Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 08 jun 2009, 13:45

Gerrard je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Dobro bi bilo vratiti legendu Owena ili dovesti Heskeya. Također sam gledao utakmicu Engleske i moglo se vidjeti da lik igra veoma dobro. Za tog Lavezzija sam čuo da i nije neki igrač. Neznam sad da li je to istina ali sam tako čuo.

Vec sam napisao , kopija Aguera :D
Covjek je veliki znalac igrac poput Teveza ili Aguera pravi prostor izvlaci se po krilima , evropski napadac ... jos kada iza sebe ima Stevena , onda ce ici sve bolje , uz to je mlad ;)

samo da nam i on ne " pobjegne " ispred ociju :evil:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jun 2009, 13:52

Uf, neko me dobro zeznu za Lavezzija. Momak igra dobro. Pa et ni njega nebi bilo loše kupiti. Samo treba požuriti, jer za ovakvog igrača sigurno ima zainteresovanih klubova.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 jun 2009, 16:40

TheScouser je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Izgleda da je Rafa odlučio da sljedeću sezonu igra sa dva klasična napadača.

Haman da ce biti tako, evo poslana je ponuda za Lavezzija, i to najvjerovatnije 17 miliona eura!

http://www.imscouting.com/global_news_item.aspx?id=2237

Edit* Ocekuje se da Martin O'Neill ove hefte ponudi ugovor Michaelu Owenu... :roll:
bolje je sacuvati tih 17 miliona+20 miliona od amera=37 miliona+10 miliona od babela=47 miliona dati 40 za villu,prodati dossenu za 6 miliona,degena za 1 milion=14 miliona to dati za jonsona i kraj!!!
FK Pjetlovi

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 08 jun 2009, 16:43

el-fighter je napisao/la:Dobro bi bilo vratiti legendu Owena ili dovesti Heskeya. Također sam gledao utakmicu Engleske i moglo se vidjeti da lik igra veoma dobro. Za tog Lavezzija sam čuo da i nije neki igrač. Neznam sad da li je to istina ali sam tako čuo.
Lavezzi je zvijer. Nisam fan Heskeya , sto zbog godina, sto zbog nekonstantnosti. Uglavnom Torres i Lavezzi to bi bio napad samo takav. Mislim da bi se i Owen dobro uklopio, ali neko rece da ovi iz LFC nisu pretjerano zainteresovani za njega.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 08 jun 2009, 17:23

Dobar Lavezzi pravo..ipak ovo ocjenivanje igraca preko YOUTUBEa ,moze li pomoc.Momak je omalen i dovoljno jak
,prebrz je, odlican tehnicar .Mislim uz Torresa bi bio jos bolji ;) jos samo da ljudi iz LFC posalju dovoljno primamljivu ponudu da on dodje to je ono sto je najteze kod uprave Liverpool_a
Steven GERRARD

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 08 jun 2009, 19:40

Real je potvrdio svoju zainteresiranost za alonsa,ali izgleda rafa zeli zadrzati xabija po svaku cijenu
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2009, 20:07

Pa neka prodaju Alonsa, mogu dobiti dobre pare za njega. Znam ja da je on veoma bitan igrac ali imaju oni igraca za tu poziciju, pa nek kupe neke nove igrace za male pare. Iskreno se nadam da ce znati trgovati, jer da mi je da l pool vise osvoji taj premiership, ne mogu vise da gledam onu dominaciju manchestera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jun 2009, 20:13

reds je napisao/la:

Haman da ce biti tako, evo poslana je ponuda za Lavezzija, i to najvjerovatnije 17 miliona eura!

