FK Rudar Kakanj
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
Evo citam vratio se i Belmin Cehajic iz Mladosti i Belmin Sikira iz Imotskog, a kao mozda dovedu i dva stranca (Admir Avdić (Iskra) i Nebojsa Pejic (Rudar Prijedor)). Vidjet cemo eto sta ce biti ovu sezonu i koliko mogu nasi igraci. Ja mislim da mogu vise nego prethodnih sezona u smislu ljepote igre (zbog cega publika najvise dolazi), a mozda i rezultata.
- L' Imperator
- Kontakt:
Nije loš ovaj Pejić
Vidjet ćemo hoće li doći.. Pačariz odlučuje :S
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
#samoRudar #zauvijek
Rudar osvojio kup u Žušči porazivši u finalu Mladost DK

-
- Kontakt:
Malo je reci golcina
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
pusite ga svi gusari... **** vas djelo... danas sam bio u gradu i kazu da ne mogu da vjeruju da sada sva normalna raja visa voli mladost.. broj gusara u lukavcu 8... valjda ce biti vise u gradskom derbiju.. to im je jedina sansa da se skupi malo vise cigana koji navijaju za rudar..inace svi navijaci mladosti su bivsi navijaci rudara...sada samo brnjic i babo djelo navija za rudar,,,
Glup si seljacino,ko voli Mladost bujrum nek navija za Mladost,ko voli Rudar nek prati Rudar i to je to,prava ljubav prema klubu traje godinama,ma ko igrao za Rudar,ko bio predsjednik,itd itd.Rudar je Rudar.amar009 je napisao/la:pusite ga svi gusari... **** vas djelo... danas sam bio u gradu i kazu da ne mogu da vjeruju da sada sva normalna raja visa voli mladost.. broj gusara u lukavcu 8... valjda ce biti vise u gradskom derbiju.. to im je jedina sansa da se skupi malo vise cigana koji navijaju za rudar..inace svi navijaci mladosti su bivsi navijaci rudara...sada samo brnjic i babo djelo navija za rudar,,,
A ti neki navijaci sto su preko noci presli na vasu stranu,to nikad nece biti navijaci,pravi navijac nikad ne mjenja klub,uvijek je jedan pa makar bio zadnja liga,al to vi ne razumijete niti ce te kad razumjeti.
**** navijaca koji mjenja klub na nacin tako sto ovaj predsjednik ponudi vise para,ali jbg..nekom je novac potreban za egzistenciju,pa predje navijati za Begovca,to ja ne zovem navijacima,to su za mene placenici

Al uglavnom Patokari dobro dosli na Vardu

Rudar Kakanj !!!
ovo vam je jedinstvena sansa da se skupite u nesto vecem broju...RUDAR-BRNJIC
E moj klocu,da je 1 na tribini bolje jedan vjerni nego 45 vas koji su tu zbog novca koji Begovac da,za koju rakiju,pivicu.amar009 je napisao/la:ovo vam je jedinstvena sansa da se skupite u nesto vecem broju...RUDAR-BRNJIC
Kao sto si i sam rekao,svi navijaci s Rudara su presli dole,i to nikad nece biti pravi navijaci,jer pravi navijac nikad ne napusta svoj klub.
Lijep pozdrav Patokaru i dobro došli na Gradski stadion u Kaknju

Rudar Kakanj !!!
samo da ti kazem jerane Begovac nije dao niti jednu marku za navijace...vama gusarima treba da bude uzor crvena legija kao organizacija...a to sto smatrate navijace mladosti kao alkoholicare tu si se grdno prevario...u to ces se sutra uvjeriti... mi svi navijaci mladosti zelimo da sutra bude praznik u Kaknju kako na terenu a tako i na tribinama. vidimo se sutra. sretno.
Pa vi se stidite svog naziva,Patokari to je vas pravi naziv,a sve iza je izmisljeno,a to sto navijate i sto se organizujete to je veliki plus,a ti zelis praznik a pogledaj svoj prvi post !? Prvi si napisao provokaciju,i zaista ne razumijem tvoju logiku,ako je Dzelo predsjednik mi bi kao trebali prestati navijati za Rudar ? Znaci ti tek poceo voljeti Mladost odkako je Begovac dosao na celo ?amar009 je napisao/la:samo da ti kazem jerane Begovac nije dao niti jednu marku za navijace...vama gusarima treba da bude uzor crvena legija kao organizacija...a to sto smatrate navijace mladosti kao alkoholicare tu si se grdno prevario...u to ces se sutra uvjeriti... mi svi navijaci mladosti zelimo da sutra bude praznik u Kaknju kako na terenu a tako i na tribinama. vidimo se sutra. sretno.

Pravi navijac je uvijek uz svoj klub,jer jarane sve je prolazno od uprave do igraca,a Rudar zivi vjecno u nama,to vi Patokari iz Doboja nikad necete moci shvatiti

Rudar Kakanj !!!
napusis se patokarima...
Hahahah dodji vam' da ti qrc dam,ti si PATOKAR ja to dobro znam!amar009 je napisao/la:napusis se patokarima...

Rudar Kakanj !!!
ja sam patokar ti to znaj, a qrc svojoj mami daj...hahaha...
Mi to dijelimo PATOKARIMA,vole ga glabati poslije tekme,bar je do sad bio ritual takavamar009 je napisao/la:ja sam patokar ti to znaj, a qrc svojoj mami daj...hahaha...

Rudar Kakanj !!!
cigani ......
-
- Kontakt:
sto se ba prepucavate na forumu papci jedni pa da svi mogu da citaju vase bljuvotine .Nadjite se negdje pa to rascistite .Nemojte da vam se raja smije I zgraza kako vi to na komsiluku 

-
- Moderator
- Kontakt:
kako igrate ??
-
- Kontakt:
ma nemam pojma nisam u kaknju a ovi supci se prepucavaju umjesto da kazu sta o utakmici
GracanicaAA je napisao/la:kako igrate ??
-
- Moderator
- Kontakt:
1-1kakanjac62 je napisao/la:ma nemam pojma nisam u kaknju a ovi supci se prepucavaju umjesto da kazu sta o utakmiciGracanicaAA je napisao/la:kako igrate ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.