U 2.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Goalgetter
- Kontakt:
- Jakobsen91
- Kontakt:
Re: Formula 1
U Madjarskoj bi vjerovatno i pobjedio jer su Merc i Ham imalii ozbiljan kiks, kad su bili sami na startu.
A koliko se sjecam u Monzi ga Red Bull zadrzo dugo u boxu, i tu bi hladno imao sigurno drugo mjesto. Onako kroz sezonu koliko se sjecam pogrijesio je kvale u Imoli i sad ovo u S. Arabiji. Iz svega ostalog izvukao maximum. I opet najvjerovatnije nece biti dosta za titulu.
Samo da nekim čudom Hamo zapne iza Tsunode i Alonsa i Max će imati šansu. Jedina dvojica koja mu se ne miču 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- AshburtonG
- Kontakt:
Mogli bi organizirat neki watchparty u nedelju. 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahahha e to bi tek cirkus bio 

Bilo bi vise krvi, nego izmedu Hamiltona i Maxa na stazi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
Neki dan sam pricao da covjek izvlaci maximum maximuma iz ovog Red Bulla i da je u svakoj trci koju je zavrsio bio ili P1 ili P2, osim u Madjerskoj a znam iz kojih razloga naravno. Bolid je takodjer bio relativno pouzdan i nije bilo vecih kvarova, a realno on nije pravio neke mega kikseve da izleti sa staze. Srece je imao u Rusiji i to mnogo srece, ali zato u V. Britaniji i Madjerskoj nije imao nimalo srece. Interesantno ali u Madjerskoj i V. Britaniji je bio ispucan od strane Mercedesa (inderiketno i direktno), dok u Italiji je imao koliziju sa Mercedesom. Teoreticari zavjere bi imali pune sake poslaJakobsen91 je napisao/la: ↑09 dec 2021, 20:38U Madjarskoj bi vjerovatno i pobjedio jer su Merc i Ham imalii ozbiljan kiks, kad su bili sami na startu.
A koliko se sjecam u Monzi ga Red Bull zadrzo dugo u boxu, i tu bi hladno imao sigurno drugo mjesto. Onako kroz sezonu koliko se sjecam pogrijesio je kvale u Imoli i sad ovo u S. Arabiji. Iz svega ostalog izvukao maximum. I opet najvjerovatnije nece biti dosta za titulu.

Koliko god bio tvrd i bezobrazan, mora se priznati ipak da momak vozi sezonu koji ni pojedini prvaci nisu u zivotu imali. pola trka je pobijedio i bio najkonstantniji vozac ove godine.
Za Monzu si je sam kriv,uozbiljimo se.tiffoso je napisao/la: ↑10 dec 2021, 07:46Neki dan sam pricao da covjek izvlaci maximum maximuma iz ovog Red Bulla i da je u svakoj trci koju je zavrsio bio ili P1 ili P2, osim u Madjerskoj a znam iz kojih razloga naravno. Bolid je takodjer bio relativno pouzdan i nije bilo vecih kvarova, a realno on nije pravio neke mega kikseve da izleti sa staze. Srece je imao u Rusiji i to mnogo srece, ali zato u V. Britaniji i Madjerskoj nije imao nimalo srece. Interesantno ali u Madjerskoj i V. Britaniji je bio ispucan od strane Mercedesa (inderiketno i direktno), dok u Italiji je imao koliziju sa Mercedesom. Teoreticari zavjere bi imali pune sake poslaJakobsen91 je napisao/la: ↑09 dec 2021, 20:38U Madjarskoj bi vjerovatno i pobjedio jer su Merc i Ham imalii ozbiljan kiks, kad su bili sami na startu.
A koliko se sjecam u Monzi ga Red Bull zadrzo dugo u boxu, i tu bi hladno imao sigurno drugo mjesto. Onako kroz sezonu koliko se sjecam pogrijesio je kvale u Imoli i sad ovo u S. Arabiji. Iz svega ostalog izvukao maximum. I opet najvjerovatnije nece biti dosta za titulu.![]()
Koliko god bio tvrd i bezobrazan, mora se priznati ipak da momak vozi sezonu koji ni pojedini prvaci nisu u zivotu imali. pola trka je pobijedio i bio najkonstantniji vozac ove godine.
Da Hamilton nije popustao(Max to ne radi),imali bi jos 10 sudara ove sezone.
Pa jeste sam kriv za Monzu tu nema dileme. Mada to Hamilton popustao to cemo uzeti sa rezervom. Bilo je situacija u Imoli gdje se Hamilton zalio da ga je Max izgurao sa staze a taj je njemu isto uradio u S. Arabiji. Dakle sve je to u skladu ocekivanog, ako cemo posteno. Bilo je nesportskih poteza Maxa, ali kazem vam, on ceka Hamiltona da ga ispuca cisto da mu vrati onaj udes iz V. Britanije. Iskreno i ja bih isto to radio. Ljudina dobije 10 sek i ispuca glavnog rivala, proper proslavu ispred domacih navijaca i +26. Da li je 10 sekundi dovoljna kazna, pa ne bih rekao bas. Sada da je Hamiltona ovaj ispucao u Arabiji ja bih isto rekao 10 sek i dosta - kao sto je uradjeno. Dakle kazna za ispucavanje je 10 sekundi koliko sam ja shvatio, tako je FIA odlucila, a time se i Max vodi.Reds1234 je napisao/la: ↑10 dec 2021, 08:35Za Monzu si je sam kriv,uozbiljimo se.tiffoso je napisao/la: ↑10 dec 2021, 07:46Neki dan sam pricao da covjek izvlaci maximum maximuma iz ovog Red Bulla i da je u svakoj trci koju je zavrsio bio ili P1 ili P2, osim u Madjerskoj a znam iz kojih razloga naravno. Bolid je takodjer bio relativno pouzdan i nije bilo vecih kvarova, a realno on nije pravio neke mega kikseve da izleti sa staze. Srece je imao u Rusiji i to mnogo srece, ali zato u V. Britaniji i Madjerskoj nije imao nimalo srece. Interesantno ali u Madjerskoj i V. Britaniji je bio ispucan od strane Mercedesa (inderiketno i direktno), dok u Italiji je imao koliziju sa Mercedesom. Teoreticari zavjere bi imali pune sake poslaJakobsen91 je napisao/la: ↑09 dec 2021, 20:38
U Madjarskoj bi vjerovatno i pobjedio jer su Merc i Ham imalii ozbiljan kiks, kad su bili sami na startu.
A koliko se sjecam u Monzi ga Red Bull zadrzo dugo u boxu, i tu bi hladno imao sigurno drugo mjesto. Onako kroz sezonu koliko se sjecam pogrijesio je kvale u Imoli i sad ovo u S. Arabiji. Iz svega ostalog izvukao maximum. I opet najvjerovatnije nece biti dosta za titulu.![]()
Da Hamilton nije popustao(Max to ne radi),imali bi jos 10 sudara ove sezone.
Ko te čuva u tom haremu
ko ti sprema haljinu svilenu
zar da budes vječno nesretna
meni si prva, a njemu posljednja
ko ti sprema haljinu svilenu
zar da budes vječno nesretna
meni si prva, a njemu posljednja
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Gdje si Halide?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Priča se da će Merc, promjeniti motor Bottasu, a možda i Hamiltonu, RB će biti lud ako isto ne uradi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Jakobsen91
- Kontakt:
Pa ima smisla oba da urade i Ves i Ham. Za Bottasa nema smisla. Bolje ti je imati suvozaca u vrhu koji ce ti cuvati protivnika ako ga treba preteci.
Uostalom Mercedesov novi motor je kao svemerski brod naspram ostalih, tako da bi to bilo zicer za Mercedes.
Btw. spominje se da je Ferrari dosta pripremio za iducu sezonu i da su navodno daleko u razvoju novog bolida. Bas me zanima prva trka sljedece sezone

