Kad smo već kod euforije, i u Švedskoj je ludnica, danas sam ih gledao na Tele2 Areni (stadion Djurgardena), baš ludilo, čitav Stockholm je bio žuto-plav.Goalgetter je napisao/la:Ma volio ili ne volio Engleze (ja ih opcenito ne volim) ali ipak ova euforija i kako "zive" fudbal, ne mozes ostati ravnodusan na to.
Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Its coming homeee
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Meni nije radi ekipe (stavise, Kane mi je dosta simpatican), vec radi navijaca. Prvo dodju na SP bez ikakvih ocekivanja, dobiju hebeni Tunis u nadoknadi, i dizu hajp kao da je Francuska licno srusena. Izgube od prve ozbiljne ekipe u grupi, ali onda ide odbrana kako su oni to namjerno izgubili i 'gledaj kako Sterling namjerno fula gol' iako je isti Sterling fulao mrtve sanse protiv Tunisa. Sad protiv ovako slabe Kolumbije ne bi uspjeli zabiti gol da nije Sanchez bio idiot, i vec ih salju u finale, iako je Svedska bila ubjedljivija od njih.Pogba je napisao/la:Covjek bi razumio da se Engleska mrzi jer se provlaci svako prvenstvo ili jer su najbolji tipa Reala pa da ih ne podnosis ovako ili onako, ali mrziti ovako repku koja 50 godina ne zna za trofej i koja ima najmanje srece ikada, neovisno od kvalitete.![]()
Forumasi
Ok hajmo zaobići prepucavanja, budi realan, Hendo je sasvim dobro izveo penal, to što se Ospina ko Lav Jašin je druga stvar.Lillard je napisao/la:NOVA ERA!
Kane, Trippier, Dier - luzeri jel.![]()
Hendo kaže kapetan treba bit, skauzeri mrtvi![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ali, ali Henderson je luzer...

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
HordasOdMalena je napisao/la:Ali, ali Henderson je luzer...![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slika dana

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Nemojte srati, zaslužili su i englezi malo srece i slavlja. Fudbal ih yebe tolike decenije, toliko razocarenja i nekih blamaža, toliko komicnih selektora, pritiska, svega...i sad kada su ispratiti ove momke sa sprdnjom i podsmijehom, uspjeli su doci do četvrtfinala, pobjediti neke svoje komplekse i mentalne blokade u vidu penala, na pragu su polufinala (protiv Švedske ce biti favoriti).
Samo istjerati onu kokoš Sterlinga i kloca Walkera, mogu do polufinala sigurno.
Samo istjerati onu kokoš Sterlinga i kloca Walkera, mogu do polufinala sigurno.
- Fikret1946
- Kontakt:
Kao veliki hejter Hende kazem da igra strasa turnir, to sto je Dier njegova rezerva dovoljno govori.
Da ne zna pucati penale to stoji,cak mu je Balotelli jednom uzeo penal iz ruke cini mi se, ali da je u svemu drugom bolji od one kljusine Diera jeste.
Da ne zna pucati penale to stoji,cak mu je Balotelli jednom uzeo penal iz ruke cini mi se, ali da je u svemu drugom bolji od one kljusine Diera jeste.
Englezi izveli sve penale školski, pa čak i onaj kojeg je Ospina odbranio i zasluženo prošli dalje.
Četvrtfinale je teška tragikomedija, pun **** smiješnih ekipa s izbij nabij trči taktikom koje garantiraju mučeničke bunker utakmice. Muka i tragedija za većinu ljubitelja nogometa. Hrvatska je jedino pozitivno iznenađenje ovog prvenstva.
Četvrtfinale je teška tragikomedija, pun **** smiješnih ekipa s izbij nabij trči taktikom koje garantiraju mučeničke bunker utakmice. Muka i tragedija za većinu ljubitelja nogometa. Hrvatska je jedino pozitivno iznenađenje ovog prvenstva.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mislim da će izaslanici kartela uskoro biti u posjeti C.Sanchezu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Naravno da je nikad bolji. 2018 godina, a fudbal nazaduje. Možeš misliti.Alen Škoro je napisao/la:Svedska, Rusija, Engleska medju top 8.
Kazu ljudi fudbal nikad bolji...
Dobijes Tunis, Panamu i Kolumbiju kroz penale i eto te u cetvrtfinalu protiv Svedske. Uz koji penal i malo srece eto i polufinala.![]()
U Evropa ligi su ozbiljnije utakmice.

