Safet Sušić - Pape

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jun 2010, 13:18

valjda vam je sad malo jasnije sto je Ciro trazio sponzore,ugovore i podrsku svuda okolo :D ...kad je nema u savezu,a igracima treba obezbijedit ovo sto Susic trazi ,malo podrske,malo potpore,uslova itd itd .Nego safete i ti se na vrijeme okani saveza i trazi okolo podrsku(ako nas u startu ne izbace zbog statuta:D)
Pa mozda i ti budes sta dobar koji dinar ko i Ciro ,niko ti ne trazi da dzaba radis :D

joj kad vidim sudica i mujdzu ispred Jahica i nadarevica u nekim kombinacijama za sastav mrak mi na oci padne.Ko je taj Sudic,sta je ,jel ga ko kad vidio kako igra.Posta cojk Rio Ferdinand a niko ga nikad nije vidio kako igra.
Ajd da hoce i postat Rio ferdinand ,al bgm prije bi mogao bit novi Nikola Mikelini,jer ni prvi ni posljednji od kojeg smo pravili Ronalda prije neg sto je zaigrao,a onda se pokaze kloc nad klocevima :D .Dok ga ne vidim kako debituje ili u dzep stavi Riberija nema od njeg nista :D
I on zavrsi ispred Jahica i Nadarevica koji su se vec dokazali ,je.em ti nas mentalitet :lol:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 23 jun 2010, 13:22

ultrasstyle_tz je napisao/la:valjda vam je sad malo jasnije sto je Ciro trazio sponzore,ugovore i podrsku svuda okolo :D ...kad je nema u savezu,a igracima treba obezbijedit ovo sto Susic trazi ,malo podrske,malo potpore,uslova itd itd .Nego safete i ti se na vrijeme okani saveza i trazi okolo podrsku(ako nas u startu ne izbace zbog statuta:D)
Pa mozda i ti budes sta dobar koji dinar ko i Ciro ,niko ti ne trazi da dzaba radis :D
Sta ces. 80% ih i sad konta da je savez platio pripreme u Novom Vinodolskom...
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

kuk
Kontakt:

Post Postao/la kuk » 23 jun 2010, 13:28

xavi26 je napisao/la:
kuk je napisao/la:mene to nije jasno igraci zavrsili sezonu i nisu spremni..pa toga nema nigdje svaki igrac bi morao da moze da igra kvalitetnu utakmicu bilo kad (sezona ili ne u toku) jer to mu je posao hebo te..igras svake godine treniras..sta to ne igras dvije hefte i zaboravis kaoko se lopta udara i nemas vise kondicije..zaboravi to..ja godinama radim dzoging od oko 10km svakog jutra i barem dvaput godisnje ne mogu od po nekoliko sedmica zbag posla i drugih stvari da dzogiram ali prvog dana kad se vratim na 'teren' hehe trcim isto bez problema istu distancu..tako to mi ne pije vode oko sezona itd..ako je tako onda imamo meke slabe igrace..ne bi smjelo..da se ljencari posle sezone nego i malo treninga isto ali i bez treninga bi se moralo imati snage da se odigra utakmica na nivou..pahhh
ja isto svaki dan jedem, po dva tri puta, i ako se potrefi da za rucak ne pojedem nista, onda za vecerom pojedem jos vise!! jarane, poredjenje tvoga dzoginga sa trenaznim procesom profesionalnih igraca je u rangu ovoga moga poredjenja, nidje veze..
ima veze jarane ima jer sam i sam igrao lopte profesionalno iako taj tim sad nista ne vrijedi..tako znam da bi se moralo umjeti igrati barem na zavidnom nivou iako si of sezone...mozda ima igraca koji brze zakrzljaju ..kao spori Misimovic..njemu treba 3 mjeseca igranja da bi dosao u fomu steta..ali haj kako god svako ima svoje misljenje i za mene nasi igraci ili strucni stab ne daju maksimum ili ne umiju..imamo igrace koji kad bi igrali kao klapa svi za tim 100% bi bilo nesto ovako i sa slabom Fr i Rumunijum se moze desiti sramota da se ne mozemo kvalifikovati...

kuk
Kontakt:

