Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Dedić
Dobra stvar da ce imati kakvu takvu konkurenciju, pa ce morati jos jace raditi. Realno dosad kako god da je odigrao, u narednom mecu bi bio starter zbog nedostatka bekova. Mada mislim da je zacementiran u prvih 11.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slazem se, mozda se jos dodatno trgne i zapne. Pratim svaku utakmicu od kako je dosao u Benficu,na pocetku je odusevio sve i zaista pruzao dobre igre,onda ona povreda i jako losa izdanja,sada se opet vratio na neki,da kazen, solidan nivo..ni tamo ni ovamo. Ima te neke boljke koje ga prate i na kojima ocigledno nikako ne radi,evo kolega iznad @hurem kaze zavisi od trenera, istina da je kod proslog trenera uzivao u vecoj slobodi prema naprijed, kod Murinja u pocetku stroga defanziva,medjutim u posljednje vrijeme i kod Murinja dobija slobodu ka naprijed i samo pokazuje dezorijentisanost u ofanzivnom momentu. Po meni, od nekoga ko toliko cesto dolazi u zavrsnicu, ocekuje se punooo bolja spodobnost donosenja odluka.. a kod njega uvijek kontra: centrira kad treba sutat, suta kad bi trebao centrirati.. i da ne nabrajam, mogu do sutra. Za nase uslove, dobar bek, ali o pricama Barcelona, Real, Liverpool i ostala krema fudbala - ni govora.
Sve si dobro napisao. Međutim mislim da njemu za nabrojane klubove treba bolja defanziva. Po meni je to veći problem nego pogrešne odluke. Zanima me baš kako će izaći na kraj sa Viniciusom protiv Reala.RightBack je napisao/la: ↑30 dec 2025, 21:43Slazem se, mozda se jos dodatno trgne i zapne. Pratim svaku utakmicu od kako je dosao u Benficu,na pocetku je odusevio sve i zaista pruzao dobre igre,onda ona povreda i jako losa izdanja,sada se opet vratio na neki,da kazen, solidan nivo..ni tamo ni ovamo. Ima te neke boljke koje ga prate i na kojima ocigledno nikako ne radi,evo kolega iznad @hurem kaze zavisi od trenera, istina da je kod proslog trenera uzivao u vecoj slobodi prema naprijed, kod Murinja u pocetku stroga defanziva,medjutim u posljednje vrijeme i kod Murinja dobija slobodu ka naprijed i samo pokazuje dezorijentisanost u ofanzivnom momentu. Po meni, od nekoga ko toliko cesto dolazi u zavrsnicu, ocekuje se punooo bolja spodobnost donosenja odluka.. a kod njega uvijek kontra: centrira kad treba sutat, suta kad bi trebao centrirati.. i da ne nabrajam, mogu do sutra. Za nase uslove, dobar bek, ali o pricama Barcelona, Real, Liverpool i ostala krema fudbala - ni govora.
Vjeruj ja defanzivu vise ni ne spominjem kod njega,jer je jasno da ga ocigledno ne interesuje taj segment igre sto je paradoksalno s obzirom da je on odbrambeni igrac.. to bi i imalo smisla,da je u ofanzivi na niovu, ovako nit je ofanzivno odlican (zato i potenciram te lose odluke pred protivnickim golom, nije sposoban kako treba centrirat loptu, ubacuje napamet) nit je defanzivno odgovoran. Ako nista,zbog njeg samog ne bi bilo lose da bar jedan dio igre usavrsi pa da kazes okej u tome je dobar, ali ovako sve nesto napola ni tamo ni ovamo.. Jasno je da vise voli napadat,pa de onda poradi na segmentima igre u napadu,profilisi se ko ofanzivni bek i furaj dalje. Ovako mi je cjelokupan utisak o njemu nekako meh...CAGarfia je napisao/la: ↑30 dec 2025, 22:12Sve si dobro napisao. Međutim mislim da njemu za nabrojane klubove treba bolja defanziva. Po meni je to veći problem nego pogrešne odluke. Zanima me baš kako će izaći na kraj sa Viniciusom protiv Reala.RightBack je napisao/la: ↑30 dec 2025, 21:43Slazem se, mozda se jos dodatno trgne i zapne. Pratim svaku utakmicu od kako je dosao u Benficu,na pocetku je odusevio sve i zaista pruzao dobre igre,onda ona povreda i jako losa izdanja,sada se opet vratio na neki,da kazen, solidan nivo..ni tamo ni ovamo. Ima te neke boljke koje ga prate i na kojima ocigledno nikako ne radi,evo kolega iznad @hurem kaze zavisi od trenera, istina da je kod proslog trenera uzivao u vecoj slobodi prema naprijed, kod Murinja u pocetku stroga defanziva,medjutim u posljednje vrijeme i kod Murinja dobija slobodu ka naprijed i samo pokazuje dezorijentisanost u ofanzivnom momentu. Po meni, od nekoga ko toliko cesto dolazi u zavrsnicu, ocekuje se punooo bolja spodobnost donosenja odluka.. a kod njega uvijek kontra: centrira kad treba sutat, suta kad bi trebao centrirati.. i da ne nabrajam, mogu do sutra. Za nase uslove, dobar bek, ali o pricama Barcelona, Real, Liverpool i ostala krema fudbala - ni govora.
Igrao je on vec protiv Viniciusa tj. Reala sa Salzburgom,ako me pamcenje dobro sluzi, nije los bio.. ali i ja jedva cekam sad ovu utakmicu da vidim kakav ce biti.
On je meni igrac taman za Benfike, a to u prijevodu znači neki tim iz gornjeg doma vodeće tri-četiri lige, tipa Roma, Sevilla, Tottenham i sl.
Za naše uslove, i više nego odlično! Čak i u Benfici do kraja karijere da ostane, nama dobro. Istina jeste da ima nekih dječijih bolesti koje pod hitno mora rješavati, inače ćemo i njega početi seliti kod Muslića u rudnik. Mada, kada vidim kakve gluposti zna napraviti Otamendi, ovaj naš je zlatan.
Za naše uslove, i više nego odlično! Čak i u Benfici do kraja karijere da ostane, nama dobro. Istina jeste da ima nekih dječijih bolesti koje pod hitno mora rješavati, inače ćemo i njega početi seliti kod Muslića u rudnik. Mada, kada vidim kakve gluposti zna napraviti Otamendi, ovaj naš je zlatan.
Trenutno korisnika/ca: General505, Proximic, Sarun i 30 gostiju.