FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

astra1922
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la astra1922 » 20 avg 2011, 18:01

kako je stanje komsije hocel taj gol.nadam se vasoj prvoj trici :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 avg 2011, 18:30

Trenutno je 0:0,u toku je 2. poluvrijeme.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 avg 2011, 19:37

Prije svega samo da napišem nešto da poslije ne bi bilo zabune.Gol smo dali u 94. minuti,ali nikakve krađe nije bilo,jer je gol regularan.Znači sudija je produžio 5 minuta utakmicu isključivo zahvaljujući igračima Krajišnika koji su se bespotrebno valjali na terenu od 2. minute.A pogotovo pred kraj meča.

Uskoro ću nešto više o utakmici.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 avg 2011, 19:49

Utakmicu smo počeli u slijedećem sastavu : Husić,Čergić,Kovačević,Čamrković,Čolić,Sarajlić,Ikanović,Imamović,Salibašić,Mujić,Sliško.Prvo poluvrijeme smo dominirali,imali smo loptu u našem posjedu većinom,stvarali prilike.To nam se isplatilo već u 7.-8. minuti kada Sliško šutira sa neka 3-4 metra i pogađa stativu,da bi na odbijenu loptu zakasnio Čergić.
Pored ove imali smo još jednu 100%-tnu prilike,medutim bez uspjeha.Zatim Salibašić probija po lijevoj strani i šutira,no njegov udarac brani golman Krajišnika.
Na odmor se otišlo pri rezultatu 0:0.U nastavak susreta Budućnost ulazi otvoreno kao u prvom poluvremenu,u želji da se dođe do pogodka.Međutim nije bilo ideje i nismo stvarali prilike kao u prvom poluvremenu.
Krajišnik igrao vrlo disciplinovano i branio se vrlodobro.Prijetili su iz kontranapada.Imali su 2 100%-tne prilike,ali igrač sa brojem 19 oba puta nije imao sreće.I onda ponovo mi stvaramo nekoliko prilike,ali bez uspjeha.
Onda dolazi sudijska nadoknada u kojoj su se igrači Krajišnika valjali od 5,4 minute.Igrali su do kraja sa 10 igrača jer je golman nakon 2 valjanja se povrijedio i izašao sa terena,mada ja mislim da je mogao nastaviti,ali ne bi o tome.
I onda ponovo igrač sa brojem 19 bez potrebe pada kao pokošen,a igrač Budućnost je od njega bio 20 m.To je izazvalo buru reakcija sa klupe Budućnosti,ali i sa tribina.I odmah slijedeći napad nakon gužve u šesnaestercu Krajišnika Sliško nekako dolazi do lopte i lijepim udarcem matira igrača (golmana) Krajišnika za veliku radost navijača i igrača Budućnosti.
Još treba istaći da su svoj debi u dresu Budućnosti imali Salibašić i Muminhodžić.Ovaj prvi je bio jedan od najboljih na terenu uz Igora Sliška,dok Muminhodžić nije dobio puno prilike.Među najgorim danas su bili Mujić,Ikanović,Imamović,Pirić koji je ušao sa klupe.
Podcijenili smo ekipu Krajišnika,a sebe precijenili.

Krajišniku sve čestitke na disciplinovanoj i lijepoj igri.Ali su pokazali da nemaju ni trunke fair-playa u ekipi.To im se osvetilo i drago mi je zbog toga.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 20 avg 2011, 19:51

I ja samo da napomenem da je igrač sa brojem 18, ponizak, crna kosa izazvao tuču u tunelu koji vodi prema svlacionicama. NA KRAJU UTAKMICE ! Takvo ponasanje treba kazniti ne igranjem najmanje 2 utakmice.
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 avg 2011, 19:55

Ljumani_Banovici je napisao/la:I ja samo da napomenem da je igrač sa brojem 18, ponizak, crna kosa izazvao tuču u tunelu koji vodi prema svlacionicama. NA KRAJU UTAKMICE ! Takvo ponasanje treba kazniti ne igranjem najmanje 2 utakmice.
Da i to treba istaći.I to lik se hoće tući sa obezbjeđenjem na stadionu :? .Pa onda ko je ko on počeo hlupati vratima,eh onda je trebao fasovati,ali nije,mada bi bilo gdje drugo bio "nagrađen" za to.

I ne znam što su se žalili na suđenje,jer sudija je bio odličan po meni.Nije nam čak ni penal svirao u prvom poluvremenu.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 avg 2011, 20:23

Još sam zaboravio reći da sa ovakvom ekipom možemo reći zbogom Premijer ligi,te da nam je opstanak u ovoj "plafon".
Nešto se mora mijenjati.Ja mislim da je do trenera ekipe.Rizvića danas nije bilo uopšte,a ekipu su vodili Šahbazović i Lugavić.Postavka igre je bila dobra,ali nisu bili igrači pravi.
Bio sam upravu kada sam Imamovića izostavljao iz igre,jer ono danas je bilo katastrofa.

