Forum
Re: Forum - pristup mobitelom
Pokušao sam ući na forum preko mobitela i zatražena mi je prijava iako sam ranije automatski prijavljen.Upišem svoju šifru ali mi izbaci da sam pogrešno upisao šifru i tako tri puta i poslije toga piše da sam iskoristio maksimalan broj pokušaja i da sada pored korisničkog imena i šifre moram upisati potvrdni kod sa slike a te slike nema ispod.Zašto je pisalo da sam pogriješio šifru kada istu dobro zna i koristim je dvije godine.Jednom mogu pogriješiti ali triput nikako.Zna li neko u čemu je problem?Hvala. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
da li se još nekom ovo dešava?
Meni na mobu opcija "Automatska prijava" nikako ne radi.
Do prije par dana kad god udjem preko moba na forum, budem automatski prijavljen, a sad nema šanse, zadnjih par dana neće pa neće, svaki put se moram ponovo prijavit', nikakve koristi od opcije "Automatska prijava"...
Do prije par dana kad god udjem preko moba na forum, budem automatski prijavljen, a sad nema šanse, zadnjih par dana neće pa neće, svaki put se moram ponovo prijavit', nikakve koristi od opcije "Automatska prijava"...
Mi nismo ništa mijenjali.
Najvjerovatnije je problem na korisničkoj strani, tj. kod tvog telefona, sistema...
Najvjerovatnije je problem na korisničkoj strani, tj. kod tvog telefona, sistema...
Re: Forum
Prije mjesec-dva sam prijavio ovog forumaša:
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=21628" onclick="window.open(this.href);return false;
zbog potpisa koji sadrži politiku (prvi red). Tad mi je prijava obrisana, a njegov potpis ostao. Nakon toga sam isključivo u znak protesta stavio potpis "Živio komunizam!!!". Nedugo zatim meni je izbrisan potpis, njegov još stoji. Sad je i dodao ovo:
Ne ljutim se što je meni izbrisan potpis, ali neka budu jednaki aršini za sve. Ili moderacija zagovara fašizam i nacizam?
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=21628" onclick="window.open(this.href);return false;
zbog potpisa koji sadrži politiku (prvi red). Tad mi je prijava obrisana, a njegov potpis ostao. Nakon toga sam isključivo u znak protesta stavio potpis "Živio komunizam!!!". Nedugo zatim meni je izbrisan potpis, njegov još stoji. Sad je i dodao ovo:
Klin klinom, židov plinom!

Ne ljutim se što je meni izbrisan potpis, ali neka budu jednaki aršini za sve. Ili moderacija zagovara fašizam i nacizam?
NAPRIJED NARODE!
Meni je poslije onog problema ubrzo prihvaćena šifra a evo maloprije opet ne radi automatsko prijavljivanje jer sam opet morao upisati šifru.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Prijavite postove koje smatrate neprimjerenim dugmetom koje za to služi.
molim vas, nemojte to ovdje postirati linkove umjesto toga, daleko je komplikovanije obraditi takvu prijavu.
molim vas, nemojte to ovdje postirati linkove umjesto toga, daleko je komplikovanije obraditi takvu prijavu.
a kako da prijavim neprimjeren potpis?admin je napisao/la:Prijavite postove koje smatrate neprimjerenim dugmetom koje za to služi.
NAPRIJED NARODE!
Pošalji mi pp.
Je l' tako da se ne moze inbox pregledavati kad se udje preko mobilnog? Moze l' se to kako regulisati?
Edit: Sad procitah tamo na temi da moze. Ali ne moze.

Edit: Sad procitah tamo na temi da moze. Ali ne moze.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Koji je mobitel u pitanju? Ako je Android, skini Tapatalk i koristi ga, ja tako mogu čitati inbox, samo što ne mogu slati poruke (bar na 2, na 4 još nisam pokušao)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- IlPrincipino
- Kontakt:
Sta bi sa ovim?
Donnie Darko je napisao/la:Trebali bi uvesti neki spoiler tag. Cudi me kako vec nema na forumu ove velicine.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
kada npr neko stavlja veliki broj slika u postove moze iskoristiti spoiler tag da ne steka odredjena tema. npr u temi stadioni treba cekati godinu dok se sve otvori. ako koristis spoiler tema bi letila. evo ti primjer

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
- IlPrincipino
- Kontakt:
evo jos bolji primjer
kada je nesto u spoileru izgleda ovako

kada to otvoris izgleda ovako

znaci mozes strpati dosta slika tu ili teksta ili sta vec zelis
kada je nesto u spoileru izgleda ovako

kada to otvoris izgleda ovako

znaci mozes strpati dosta slika tu ili teksta ili sta vec zelis

- Papastathopoulos
- Kontakt:
To nije lose uopste..a za ove sto ulaze preko telefona na forum pa hoce android app, nek skinu tapatalk i imaju sve mogucnosti kao i preko racunara..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Cautinho
- Kontakt:
Ja imam neki dzabana 4.0,ali ne izgleda mi kao pun nekih mogucnosti.Papastathopoulos je napisao/la:To nije lose uopste..a za ove sto ulaze preko telefona na forum pa hoce android app, nek skinu tapatalk i imaju sve mogucnosti kao i preko racunara..
Ima li neki drugi,ili se ostali naplacuju?
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.