Cleveland Cavaliers

Belmin6
Kontakt:

Re: Cleveland Cavaliers

Post Postao/la Belmin6 » 04 dec 2014, 14:04

Lebron ga pogurao. :kafa:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 04 dec 2014, 14:17

i want these in 2k15 asap :ljepota:

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 dec 2014, 16:03

Belmin6 je napisao/la:Lebron ga pogurao. :kafa:
Da, da, James je rekao poslodavcima da naprave patike za Kyriea (Kyrie1), a u suprotnom prestaje da bude njihov model :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 04 dec 2014, 16:26

Da neko samo čita ove Adrianove postove, pomislio bi da je Kyrie najbolji igrač na svijetu a da je LeBron samo njegov vodonoša :rol: Pa valjda si i sam svjestan da idete onoliko koliko vas LeBron može odvest i da je čovjek space shuttle i za Kyriea i za ovakvog Lovea

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 dec 2014, 16:40

Epidaurus je napisao/la:Da neko samo čita ove Adrianove postove, pomislio bi da je Kyrie najbolji igrač na svijetu a da je LeBron samo njegov vodonoša :rol: Pa valjda si i sam svjestan da idete onoliko koliko vas LeBron može odvest i da je čovjek space shuttle i za Kyriea i za ovakvog Lovea
Gdje sam rekao da je Kyrie naajbolji na svijetu? Gdje sam rekao da je bolji od Jamesa? Molim te, prije nego takvu glupost lupis, citiraj gdje sam pisao o tome, pa da ta tvoja glupost bar ima nekog osnova kad je bubnes. Najbolji i najkonstantniji igrac Cavsa u dosadasnjem dijelu sezone, nikako ne znaci da je najbolji igrac na svijetu, niti da je bolji od bilo koga drugog, nego bas kao sto i pise, najkonstantnije partije pruza od pocetka sezone, od svih igraca Cavaliersa. Zasto je to tako? Zato sto Love na pocetku sezone igrao toplo hladno, James isto tako, dok s druge strane imas Kyriea koji konstantno igra dobro.

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 dec 2014, 09:39

[youtube][/youtube]

Mes Que Un Club!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 dec 2014, 01:38

Gledam snimak protiv Bruklina. Kavsi ubijaju iako igraju sa dooostaa rezerve. Sta ce biti kada uhvate pravu formu. Ne pratim NBA tako intenzivno al mi se nekako cini da ce ovu ekipu tesko neko do kraja zAustaviti. Bolji su duplo nego Majami u prosloj sezoni.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 17 dec 2014, 21:55

Večeras dvoboj protiv neugodnih Hawksa, koji dosta dobro guraju, zapravo su iznad očekivanja. Kevin Love je upitan večeras za dvoboj. James je na vječnoj ljestvici 25 poena iza Barkleya, možda ga već večeras prođe i dođe na 23.mjesto
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 25 dec 2014, 02:26

Šteta za ozljedu Varejao, treba se brzo reagirati i dovesti nekoga pod koš

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 25 dec 2014, 23:30

Irving suta k'o Kobe afro ;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 27 dec 2014, 00:38

Večerašnji meč propušta Irving, biti će teško doći do pobjede ali joj se nadam

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 dec 2014, 01:29

LeBronfan je napisao/la:Večerašnji meč propušta Irving, biti će teško doći do pobjede ali joj se nadam
Pa protiv Orlanda I bez Irvinga nebi trebalo biti problema brate..uzet cete ovo lagano
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 27 dec 2014, 01:30

SaltCityAttack je napisao/la:
LeBronfan je napisao/la:Večerašnji meč propušta Irving, biti će teško doći do pobjede ali joj se nadam
Pa protiv Orlanda I bez Irvinga nebi trebalo biti problema brate..uzet cete ovo lagano
vidiš i sam kako se muče u 1/4

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 dec 2014, 08:10

I pored toga sto neki znalci misle kako je Love nezadovoljan u Clevelandu, ovo samo pokazuje koliko je timski igrac Kevin Love.
“There was one point where he (Coach Blatt) looked at me (during fourth quarter) and I just said to keep them. They matched up really well especially Tristan on Vucevic. I thought he was doing a great job and right after that he had a couple of block shots…he had that ‘and one’ where he finished the three-point play. I thought that was huge for us. Tristan gave us a lot of energy. Guys were getting great shots whether they made them or not throughout the game. We were just able to close it out. I thought Coach did a great job and the guys that were in did a great job.”

