77
Kontakt:

Post Postao/la Nisde77 » 09 apr 2010, 15:47

FORZA INTER CAMPIONE D' ITALIA...
ONORE A CAMPIONE
JUVE JUVE GO BACK TO SERIE B VAFFANCULO :!: :!:
Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 apr 2010, 17:01

Moggi: 13. aprila ćemo čuti nove telefonske razgovore

Luciano Moggi likuje i najavljuje nove bombe koje će razotkriti čitav "farsopoli". Njegovi advokati će prezentovati još dokaza.

Luciano Moggi je poručio da će dokazi naredne nedelje pred sudom u Napulju, promeniti lice italijanskog fudbala.

"Videli ste, kako sam govorio 2006. svi su zvali Bergama i ostaje sudijske zvaničnike. Čitava zavera je bila uperena protiv Mođija, odnosno Juventusa", rekao je bivši direktor "stare dame".
Njegova meta je ponovo bio Massimo Morati.

"Neka ćuti, sad je jasno da moralne pridike koje su držali nisu bile ništa drugo do nečista savest. Neki od ovih dokaza su bili dostupni i 2006. ali su sakrivani i gurani pod tepih", rekao je Mođi.

On dodaje da se zahvaljuje navijačima Juventusa koji ga podržavaju u ogromnoj većini, jer oni znaju da brani klub.

"Juventus je pobeđivao dok sam ja bio u klubu, i navijači to znaju da cene. Sada je svima jasno da je čitava afera napravljena kako bi ponizili klub, ali istina je sada izašla na videlo", dodao je likujući, Lučano Mođi.

@PIKAMER salihamidzic vecinom ulazi sa klupe..mada je vecinu sezone i bio povrijedjen tako da...nije bas ni previse igro zbog povrede

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 apr 2010, 17:18

Pa brate kad su nas kaznili i izbacili za nesto sto su svi radili..moggi je reko ili su svi krivi ili niko jer su svi isto radili..u principu nista nije dokazano i svi smo govorili da je to samo zavjera protiv kluba koji je godinama vladao talijanskim fudbalom..niko nam nije vjerovo..i sada kad novi dokazi izlaze na vidjelo.......

JEL VIDITE KO SU STVARNI LOPOVI OVDJE???

I sto neko rece...i nemoraju kaznit intera i ostale al vazno je da se juventusu vrati dostojanstvo,na kraju krajeva ovih 5 godina niko nam ne moze vratit...al VIDJECE SE KO SU PRAVI LOPOVI A KO ZRTVA ZAVJERE MILANSKIH KLUBOVA....

Toliko o postenju intera i slicnih..koje ste do jucer sve branili i juve gledali kao jedinog krivca

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 apr 2010, 17:32

slabo da ce sta biti od neke "pravde",to ce da zavrsi nekom malo opomenom,al meni je samo drago da se zna kako su stvari stojale tada i kako stvari stoje sada,cisto sumnjam da ce italijanski savez dopustit neke drasticne mjere,cak mislim da nece nista poduzimat,jer vidjeli su sta je bilo sa fudbalom u poslijednje 4 godine u Italiji,pad totalni,ovoga puta ce biti "mudriji" i ne zaboravimo koje moratti u italiji,tu je ogroman kesh,ne ide to tako ,ako u americkim pravnim serijama,gdje pravda pobijedi jer mora :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 09 apr 2010, 23:18

Saurman je napisao/la:city nudio za Buffona 100 mil :D :D :D ...ova ti je jaka def :D
pa ne.. to ti je ista vijest kao sto je i ova da ce otici za 20m.. . -> spekulacija obicna.. ;)

@JuveSissoko pravo si pesimistican.. imaj malo vjere.. ako sad ne kazne **** iz Milana sami ce sebe samo dublje zakopat i dokazat da su kriminalni.. ovako se rijesiti gova*a i skinuti malo bruku sa obraza..

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 apr 2010, 23:24

daffy je napisao/la:
Saurman je napisao/la:city nudio za Buffona 100 mil :D :D :D ...ova ti je jaka def :D
pa ne.. to ti je ista vijest kao sto je i ova da ce otici za 20m.. . -> spekulacija obicna.. ;)

@JuveSissoko pravo si pesimistican.. imaj malo vjere.. ako sad ne kazne **** iz Milana sami ce sebe samo dublje zakopat i dokazat da su kriminalni.. ovako se rijesiti gova*a i skinuti malo bruku sa obraza..
ma dokazi jesu tu,al ljudi koji su nas izbacili su jos tu,tako da... nista,ja samo ne zelim biti euforican,meni nase 2 titule da budu vracene ,bio bih presretan,i jos jednu osvojimo pa trecu zvijezdu stavimo,ma ko hljeb :D

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 apr 2010, 23:28

kako se nadate vraćanju titula kad su dokazano nepošteno osvojene, jedino što može da se desi je da se oduzme ta jedna titula i interu i da se nikom ne dodjeli ili da se da eventualno romi za koju nikakvih još konkretnih dokaza nema da su išta nelegalno radili, a evo sad na gazzetti imate članak gdje morati kaže da je još 2006. rekao da je razgovarao s nekim delegatima ili tako nešto al da su oni njega zvali i to je on i priznao još u prvom calciopoliju tako da ovo zapravo i nisu neki novi dokazi al et vidjeće šta će biti
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.