Post Postao/la kuk » 23 jun 2010, 13:31

Susic vec sad poceo da trazi izgovore zbog svoje nestrucnosti kenjajuci na savez itd..pa ne igra savez a igracima je posao da odigraju maksimalno i to je to a ne kad se repka okuplja neki od njih misle da idu na Havaji na odmor hoce masaze, lusuzne hotele itd..hajde bolan..igrajte lopte

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 jun 2010, 13:46

kuk je napisao/la: ima veze jarane ima jer sam i sam igrao lopte profesionalno iako taj tim sad nista ne vrijedi..tako znam da bi se moralo umjeti igrati barem na zavidnom nivou iako si of sezone...mozda ima igraca koji brze zakrzljaju ..kao spori Misimovic..njemu treba 3 mjeseca igranja da bi dosao u fomu steta..ali haj kako god svako ima svoje misljenje i za mene nasi igraci ili strucni stab ne daju maksimum ili ne umiju..imamo igrace koji kad bi igrali kao klapa svi za tim 100% bi bilo nesto ovako i sa slabom Fr i Rumunijum se moze desiti sramota da se ne mozemo kvalifikovati...
To sto si ti igrao LOPTE,okaci macku o rep,mi ovdje pricamo o fudbalu,odnosno nogometu...
Lopta je i teniska,ragbijaska i za vaterpolo,odbojku,kosarku.......... :cry: :cry: :cry:
Rotor Volgograd...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 23 jun 2010, 13:46

Kao, mozda, najveci kriticar Papeta, hocu samo da kazem: Bravo Safete...
Prvi korak, iznosenje problema na sunce, ucinjen...Cekam na tvoj drugi korak, samo brze malo ..
Brze malo Safete !

@kuk
Druze, ne vrijedi ti se s njima raspravljati....Nazalost, i ne treba nikom od nasih fudbalera govoriti da cuvaju spremu..Vidis da su izgleda zadovoljni sadasnjim angazmanima... Ili misle da ce negdje neko dati 40 miliona za igraca zeljnog odmora i svadba po Mostaru i Sarajevu??? Mozda negdje na menageru...
Ali to neka ostane njihov problem i njihovi interesi...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 jun 2010, 14:07

carina je napisao/la:Kao, mozda, najveci kriticar Papeta, hocu samo da kazem: Bravo Safete...
Prvi korak, iznosenje problema na sunce, ucinjen...Cekam na tvoj drugi korak, samo brze malo ..
Brze malo Safete !

@kuk
Druze, ne vrijedi ti se s njima raspravljati....Nazalost, i ne treba nikom od nasih fudbalera govoriti da cuvaju spremu..Vidis da su izgleda zadovoljni sadasnjim angazmanima... Ili misle da ce negdje neko dati 40 miliona za igraca zeljnog odmora i svadba po Mostaru i Sarajevu??? Mozda negdje na menageru...
Ali to neka ostane njihov problem i njihovi interesi...
Ja bas cekam kad ces ti odgovorit na ovaj Papetov intervju ;) ;) ;)
I jos jednom,tebi svaka cast,jedini si ovdje koji napada uz obrazlozenje,a ne kao neki pljuju,a neznaju ni o cemu se radi :geek: :geek: :geek:
Rotor Volgograd...

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 23 jun 2010, 14:15

ultrasstyle_tz je napisao/la:valjda vam je sad malo jasnije sto je Ciro trazio sponzore,ugovore i podrsku svuda okolo :D ...kad je nema u savezu,a igracima treba obezbijedit ovo sto Susic trazi ,malo podrske,malo potpore,uslova itd itd .Nego safete i ti se na vrijeme okani saveza i trazi okolo podrsku(ako nas u startu ne izbace zbog statuta:D)

joj kad vidim sudica i mujdzu ispred Jahica i nadarevica u nekim kombinacijama za sastav mrak mi na oci padne.Ko je taj Sudic,sta je ,jel ga ko kad vidio kako igra.Posta cojk Rio Ferdinand a niko ga nikad nije vidio kako igra.
Ajd da hoce i postat Rio ferdinand ,al bgm prije bi mogao bit novi Nikola Mikelini,jer ni prvi ni posljednji od kojeg smo pravili Ronalda prije neg sto je zaigrao,a onda se pokaze kloc nad klocevima :D .Dok ga ne vidim kako debituje ili u dzep stavi Riberija nema od njeg nista :D
I on zavrsi ispred Jahica i Nadarevica koji su se vec dokazali ,je.em ti nas mentalitet :lol:
ako je se ovo odnosilo na moj post , nismo se skontali ustvari ja sam pogresno napisao samo sam htio da pokazem da su nam sve pozicije dobro pokrivene ako se vrate neki igraci i neki dobiju taj pasos,naravno da nikad nece Sudic prije Nadarevica u tom se slazem s tobom,a Papac naravno da moze prije Jahica jer je on bas ljevi bocni....