Edit* Ocekuje se da Martin O'Neill ove hefte ponudi ugovor Michaelu Owenu... :roll:
bolje je sacuvati tih 17 miliona+20 miliona od amera=37 miliona+10 miliona od babela=47 miliona dati 40 za villu,prodati dossenu za 6 miliona,degena za 1 milion=14 miliona to dati za jonsona i kraj!!!
Lijepo si ti to zamislio, ali moraš znati da Valencia nije dala Villu Čelziju za 43 milijuna, pa kako da ga da Liverpoolu za 40 milijuna.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jun 2009, 20:44

Ev čitam Benitez rekao da nije zainteresovan za Lavezzija. Koji je to degen. Gubi igrače ispred nosa. Ovaj Lavezzi bi mogao završiti u Man. Cityju. Nebesko plava boja mu lijepo stoji.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 jun 2009, 20:51

el-fighter je napisao/la:Ev čitam Benitez rekao da nije zainteresovan za Lavezzija. Koji je to degen. Gubi igrače ispred nosa. Ovaj Lavezzi bi mogao završiti u Man. Cityju. Nebesko plava boja mu lijepo stoji.
to sam i ocekivao, bio sam siguran da liverpool nije poslao nikakvu ponudu za lavezzija
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 jun 2009, 21:00

el-fighter je napisao/la:
reds je napisao/la:

Lijepo si ti to zamislio, ali moraš znati da Valencia nije dala Villu Čelziju za 43 milijuna, pa kako da ga da Liverpoolu za 40 milijuna.
villa je rekao da bi volio da ostane u spaniji da igra ali je rekao da bi u inostranstvu najvise volio igrati za liverpool iz vise razloga
1)benitez koji ga je trenirao i u valenciji
2)aurelio koji mu je veliki prijatelj s kojim je igrao i u valenciji
3)u liverpoolu ima 5 spanaca a medu njima je i villin najveci prijatelj torres pa je rekao da mu je zelja da jednog dana zaigra zajedno sa njim u klupskom dresu
ili jednostavno ond ponuditi 45 miliona a za villu nemam pojma prodati arbelou i zaraditi nekih 5 milona i ponuditi za johnsona 12 miliona
FK Pjetlovi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 08 jun 2009, 21:07

reds je napisao/la: villa je rekao da bi volio da ostane u spaniji da igra ali je rekao da bi u inostranstvu najvise volio igrati za liverpool iz vise razloga
3)u liverpoolu ima 5 spanaca a medu njima je i villin najveci prijatelj torres pa je rekao da mu je zelja da jednog dana zaigra zajedno sa njim u klupskom dresu
ili jednostavno ond ponuditi 45 miliona a za villu nemam pojma prodati arbelou i zaraditi nekih 5 milona i ponuditi za johnsona 12 miliona
Dzaba to sto bi Villa volio igrati u Engleskoj.Benitez sumnjam da je spreman dati 40M za Villu,svejedno kuburi sa novcem.A i to sto Villa hoce,se zanemari kad skontas da Valencia tu ima veliku ulogu.Ako su odbili Chelsea,nece ni trpnut i nas ce odbiti..... :roll:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 08 jun 2009, 21:11

reds je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:
reds je napisao/la: bolje je sacuvati tih 17 miliona+20 miliona od amera=37 miliona+10 miliona od babela=47 miliona dati 40 za villu,prodati dossenu za 6 miliona,degena za 1 milion=14 miliona to dati za jonsona i kraj!!!
villa je rekao da bi volio da ostane u spaniji da igra ali je rekao da bi u inostranstvu najvise volio igrati za liverpool iz vise razloga
koliko znam benitez ga nikad nije trenirao, zelio ga je dovesti dok je bio u valensiji ali nije uspio i kad je rafa otisao iz valensije dosao je villa
zbog trenutne situacije u klubu na villu mozemo zaboraviti
Sarajevo i Liverpool

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 jun 2009, 22:03

Nevjerujem da je Liverpol spreman iskeširati toliki novac za Villu. Ma Valencia samo čeka ponudu Man. City pa da ga utope. Liverpool bi se trebao okrenuti drugim napadačima, a Villu treba zaboraviti.