Malo si zaboravio kako je Max letio u Rusiji sa novim motorom. Vidjet cemo, igraju se sve moguce i nemoguće igre.tiffoso je napisao/la: ↑10 dec 2021, 13:30Pa ima smisla oba da urade i Ves i Ham. Za Bottasa nema smisla. Bolje ti je imati suvozaca u vrhu koji ce ti cuvati protivnika ako ga treba preteci.
Uostalom Mercedesov novi motor je kao svemerski brod naspram ostalih, tako da bi to bilo zicer za Mercedes.
Btw. spominje se da je Ferrari dosta pripremio za iducu sezonu i da su navodno daleko u razvoju novog bolida. Bas me zanima prva trka sljedece sezone![]()
Max Allegri
- Jakobsen91
- Kontakt:
Tesko da Max bilo sta moze bez vece greske Hamiltona ili Mercdesa, promjenio motor ili ne ovdje Merc ima sve preduslove da dominira. Uz ova dva pravca Lewis po jednom krugu moze dvije pozicije nadoknadit
, tako da je njemu svejedno mjenjao ili ne.
Nekako mi se cini jedina sansa za MAXA da Checo izazove safety car zadnjih 10-tak krugova i onda na crvenim gumama sprint do kraja. Ovako na duge staze minimalne sanse.

Nekako mi se cini jedina sansa za MAXA da Checo izazove safety car zadnjih 10-tak krugova i onda na crvenim gumama sprint do kraja. Ovako na duge staze minimalne sanse.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mercedes dominantan u drugom treningu, bice **** teško Makmilijanu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- CROtorious
- Kontakt:
Nadam se da ce sutra biti crash izmedu Maxa i Lewisa u pokusaju pretjecanja. Nije nitko glup da misli da ce se Max jednostavno zaletit u njega nego ono cisto malo zatvaranje. Ako mu skinu bodove to ce biti presedan i mislim da cemo od iduce godine gledat velike izmjene pravila u nacinu kaznjavanja. Naravno da vlasnicima odgovara da zadnja utrka odlucuje o pobjedniku, ali suci su ove godine ostetili Maxa koji bi vec imao siguran naslov. Jel uopce ikad bilo spominjanja u skidanju bodova vozacima u povijesti f1 zbog sudara na stazi? Bilo je da su kaznjeni za iducu utrku, dq i zabrana utrkivanja na iducim utrkama, ali da su se skidali bodovi to nisam nikad cuo.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Kad Mercedesu treba, sve su opcije otvorene, nema tu pravilnika.CROtorious je napisao/la: ↑10 dec 2021, 15:27Nadam se da ce sutra biti crash izmedu Maxa i Lewisa u pokusaju pretjecanja. Nije nitko glup da misli da ce se Max jednostavno zaletit u njega nego ono cisto malo zatvaranje. Ako mu skinu bodove to ce biti presedan i mislim da cemo od iduce godine gledat velike izmjene pravila u nacinu kaznjavanja. Naravno da vlasnicima odgovara da zadnja utrka odlucuje o pobjedniku, ali suci su ove godine ostetili Maxa koji bi vec imao siguran naslov. Jel uopce ikad bilo spominjanja u skidanju bodova vozacima u povijesti f1 zbog sudara na stazi? Bilo je da su kaznjeni za iducu utrku, dq i zabrana utrkivanja na iducim utrkama, ali da su se skidali bodovi to nisam nikad cuo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.