Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Zna li neko za neki sajt gdje ce se moci pratit ova tekma protiv Birminghama? Ja sam malo trazio, ali bezuspjesno do sad... sopcast ili bilo kako drugacije, neko?
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
link?
Hargreaves 

daj link :Shamlet je napisao/la:Hargreaves
http://livescore.com/default.dll/game?c ... ame=560520" onclick="window.open(this.href);return false;ha ya je napisao/la:daj link :Shamlet je napisao/la:Hargreaves

Sta reci toliko mi je drago zbog ovog momka sto je postigao pogodak prvo zbog njega ali i zbog nekih osoba na ovom forumu koji su ovog igraca nazivali raznim pogrdnim imenima.hamlet je napisao/la:Hargreaves
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Nek je zabio, baš me je iznenadio... Samo naprijed!tevezito je napisao/la:Sta reci toliko mi je drago zbog ovog momka sto je postigao pogodak prvo zbog njega ali i zbog nekih osoba na ovom forumu koji su ovog igraca nazivali raznim pogrdnim imenima.hamlet je napisao/la:Hargreaves
imas li ti link od tekmetevezito je napisao/la:Super Marioooooo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja još ne vjerujem da je Owen pogodio. 

- Probisvjet
- Kontakt:
Nema prijenosa nema stream nema na tv, ne trazi djaba!ha ya je napisao/la:imas li ti link od tekmetevezito je napisao/la:Super Marioooooo

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
evo link na ovoj stranici ima:http://www.sportlemon.tv/c-1.html
dajte gol owena
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Probisvjet je napisao/la:Nema prijenosa nema stream nema na tv, ne trazi djaba!ha ya je napisao/la:imas li ti link od tekmetevezito je napisao/la:Super Marioooooo
ima na al jazzera 10
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Prenos preko http://www.seeon.tv/view/19233/ha ya je napisao/la:link?
shandrlike-tandrlike
kakav je bio tevez
?

Imao 100% šansu, izašao jedan na jedan sa golmanom i golman mu obraniojunioR je napisao/la:kakav je bio tevez?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
U subotu je izvlacenje za 4 kolo Carling Cupa koji ove godine nikad nije bio jaci jer su sve bolje ekipe prosle dalje.Osim toga u subotu je mec protiv Evertona koji je u zadnje vrijeme postao jedan od nasih najneugodnijih protivnika tako da je red vec da ih dobijemo.Mec se igra u 13 sati i 45 minuta pa cu moci gledati na tv a ne da se patim sa linkovima.
Re: Edin Džeko
ovaj cekao da kolarov ode pa opsovao neznajuci da ce ga cam snimiti jel moguce ili mi se cini???sony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]D€LUX je napisao/la:ajjj scene na tunel cam za tekmu prije birminghama... Prije pocetka tekme stoje i pricaju savic , kolarov i Zigic i sad ono slika se promjeni oni izlaze i dere se zigic nesto ko " Common boys " vako nako i kaze njemu Kolarov nemoj palit raju kad njemu zigic "hebem li ti mamu"![]()
![]()
al se mora obracati paznja znaci kad izlaze iz tunela prije tekme prejako heheehehhe
10:37

>>No body likes us but we dont care<<
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 13 gostiju.