Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Zrinjski-Željo najvjerovatnije nece biti ni na programu Moja TV. Razlog je jer su ljudi u Zrinjskom trazili puno vecu cifru od one koja se do sada davala (Sloboda i Rudar) a BHTelecom nece da pristane na te ucjene. Danas ce Zrinjski traziti 20.000 a sutra neki drugi klub 30.000 pa ce se svi osiliti.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- diplomatija
- Kontakt:
eto ti vec znas sta u oni i koliko traziliStole iz Bora je napisao/la:Zrinjski-Željo najvjerovatnije nece biti ni na programu Moja TV. Razlog je jer su ljudi u Zrinjskom trazili puno vecu cifru od one koja se do sada davala (Sloboda i Rudar) a BHTelecom nece da pristane na te ucjene. Danas ce Zrinjski traziti 20.000 a sutra neki drugi klub 30.000 pa ce se svi osiliti.
Moci ce se gledati, dogovor je postignut !Stole iz Bora je napisao/la:Zrinjski-Željo najvjerovatnije nece biti ni na programu Moja TV. Razlog je jer su ljudi u Zrinjskom trazili puno vecu cifru od one koja se do sada davala (Sloboda i Rudar) a BHTelecom nece da pristane na te ucjene. Danas ce Zrinjski traziti 20.000 a sutra neki drugi klub 30.000 pa ce se svi osiliti.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
- diplomatija
- Kontakt:
moze li se ikako gledati ako nemam moju tv, neko spominje neko placanje 2 km, moze li neko pojasniti malo, bio bih zahvalanDirekt je napisao/la:Moci ce se gledati, dogovor je postignut !Stole iz Bora je napisao/la:Zrinjski-Željo najvjerovatnije nece biti ni na programu Moja TV. Razlog je jer su ljudi u Zrinjskom trazili puno vecu cifru od one koja se do sada davala (Sloboda i Rudar) a BHTelecom nece da pristane na te ucjene. Danas ce Zrinjski traziti 20.000 a sutra neki drugi klub 30.000 pa ce se svi osiliti.
- eliminator
- Kontakt:
ne mozediplomatija je napisao/la:moze li se ikako gledati ako nemam moju tv, neko spominje neko placanje 2 km, moze li neko pojasniti malo, bio bih zahvalanDirekt je napisao/la:Moci ce se gledati, dogovor je postignut !Stole iz Bora je napisao/la:Zrinjski-Željo najvjerovatnije nece biti ni na programu Moja TV. Razlog je jer su ljudi u Zrinjskom trazili puno vecu cifru od one koja se do sada davala (Sloboda i Rudar) a BHTelecom nece da pristane na te ucjene. Danas ce Zrinjski traziti 20.000 a sutra neki drugi klub 30.000 pa ce se svi osiliti.
diplomatija je napisao/la:moze li se ikako gledati ako nemam moju tv, neko spominje neko placanje 2 km, moze li neko pojasniti malo, bio bih zahvalanDirekt je napisao/la:Moci ce se gledati, dogovor je postignut !Stole iz Bora je napisao/la:Zrinjski-Željo najvjerovatnije nece biti ni na programu Moja TV. Razlog je jer su ljudi u Zrinjskom trazili puno vecu cifru od one koja se do sada davala (Sloboda i Rudar) a BHTelecom nece da pristane na te ucjene. Danas ce Zrinjski traziti 20.000 a sutra neki drugi klub 30.000 pa ce se svi osiliti.
mislim da ne moze, osim nekih losih steamova kucne izrade

@ovaj sto spominje cifre, samo da kazem da oduzme po jednu nulu i sve je OK.ipak je to web tv(-nepristupacna i ne umanjuje broj gledalaca),a ne BHT1.
Pa vjerovatno će biti kao sto je bilo za utakmicu Rudar-Željezničar: korisnici MojaTV će moći gledati na "testnom kanalu", ali uz plaćanje 2 KM + pdv (autorizacija se vrši ukucavanjem PIN-a, a pare ti odbiju uz račun).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Koja je iduca utakmica koja ce se prenositi ? :d
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
20. kolo: Sloboda-RudarANTIFA ! je napisao/la:Koja je iduca utakmica koja ce se prenositi ? :d
AMAR OSIM
Stole iz Bora je napisao/la:20. kolo: Sloboda-RudarANTIFA ! je napisao/la:Koja je iduca utakmica koja ce se prenositi ? :d

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
prije toga borac zeljeznicar zar ne?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Da, to je kup utakmica, napisao sam za prvu sljedecu prvenstvenu.fredi je napisao/la:prije toga borac zeljeznicar zar ne?
AMAR OSIM
20 kolo sloboda - rudar ( BHT1) a CELIK - SARAJEVO na MOJA TV
21 kolo zrinjski - borac ( BHT1) a KOZARA - SARAJEVO na MOJA TV
22 kolo gosk - travnik ( BHT1) a ZVIJEZDA -ZELJEZNICAR na MOJA TV
21 kolo zrinjski - borac ( BHT1) a KOZARA - SARAJEVO na MOJA TV
22 kolo gosk - travnik ( BHT1) a ZVIJEZDA -ZELJEZNICAR na MOJA TV
Dakle MojaTV prenosi isključivo Želju i Sarajevo.
A BHT1 prenosi Sloboda - Rudar, je l' moglo nezanimljivije?