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 08 jun 2009, 23:40

el-fighter je napisao/la:Nevjerujem da je Liverpol spreman iskeširati toliki novac za Villu. Ma Valencia samo čeka ponudu Man. City pa da ga utope. Liverpool bi se trebao okrenuti drugim napadačima, a Villu treba zaboraviti.
Bas tesko to izbit iz glave..napadacki dvoja Torres i Villa.....
Steven GERRARD

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 09 jun 2009, 00:06

LAVOV4Lfc je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Nevjerujem da je Liverpol spreman iskeširati toliki novac za Villu. Ma Valencia samo čeka ponudu Man. City pa da ga utope. Liverpool bi se trebao okrenuti drugim napadačima, a Villu treba zaboraviti.
Sto kazu nada poslednja umire... tandem snova...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 jun 2009, 14:46

evo prica se da su velike sanse da se masch proda barci... takođe su nasi poslali ponudu za Lavezzija e sad realno gledajuci mozda je on tih napadaca i najblizi dolasku na anfeild iz par razloga prvo jer govori spanski, drugo jer nije klasicni spic nego moze igrati iza jednog napadaca kao podrska sto nama i treba da malo rastereti torresa, nesto slicno je zamisljeno sa keanom samo nije upalilo, napoli se vec ove sezone pojacavao na njegovoj poziciji jer su doveli qualiarellu a imaju tu jos denisa i zalayetu, lavezzi je izrazio jos krajem sezone zelju da napusti tim jer ne moze podnijeti zivot u napulju kaze da ga stalno ljudi opsjedaju i da ne moze normalno da zivi. ja bi ga rado vidio u crvenom dresu jer je to jedan od najkompletnijih napadaca u seriji a
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 jun 2009, 15:14

Genghis je napisao/la:
LAVOV4Lfc je napisao/la:

zamisli da ti se mama zove nada :lol:
ako prodamo mascha iz ovog prijelaznog roka cemo izaci slabiji umjesto jaci...masch je bio puno bolji otkako je dosao od alonsa,tako da,ako benitez nece da proda alonsa,zasto bi mascha...naravno pod uvjetom da benitez razmislja kao ja iako sumnjam u to :D ja znam da su nam potrebne pare al mi je draze da sastav ostane ovakav nego da prodajemo dobre igrace kako bi skupili funte za neke retarde

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 jun 2009, 15:19

fera je napisao/la:evo prica se da su velike sanse da se masch proda barci... takođe su nasi poslali ponudu za Lavezzija e sad realno gledajuci mozda je on tih napadaca i najblizi dolasku na anfeild iz par razloga prvo jer govori spanski, drugo jer nije klasicni spic nego moze igrati iza jednog napadaca kao podrska sto nama i treba da malo rastereti torresa, nesto slicno je zamisljeno sa keanom samo nije upalilo, napoli se vec ove sezone pojacavao na njegovoj poziciji jer su doveli qualiarellu a imaju tu jos denisa i zalayetu, lavezzi je izrazio jos krajem sezone zelju da napusti tim jer ne moze podnijeti zivot u napulju kaze da ga stalno ljudi opsjedaju i da ne moze normalno da zivi. ja bi ga rado vidio u crvenom dresu jer je to jedan od najkompletnijih napadaca u seriji a
Otkud ti sada ova informacija. Pa jučer je Benitez rekao da nije zainteresovan za Lavezzija, a sada je poslao ponudu za njega. Možeš li molim te napisati izvor te informacije.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 09 jun 2009, 15:30

reds_forever je napisao/la:
Genghis je napisao/la:
LAVOV4Lfc je napisao/la: Bas tesko to izbit iz glave..napadacki dvoja Torres i Villa.....

zamisli da ti se mama zove nada :lol:
ako prodamo mascha iz ovog prijelaznog roka cemo izaci slabiji umjesto jaci...masch je bio puno bolji otkako je dosao od alonsa,tako da,ako benitez nece da proda alonsa,zasto bi mascha...naravno pod uvjetom da benitez razmislja kao ja iako sumnjam u to :D ja znam da su nam potrebne pare al mi je draze da sastav ostane ovakav nego da prodajemo dobre igrace kako bi skupili funte za neke retarde
masch sigurno ostaje, rafa je vec rekao da niko od klucnih igraca nece napustiti klub a lijepo si napisala
reds_forever je napisao/la:ako benitez nece da proda alonsa,zasto bi mascha
Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.