Nadam se da je sad jasnije.... do mene je :!:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2010, 14:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:joj kad vidim sudica i mujdzu ispred Jahica i nadarevica u nekim kombinacijama za sastav mrak mi na oci padne.
Mislim da se ova dva igraca nemogu stavljati u jedan sud. Jedan je veoma mlad i talenat, mora se jos dokazati, a bogami ako smo realni ne nice nam toliko talenata u odbrani kao u napadu. Sad koliko moze, to ce se viditi, zasad i ja na stoperskim pozicijama nevidim toliko potrebe za mjenjanje. Dok se drugi izborio u Freiburgu, gdje je i protiv jacih sastava kao Bayerna i Wolfsburga pokazao sta moze, poneki u Freiburgu kazu da takvog vanjskog defenzivnog nisu imali od Riether-a, Mujdza nece otjerati Jahica iz sastava, nego sa desnog beka, a omoguciti ovome da ode tamo gdje mu je mjesto, na defenzivni vezni pored Rahimica. Rahimic nece moci vjecno igrati, ta dva defenzivna vezna ce onda igrati Jahic i Salihovic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 23 jun 2010, 14:22

@demir44
Heh, druze, ja natezem Barbareza, prevashodno zbog saveza...Medjutim, ako Pape nastavi ovako, bit cu mu najveci fan, sigurno...Jos samo da malo opali po igracima, bilo bi ok za njegov start...Nadam se da ce skupiti hrabrosti...
A to sto kritikujem, kritikujem ono sto mislim da bi moglo bolje...A kritike su zdrave...Vidjeces danas Englesku, nakon sto su tamosnji pojedini mediji objavili da "Rooney ne bi predriblao ni vrecu cementa!"....
Znaci ono sto iduce ocekujem od Papeta, jeste, kritika igracima....Nadam se da ce se oglasiti prije sljedece prijateljske...
Pljuvanje je nesto drugo, ali ako kazem da Dzeko treba da trenira ove "slobodne termine", ne znaci da mu ne zelim dobro...Tesko je brate za bosanca platiti 40 miliona...Citam na forumu Chelsea, Aguero sa sobom nosi odmah milion dresova...Nazalost, Edin treba da bude mnogo, mnogo bolji od njega, jer mu je u startu cijena veca za koji milion od tih 40...Ali, eto ako je zadovoljan sa sadasnjim angazmanom, i ja sam...Samo navodim primjer...Ali da se vratim na temu..
Samo malo brze Safete!!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 23 jun 2010, 14:26

carina je napisao/la:@demir44
Heh, druze, ja natezem Barbareza, prevashodno zbog saveza...Medjutim, ako Pape nastavi ovako, bit cu mu najveci fan, sigurno...Jos samo da malo opali po igracima, bilo bi ok za njegov start...Nadam se da ce skupiti hrabrosti...
A to sto kritikujem, kritikujem ono sto mislim da bi moglo bolje...A kritike su zdrave...Vidjeces danas Englesku, nakon sto su tamosnji pojedini mediji objavili da "Rooney ne bi predriblao ni vrecu cementa!"....
Znaci ono sto iduce ocekujem od Papeta, jeste, kritika igracima....Nadam se da ce se oglasiti prije sljedece prijateljske...
Pljuvanje je nesto drugo, ali ako kazem da Dzeko treba da trenira ove "slobodne termine", ne znaci da mu ne zelim dobro...Tesko je brate za bosanca platiti 40 miliona...Citam na forumu Chelsea, Aguero sa sobom nosi odmah milion dresova...Nazalost, Edin treba da bude mnogo, mnogo bolji od njega, jer mu je u startu cijena veca za koji milion od tih 40...Ali, eto ako je zadovoljan sa sadasnjim angazmanom, i ja sam...Samo navodim primjer...Ali da se vratim na temu..
Samo malo brze Safete!!
Ma joj ako Dzeko ode imaju odma 3miliona dresova :p mislim da bi svaki bosanac skupljao da kupi bar ja bi :)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2010, 14:28