Edol je napisao/la:Dakle MojaTV prenosi isključivo Želju i Sarajevo.![]()
Jeste
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
moglo je da prenose slavija - kozaragavran je napisao/la:Edol je napisao/la:Dakle MojaTV prenosi isključivo Želju i Sarajevo.![]()
Jeste
Ni meni nisu jasni ovi iz BHTa i MojaTV, prošlo kolo prenose Sarajevo - Slavija totalno nepotrebno, prvo nikakav "derbi kola"
drugo odvukli bar 1000 ljudi sa stadiona - logičnije bi bilo da su prenosili Zrinjski-Željo. Sad prenose El Grande Clasico: Sloboda - Rudar, a na MojaTV Čelik - Sarajevo, a ovu usluga bh telekoma nema 500 ljudi u BiH. Nelogično, sumnjam da ovako mogu privuću raju da koriste njihove usluge, al haj' eto.

- vidovitadjemila
Mislim da je ipak veliko poboljsanje sto se prenosa tice u odnosu na samo malo vremena unazad kada nismo ni sanjati mogli da cemo gledati nasu ligu na bilo koji nacin.Evo ovo kolo 2 prenosa.Jest da je jedan na MOJA TV ali ko hoce da to pogleda mislim da i nije neki problem jer nije bas tacno da ima samo 500 korisnika koji koriste usluge BH telekoma.Evo u mom kvartu samo ima ih toliko
.Dobro sada znam da nikako ne mozemo svi uskladiti nase zelje ko bi sta gledao ali korak po korak.Na BH TV bi stvarno neko vec morao doci na ideju da se promjeni naziv projekta DERBI KOLA jer taj naziv buni raju koja misli da se mora prenositi DERBI.A nije tako nego je ideja zajedno sa komitetom da se svi timovi prenose u toku ovoga projekta.Mozda i nebi lose bilo da se ova ideja sa BHTV prenese na MOJA TV a da se na drzavnoj televiziji prenosi stvarni derbi sto bi danas stvarno bio CELIK SARAJEVO da to sto vise raje moze vidjeti ali sam uvjeren da ce polako i taj segment doci na svoje ...

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Meni je ovo sasvim logično. BHT kao javni servis prenosi utakmice koje i nisu toliko popularne, da bi zadovoljio navijače svih klubova podjednako. MojaTV, kao isključivo komercijalni servis, prenosi utakmice za koje misle da će im donijeti najveću gledanost. A to su gostujuće utakmice klubova iz Sarajeva, jer tu imaju najviše pretplatnika.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
hm, da zadovolje sve. u Zenici ima bar 20 hiljada pretplatnika, a Čelik će u cijeloj sezoni prenositi 2 puta. odnosno već je sve prenošeno, a to su utakmice protiv Zrinjskog. a isti taj Zrinjski će biti prenošen 10 puta, GOŠK 6 puta itd. gdje je tu logika.
ja ću svakako pogledati sve utakmice Čelika u Zenici, a pogledao sam i neke na strani, al' opet pitanje. klub iz trećeg ili četvrtog grada po broju stanovnika i četvrti ili peti klub po broju navijača ima samo dva prijenosa u sezoni, koja je to logika......?
a i ova priča o BHT-u. pa jbm mu mater i ja sam korisnik usluga BH telekoma, pa zar ne bi bilo logično da se prenose i gostujuće utakmice Čelika i u Tuzli su mnogi korisnici BHtelekoma i oni sigurno žele isto. znači, svi izgovori su "niđe" veze....
ja ću svakako pogledati sve utakmice Čelika u Zenici, a pogledao sam i neke na strani, al' opet pitanje. klub iz trećeg ili četvrtog grada po broju stanovnika i četvrti ili peti klub po broju navijača ima samo dva prijenosa u sezoni, koja je to logika......?
a i ova priča o BHT-u. pa jbm mu mater i ja sam korisnik usluga BH telekoma, pa zar ne bi bilo logično da se prenose i gostujuće utakmice Čelika i u Tuzli su mnogi korisnici BHtelekoma i oni sigurno žele isto. znači, svi izgovori su "niđe" veze....
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Trenutno korisnika/ca: Bejker, fks74, successminator i 26 gostiju.