FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ako ih Alaba uslovljava sa ovim da igra u vezi, sutni ga u pm i nek se ne vraca vise.
jel ima ovdje opcija da se ignoriše korisnik, da ne tražim bezveze ako nema?
Igrači Leverkusena izgledaju "pametnije" na terenu od naših igrača, to nije baš za pohvalu s obzirom da im je Peter Bosz trener.
SANE OPET POKLANJA LOPTU PROTIVNICIMA JOJ FLOPČINO IDI NA KLUPU
SANE OPET POKLANJA LOPTU PROTIVNICIMA JOJ FLOPČINO IDI NA KLUPU
Vracaj Perisica, ovaj Sane nije ni za Hanovera
-
- Kontakt:
Nemoj Kimmicha Flick. Zasto rizikovati?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ulazi Kimmich, idem do toaleta da obavim navijačku dužnost, baciću majmuna u njegovu čast
Kakva partija Sanea, hvala ti treneru što si mi želje uslišio
Kakva partija Sanea, hvala ti treneru što si mi želje uslišio
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 19 dec 2020, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
isto misljenje, zasto to radi.
Usput nije lose bila utakmica za sad
Mia San Mia
Joj kud izvadi Sanea. Ne kažem da je dobar, daleko od toga, ali ubiti ćeš mu i to malo samopouzdanja...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Žao mi je, ali ne može rezultat ispaštati zbog buildanja samopouzdanja napuhane zvjezdice
Da se ja pitam, on ne bi ušao uopće, ali ovako je još gore.
41.21.1.
ljudi, ovdje je ocigledno da nesto ne stima na relaciji par igraca i Flicka. Znaci nemoš to raditi nikako. Koji mu je, cojka ubaci pa izbaci.
Daj idi u k. koliko god te postovao covjek, nemoš to
Pade mi u ocima za sva vremena.
Daj idi u k. koliko god te postovao covjek, nemoš to
Pade mi u ocima za sva vremena.
Mia San Mia
Da se razumijemo ne bi nikad Flick imo muda ubaciti Mullera, pa ga izbaciti ili Lewu, Alabu, Boatenga, ovako mala trauma za Sanea, ali sve će to on izdržati kad se uzme u obzir da je u top 5 po platama u klubu.
-
- Kontakt:
Neka ga je zamijenio. Njegov odnos prema klubu je jako los.
I am not yet born; O hear me.
Izdrzat ce ali moze izazvati to da igra preko k... jos vise.
Flick je u odnosu na Kovaca drzao jako dobru atmosferu u kabini. Ovakvi potezi to mogu poljuljati.
Flick je u odnosu na Kovaca drzao jako dobru atmosferu u kabini. Ovakvi potezi to mogu poljuljati.
Nur der FCB
Davno sam ja rekao šta mislim za Sanea i njegovo ku*čevito ponašanje koje nema pozadinu ali je sad već riječ o 50 miliona i o tome što je ipak član Bayerna. Samo zbog toga govorim.
41.21.1.
Evo recimo Jamal Musiala već puno bolji od Sanea. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je puta Sane bio dispossesed, odnosno koliko puta su mu protivnici uzeli loptu u zadnjih 10 utakmica. Vjerujem da bi se iznenadili visinom tog broja. Druga stvar, posao je posao. Njima je posao da igraju fudbal, ko ne igra dobro fudbal ide na klupu.
stari uredu je, vidi se da ga ne podnosis.coelho41 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 20:11Evo recimo Jamal Musiala već puno bolji od Sanea. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je puta Sane bio dispossesed, odnosno koliko puta su mu protivnici uzeli loptu u zadnjih 10 utakmica. Vjerujem da bi se iznenadili visinom tog broja. Druga stvar, posao je posao. Njima je posao da igraju fudbal, ko ne igra dobro fudbal ide na klupu.
No samo da te napomenem, nije to sto je njemu za platu (upravu si da se razumijemo) vec ovo donosi nemir u svlacionicu, i odredjenu dozu straha i nervoze. Samim tim prelazi na druge igrace i eto belaja.
Usput, to se ne radi ni sa ljudske a ni sa strane da bi tim pomogao igracu da dodje sebi
Mia San Mia
Flick se definitivno pogubio..Alaba u veznom redu je ne igrac manje nego dva igraca manje..imas 2 desna beka a ti stavis stopera na beka..ubacis Sanea pa ga izbacis..zatim rizikujes Kimmicha..a da ne pricamo oko njegove rotacije..Alaba i Muller moraju igrat..Muller doduse mora odmoriti..ali Alabu staviti u vezni red naustrb drugih igraca mi nikako nije jasno..Flicku ide kecina kao ocjena bez obzira na konacan ishod..ovo sto on trenutno radi je dizanje nezadovoljstva kod igraca
Gračanlija?hodza9 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 20:16stari uredu je, vidi se da ga ne podnosis.coelho41 je napisao/la: ↑19 dec 2020, 20:11Evo recimo Jamal Musiala već puno bolji od Sanea. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je puta Sane bio dispossesed, odnosno koliko puta su mu protivnici uzeli loptu u zadnjih 10 utakmica. Vjerujem da bi se iznenadili visinom tog broja. Druga stvar, posao je posao. Njima je posao da igraju fudbal, ko ne igra dobro fudbal ide na klupu.
No samo da te napomenem, nije to sto je njemu za platu (upravu si da se razumijemo) vec ovo donosi nemir u svlacionicu, i odredjenu dozu straha i nervoze. Samim tim prelazi na druge igrace i eto belaja.
Usput, to se ne radi ni sa ljudske a ni sa strane da bi tim pomogao igracu da dodje sebi

Bek Sule odlican zasada,a unaprijed ga otpisali i ismijali komentari...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.