Zar najveći dio kolača kada su u pitanju dresovi ne ide proizvođaču?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 23 jun 2010, 14:28

Hahha...ja bih odmah pravio one kopije za pijace i prodavao ih po 20KM...Ja bih lovu uzeo, a ne Chelsea :D
Kakva tri miliona brate, ko ne bi volio, nema raja za osnovnih stvari :oops:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2010, 14:44

carina je napisao/la:Znaci ono sto iduce ocekujem od Papeta, jeste, kritika igracima....Nadam se da ce se oglasiti prije sljedece prijateljske...
Kako to mislis? Kritika igracima preko novina? Da se oglasi?
Nadam se da je Safet dovoljno pri sebi, da zna sta se prica u svlacionici, a sta vani.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jun 2010, 14:49

kuk je napisao/la:Susic vec sad poceo da trazi izgovore zbog svoje nestrucnosti kenjajuci na savez itd..pa ne igra savez a igracima je posao da odigraju maksimalno i to je to a ne kad se repka okuplja neki od njih misle da idu na Havaji na odmor hoce masaze, lusuzne hotele itd..hajde bolan..igrajte lopte
:lol: :roll: Sad ne valja sto i savez kritikuje.A do neki dan se gorilo orilo sto nista protiv saveza ne zbori.
Savez i jeste taj koji ''igra'' glavnu ulogu.Samo sto su neki poput tebe coravi kraj ociju.
Kao prvo,drzava tojest savez uopste nije ni jedan normalan stadion opremio.Vec opstine i kantoni ako daju daju ako ne.Bas ce na kraju biti izgleda ''neutralan''teren.
Savez je taj koji bi sve probleme trebao da rjesava a on ih jos vise pravi.
Za crveni karton Salihovica ja dajem glavu da se uopste nije ni ulozila zalba.Da jeste sigurno bi kazna bila prepolovljena.A ko ce tu zalbu staviti,tvoja dajdjinca ili strina. :roll:
O drugim problemima svaka ptica zna ali se neko haman pravi na svoju ruku. :shock:
Kritika igracima nijedan normaln trener ne iznosi javno.To je kod Cire i takvih palilo.
Pored igranja lopte,ima tu jos igri koje se trebaju odigrati.Ali ti koji trebaju neznaju i nece.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2010, 14:52

harishp je napisao/la: :lol: :roll: Sad ne valja sto i savez kritikuje.A do neki dan se gorilo orilo sto nista protiv saveza ne zbori.
:D

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 23 jun 2010, 14:55

[youtube][/youtube]
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 23 jun 2010, 15:04

@harishp @principatus
Hehhehee....Moram lukavo igrati sa vama....
Slazem se da ne treba javno kritikovati igrace, ali sada znam da ste i vi stajalista da se isti trebaju kritikovati 8-)
Neka, neka, samo ubuduce ocekujem od vas odmah kritiku, a ne da ih branite mjesec dana, pa onda okolo kole...
E sad da ste ovde, pocastio bi vas jednom strasnom vuvuzelom :D
Sinic sam lovu uzeo na Tsabalali 8-) Kako mali Tsabalala igra i donese 1/1, a vuvuzele tresu, heheh....
Samo malo brze Safete!!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 jun 2010, 15:09

carina je napisao/la:@harishp @principatus
Hehhehee....Moram lukavo igrati sa vama....
Slazem se da ne treba javno kritikovati igrace, ali sada znam da ste i vi stajalista da se isti trebaju kritikovati 8-)
Neka, neka, samo ubuduce ocekujem od vas odmah kritiku, a ne da ih branite mjesec dana, pa onda okolo kole...
E sad da ste ovde, pocastio bi vas jednom strasnom vuvuzelom :D
Sinic sam lovu uzeo na Tsabalali 8-) Kako mali Tsabalala igra i donese 1/1, a vuvuzele tresu, heheh....
Samo malo brze Safete!!
Naravno da treba,npr Spahic...U ovim prijateljskim utakmicama jedno veliko nista,al popravit ce se valjda :? :? :?
Rotor Volgograd...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2010, 15:18

Principatus je napisao/la:Nadam se da je Safet dovoljno pri sebi, da zna sta se prica u svlacionici, a sta vani.
Nadaj se, nadaj seeeeeeee 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.