Kao što je bio bolji 1986. u odnosu na 1958.
Kao što je bio bolji 1998. u odnosu na 1986.
Tako je i bolji 2018. u odnosu na 1998.
Nekad su Talijani sa tri remija dolazili do titule.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Bacca ode Uribe poslije SP-a, posljednji put prije nego što ga narkokartel ubije zbog ovog penala.
E sada kada još odu sa Šveđanima do penala (a nije daleko od toga), onda će baš biti veselo....
Mogu li onda i drugi put zaredom dobiti na penale, nakon što su srušili negativnu tradiciju ili ti prokletstvo?
Prošli penale, čudne druge stvari se dešavaju na prvenstvu, možda Englezi i nisu daleko od titule ovaj put?

Prošli penale, čudne druge stvari se dešavaju na prvenstvu, možda Englezi i nisu daleko od titule ovaj put?

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Fikret1946
- Kontakt:
Prvenstvo je fkt zanimljivo,boli me qrac za kvalitet iskreno. Malo mi je zao sto nema Talijana,jer to nije to bez njih i njihove himne.
Kakve metode zakljucivanja.TonySosa je napisao/la:Naravno da je nikad bolji. 2018 godina, a fudbal nazaduje. Možeš misliti.Alen Škoro je napisao/la:Svedska, Rusija, Engleska medju top 8.
Dobijes Tunis, Panamu i Kolumbiju kroz penale i eto te u cetvrtfinalu protiv Svedske. Uz koji penal i malo srece eto i polufinala.![]()
U Evropa ligi su ozbiljnije utakmice.![]()
Nekad su Talijani sa tri remija dolazili do titule.

Evo da zamislim brazilski tim 98' sastavljen od Ronalda, Rivalda, Carlosa, Taffarela, Romaria, Cafua protv strasne Svice, Svedske, Kolumbije, Japana koji igraju u uzvisenoj 2018 godini. Kakav strah.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 jul 2018, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bježi ba, ovo prvenstvo se ubilo za njih. Da su se plasirali, izrutinirali bi ovo. Svi se jedva snalaze, a njima ovakve tekme dođu k'o domaći teren. Bolje ovako.Fikret1946 je napisao/la:Prvenstvo je fkt zanimljivo,boli me qrac za kvalitet iskreno. Malo mi je zao sto nema Talijana,jer to nije to bez njih i njihove himne.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Fikret1946
- Kontakt:
Pa vjerujem da bi se polufinala dokopali,mada opet nikad nisu bili losiji. Ne bi me cudilo da ih ne gledamo ni 2022.S-Y-L-A-R je napisao/la:Bježi ba, ovo prvenstvo se ubilo za njih. Da su se plasirali, izrutinirali bi ovo. Svi se jedva snalaze, a njima ovakve tekme dođu k'o domaći teren. Bolje ovako.Fikret1946 je napisao/la:Prvenstvo je fkt zanimljivo,boli me qrac za kvalitet iskreno. Malo mi je zao sto nema Talijana,jer to nije to bez njih i njihove himne.
Kako je samo čvrsta.

Al kako Englezi pucaju penale.
Jedine logične i normalne. Kad pogledaš utakmicu iz 98. i ovo danas, ko da gledas slow motion.Pogba je napisao/la:Kakve metode zakljucivanja.TonySosa je napisao/la:Naravno da je nikad bolji. 2018 godina, a fudbal nazaduje. Možeš misliti.Alen Škoro je napisao/la:Svedska, Rusija, Engleska medju top 8.
U Evropa ligi su ozbiljnije utakmice.![]()
Nekad su Talijani sa tri remija dolazili do titule.![]()
Evo da zamislim brazilski tim 98' sastavljen od Ronalda, Rivalda, Carlosa, Taffarela, Romaria, Cafua protv strasne Svice, Svedske, Kolumbije, Japana koji igraju u uzvisenoj 2018 godini. Kakav strah.
Naš'o porediti Brazil sa Japanom.

Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.