Salibašić je odličan igrač,ali mislim da je previše sebičan.Ne igra za ekipu,što je najgore.Uvijek ima potez viška,iako je odličan tehničar to ne pali kod navijača.I previše je ufuran tako da kažem,voli da je samo na njega usmjerena sva pažnja.Stalno se žali na povrede,nešto galami.Ali mora se priznati da je danas bio jedan od boljih na terenu.
Muminhodžić nije dobio puno prilike pa tako nije ni pokazao sve što zna.Iako je odmah po ulasku stvorio priliku za Budućnost.

Daleko je Premijer liga,daleko.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 20 avg 2011, 22:17

Sretno Budućnosti,nadam se da ćete u premijer ligu vi ili Branitelj.Iskru i Rudar savez želi silom u premijer ligi,u to smo se danas svi uvjerili. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 20 avg 2011, 22:18

Grdan je napisao/la:Sretno Budućnosti,nadam se da ćete u premijer ligu vi ili Branitelj.Iskru i Rudar savez želi silom u premijer ligi,u to smo se danas svi uvjerili. ;)
oni žele silom, ali mi idemo MILOM, lijepo, pošteno, ako smo zaslužili zaslužili smo i ući ćemo. Tebi hvala na tome !
Pozdrav 2000-ta ;) :)
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 avg 2011, 22:22

Grdan je napisao/la:Sretno Budućnosti,nadam se da ćete u premijer ligu vi ili Branitelj.Iskru i Rudar savez želi silom u premijer ligi,u to smo se danas svi uvjerili. ;)
Ma mi nećemo ove godine u Premijer ligu,to je gotovo pa sigurno.Sa onakvom igrom teško.Osim ako se ne promijeni nešto.

Za ovo drugo ne bi ništa da komentarišem,jer nisam gledao te utakmice.Ali mislim da će ipak neko od ta 2 kluba (Iskra i Rudar) ući u Premijer ligu.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 20 avg 2011, 22:32

Uvjeren sam da ćete vi popravit igru i da ćete uz Branitelj koji ima najjači kadar voditi borbu za premijer ligu. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 avg 2011, 23:27

Grdan je napisao/la:Uvjeren sam da ćete vi popravit igru i da ćete uz Branitelj koji ima najjači kadar voditi borbu za premijer ligu. ;)
Pa postoji mogućnost,jer tek je 2. kolo.Ipak vidjećemo kada se vrati Rizvić kako će on to posložiti.

Ovdje pogledajte izvještaj sa utakmice i slike : http://fkbuducnostbanovici.**** ... riler.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ljuman...
Kontakt:

Post Postao/la ljuman... » 21 avg 2011, 14:34

Fk Buducnost jucerašnjom igrom nije pokazala gotov nšta,Jeste da u prvom Poluvremenu nisu imali srece dvije prečke i stativa,al ajd nema veze bice bolje abd,nego Htio bih se nadovezati na KOmentare odn Neutralnog.Care moj jel ovi Nši igrači iz Banovica moraju igrati,iako su one stare babe na terenu ,ja ono nisam vidio ,kad bih mogao kako da sugerisem rizivicu da mu Kazem ,pa caree pusti ostalu djecu neka igraju ,nije sve u "Mujicu i Imamovicu".ima on jos igraca Dzinic ,Delic Kavazovic ti momci ,, ha ja

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 21 avg 2011, 16:14

Dragi Ljumani, kakav je igrac Dilaver Zrnanovic? Izgleda da ce i on potpisati za Sarajevo.

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 21 avg 2011, 16:23

BegAx je napisao/la:Dragi Ljumani, kakav je igrac Dilaver Zrnanovic? Izgleda da ce i on potpisati za Sarajevo.
pre pre jak stoper !!!!
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 21 avg 2011, 16:37