Mes Que Un Club!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 27 dec 2014, 08:16

Treba opet pohvaliti Waitersa koji igra strasnu odbranu u posljednje vrijeme. Svi su puni rijeci hvale za njega i izgleda kao najbolji nas defanzivac na perimetru. Uvijek je na igracu, na lopti, da li je ukrade, da li je samo izbije, nebitno, ali uvijek daje sve u odbrani i zaista ne mogu jos uvijek vjerovati da je Waiters prihvatio svoju ulogu, da ceka loptu u napadu, dok s druge strane gine u odbrani. Svaka cast Dionu na partijama u posljednje vrijeme. Talenat je tu, sad ga samo hladna glava i rad mogu lansirati gdje po talentu i pripada.

Kyrie je falio, ali mislim da se vraca sljedecu utakmicu.

Mes Que Un Club!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 dec 2014, 20:14

Pa Love izgleda kao role igrac, stoji lik na trici I ceka loptu k'o da je igrac s klupe

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 27 dec 2014, 21:00

Ovaj waiters je potrosac lopti lik uzima 10 suta po utakmica za 10,5 poena mislim da bi ga mogli trejdati

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 jan 2015, 07:55

Citam da je James jos od srednje skole drug Smithu. Takodjer se pise kako su u pauzama izmedju sezona cesto trenirali zajedno u Akronu. Ako ga James bude mogao kontrolisati, onda smo dobili strasnog igraca, jer talent je tu, samo sto je idiot nad idiotima. U tom segmentu mu samo Josh moze parirati. Dionu zelim sve najbolje i nadam se da ce u Oklahomi ispuniti svoj potencijal. Durant kaze kako ce docekati Diona rasirenih ruku i pokazati mu da ga zele u timu, jer misli da nije bio dovoljno pozeljan u Clevelandu. S druge strane takodjer citam kako je Waiters odbijao da bude spot up shooter i defanzivac, sto je Blattu donosilo probleme, a takodjer se pojavljuje i prica da je Waiters umislio da je bolji od Kyriea. Ne znam u sta vjerovati, Dion ce mi ostati u lijepom sjecanju jer je fakat talentovan igrac i jer se vidi na njegovoj faci da ne voli gubiti. Centar treba hitno i nadam se da ce Griffin povuci neki deal, sada ima i pick OKC-a koji ce sigurno biti oko 20-og picka, a to se mozemo zahvaliti povredama Westbrooka i Duranta.

Mes Que Un Club!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 06 jan 2015, 09:04

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 jan 2015, 12:23

adriano_leite je napisao/la:Citam da je James jos od srednje skole drug Smithu. Takodjer se pise kako su u pauzama izmedju sezona cesto trenirali zajedno u Akronu. Ako ga James bude mogao kontrolisati, onda smo dobili strasnog igraca, jer talent je tu, samo sto je idiot nad idiotima. U tom segmentu mu samo Josh moze parirati. Dionu zelim sve najbolje i nadam se da ce u Oklahomi ispuniti svoj potencijal. Durant kaze kako ce docekati Diona rasirenih ruku i pokazati mu da ga zele u timu, jer misli da nije bio dovoljno pozeljan u Clevelandu. S druge strane takodjer citam kako je Waiters odbijao da bude spot up shooter i defanzivac, sto je Blattu donosilo probleme, a takodjer se pojavljuje i prica da je Waiters umislio da je bolji od Kyriea. Ne znam u sta vjerovati, Dion ce mi ostati u lijepom sjecanju jer je fakat talentovan igrac i jer se vidi na njegovoj faci da ne voli gubiti. Centar treba hitno i nadam se da ce Griffin povuci neki deal, sada ima i pick OKC-a koji ce sigurno biti oko 20-og picka, a to se mozemo zahvaliti povredama Westbrooka i Duranta.

Odlican trade za ove 3 ekipe :) Sada imate jacu klupu,a JR je odlican igrac,nece on divljati pored Jamesa :!: Oklahomi je trebao neko poput Waitersa ,oni igraju brzu kosarku,a njemu to odgovrava.New York i salary cap :clap:

Odgovori

Natrag na “Cleveland Cavaliers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.