Da dodam pitanje, može li ikako igrati desnog/lijevog beka? Barem u defanzivi da zna odigrat solidno na toj poziciji. ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 avg 2011, 18:17

ljuman... je napisao/la:Fk Buducnost jucerašnjom igrom nije pokazala gotov nšta,Jeste da u prvom Poluvremenu nisu imali srece dvije prečke i stativa,al ajd nema veze bice bolje abd,nego Htio bih se nadovezati na KOmentare odn Neutralnog.Care moj jel ovi Nši igrači iz Banovica moraju igrati,iako su one stare babe na terenu ,ja ono nisam vidio ,kad bih mogao kako da sugerisem rizivicu da mu Kazem ,pa caree pusti ostalu djecu neka igraju ,nije sve u "Mujicu i Imamovicu".ima on jos igraca Dzinic ,Delic Kavazovic ti momci ,, ha ja
Pa on je trebao pružiti priliku svima.Iako si vidio jučer ako si bio na utakmici da ni Imamović,Kavazović,Pirić,Mujić nisu ništa pokazali ama baš ništa.Dok je Igor Sliško bio jedan od najboljih na terenu i on nam je donio pobjedu.
Bojim se da kada ovi svi veterani odu Sliško,Čergić,Čamrković,Husić,Sarajlić kako će igrati ovi mlađi jer ono što sam ja jučer vidio je katastrofa.

Sarajlije,Dilaver je prejak štoper.Ne znam u Premijer ligi je li ga i jedan napadač prešao kada su išli 1 na 1.Također može i aut baciti daleko.U nas je najveća opasnost bila kada je aut :lol: .Mislim da je u rangu sa Dupovcem,a smio bi reći da je i bolji od njega.Uostalom imali ste ga priliku prošle godine gledati u Banovićima,a i na Koševu.A i sada ćete vidjeti o kakvom se igraču radi.
Za bekovske pozicije nisam siguran da može igrati dobro kao na poziciji štopera.Možda bi mogli pokušati.Kod nas nije nikada tu igrao,tako da vam ništa ne mogu reći.Jedino mogu reći da u defanzivi mislim da može odigrati korektno na toj poziciji.

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 21 avg 2011, 18:58

neutralan__ je napisao/la:
ljuman... je napisao/la:Fk Buducnost jucerašnjom igrom nije pokazala gotov nšta,Jeste da u prvom Poluvremenu nisu imali srece dvije prečke i stativa,al ajd nema veze bice bolje abd,nego Htio bih se nadovezati na KOmentare odn Neutralnog.Care moj jel ovi Nši igrači iz Banovica moraju igrati,iako su one stare babe na terenu ,ja ono nisam vidio ,kad bih mogao kako da sugerisem rizivicu da mu Kazem ,pa caree pusti ostalu djecu neka igraju ,nije sve u "Mujicu i Imamovicu".ima on jos igraca Dzinic ,Delic Kavazovic ti momci ,, ha ja
Pa on je trebao pružiti priliku svima.Iako si vidio jučer ako si bio na utakmici da ni Imamović,Kavazović,Pirić,Mujić nisu ništa pokazali ama baš ništa.Dok je Igor Sliško bio jedan od najboljih na terenu i on nam je donio pobjedu.
Bojim se da kada ovi svi veterani odu Sliško,Čergić,Čamrković,Husić,Sarajlić kako će igrati ovi mlađi jer ono što sam ja jučer vidio je katastrofa.

Sarajlije,Dilaver je prejak štoper.Ne znam u Premijer ligi je li ga i jedan napadač prešao kada su išli 1 na 1.Također može i aut baciti daleko.U nas je najveća opasnost bila kada je aut :lol: .Mislim da je u rangu sa Dupovcem,a smio bi reći da je i bolji od njega.Uostalom imali ste ga priliku prošle godine gledati u Banovićima,a i na Koševu.A i sada ćete vidjeti o kakvom se igraču radi.
Za bekovske pozicije nisam siguran da može igrati dobro kao na poziciji štopera.Možda bi mogli pokušati.Kod nas nije nikada tu igrao,tako da vam ništa ne mogu reći.Jedino mogu reći da u defanzivi mislim da može odigrati korektno na toj poziciji.
varas se da nije nikada igrao...prije nego sto je otisao u rusiju igrao je desnog bocnog a hans i cerga stoperi,camrk je grijao klupu zbog njega ;)
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 avg 2011, 20:05

Mislio sam na prošlu sezonu.Jbg igrao je svaki štoper nekada na nekoj bekovskoj poziciji sigurno,jer oni moraju uvijek biti spremni na to.

ljuman...
Kontakt:

Post Postao/la ljuman... » 21 avg 2011, 20:17

neutralan__ je napisao/la:

znam care vidio sam sve juceer,al dok on bude sve vjerovao starijim igracima i manje pruzao ovim mladicima ili Ovima sto su tek stigli .taj Muminhodzic Husanovic kako vec ,ljudi se moraju nekako dokazat ili naviknuti se na utakmice jer vidim ,da Kuman vjeruje samo svojim starcima ,polako stvarat ekipu a ne onako daj dokle moze i tom momku Muminhodzicu kazes da je dao da se dokaze u 10 min pa kako ce dečko da odraditi i odakzati se .pozz caree

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.