Jarane izgubili smo od vas u laganju.. Debakl totalni.. Ko Sarajevo u evropi. Nego koji qrac bi država davala pare FKS, kineskom klubu? Privatnom vlasništvu.. Pare treba dobiti željo, sloboda, čelik..Steph je napisao/la:Čuj ne ulaže se u sport kod nas??? Eno FK Sarajevo dobio 10.000 KM od Opštine Centar za 2017. godinu.
Sram vas bilo, kakve laži pišete!
(c) Dobrica Ćosić“Laž je srpski državni interes”. “Mi lažemo da bi obmanuli sebe, da utešimo drugoga, lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja, lažemo zbog slobode. Laž je je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.” Tu dobri Dobrica nije stao. “Laž je srpski državni interes”. Laž je u samom biću Srbina”. “U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina”. “Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž.”
Eurobasket 2017
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Eurobasket 2017
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ljudi spominju neki genocidni isprdak nazvan RS koja postoji od juče i pričaju o nekim uspjesima i igračima koji su potekli 'odatle'. Likovi žive u srednjem vijeku ... za ne povjerovati. isto kao kad bi otišau u neku nepreglednu šumu i ogradio jedan dio i na osnovu toga posmatrao životinje sa ograđene i druge strane.
Vidi kako Sarajevo pišeš velikim, a Željezničar, Sloboda i Čelik malim.
Svaka čast Dobrice.
Svaka čast Dobrice.
Obrazloži što je glup? Što postavlja prava pitanja? Jarane vas su toliko izjebali u mozak kadrovi sda da su vam srbi krivi i kad pada kiša... A istina je da oni mogu ako hoće u svom dijelu države napraviti čudo živo, baš kao što možemo i mi u Republici Srpskoj.. Samo da neko hoće istinski da radi. A neće niko. Dok je ovaca biće i vune. Njima dobro, nas ko ****. Ali hej nismo krivi mi, krivi su oni drugi, dušmani s druge strane ograde..kobe24 je napisao/la:![]()
Ovaj Nesha je glup za trojicu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zato sto ne razumije sta mu ljudi pisu i sta ga pitaju, frajer navalio po svom ko neslan ovan. Hebi ga, nas su bar izhebali u mozak, tebe i takve ko tebe nemaju u sta.DANTES je napisao/la:Obrazloži što je glup? Što postavlja prava pitanja? Jarane vas su toliko izjebali u mozak kadrovi sda da su vam srbi krivi i kad pada kiša... A istina je da oni mogu ako hoće u svom dijelu države napraviti čudo živo, baš kao što možemo i mi u Republici Srpskoj.. Samo da neko hoće istinski da radi. A neće niko. Dok je ovaca biće i vune. Njima dobro, nas ko ****. Ali hej nismo krivi mi, krivi su oni drugi, dušmani s druge strane ograde..kobe24 je napisao/la:![]()

Sami ste krivi sto se potezu ove besmislene rasprave, ti pogotovo. Dodjete ovdje i konstantno direktno i indirektno forsirate neki nacionalizam. Nakon sinocnje utakmice, pola se razbjezalo, a pola palamudi jednu te istu pricu bez imalo stida (gdje i ti spadas). Cast izuzecima kao sto je @divos, koji prije svega razumije kosarku i zna o cemu pise, s kojim se uvijek moze fino diskutovati i koji ne poteze bilo sta sto nema veze s kosarkom. Ovaj tvoj Nesha dodje na diskusije i pita zasto mediji pisu 'srbijanski', a ne poznaje vlastiti jezik i vlastito pismo. Karadzicev rjecnik iz 19. stoljeca u ruke, a tek onda ovdje pametovati.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Obrazlozio sam ja, a i jos neki ovdje. Cuj prava pitanja. Ej zivote, daj zakljucaj ovu temu.DANTES je napisao/la:Obrazloži što je glup? Što postavlja prava pitanja? Jarane vas su toliko izjebali u mozak kadrovi sda da su vam srbi krivi i kad pada kiša... A istina je da oni mogu ako hoće u svom dijelu države napraviti čudo živo, baš kao što možemo i mi u Republici Srpskoj.. Samo da neko hoće istinski da radi. A neće niko. Dok je ovaca biće i vune. Njima dobro, nas ko ****. Ali hej nismo krivi mi, krivi su oni drugi, dušmani s druge strane ograde..kobe24 je napisao/la:![]()

nacionalizam je konkretno šta? šta fali nacionalizmu? nešto samo svojstveno nama ili .. i kakve veze imaju teme sa chata sa ovom temom?kobe24 je napisao/la:Zato sto ne razumije sta mu ljudi pisu i sta ga pitaju, frajer navalio po svom ko neslan ovan. Hebi ga, nas su bar izhebali u mozak, tebe i takve ko tebe nemaju u sta.DANTES je napisao/la:Obrazloži što je glup? Što postavlja prava pitanja? Jarane vas su toliko izjebali u mozak kadrovi sda da su vam srbi krivi i kad pada kiša... A istina je da oni mogu ako hoće u svom dijelu države napraviti čudo živo, baš kao što možemo i mi u Republici Srpskoj.. Samo da neko hoće istinski da radi. A neće niko. Dok je ovaca biće i vune. Njima dobro, nas ko ****. Ali hej nismo krivi mi, krivi su oni drugi, dušmani s druge strane ograde..kobe24 je napisao/la:![]()
![]()
Sami ste krivi sto se potezu ove besmislene rasprave, ti pogotovo. Dodjete ovdje i konstantno direktno i indirektno forsirate neki nacionalizam. Nakon sinocnje utakmice, pola se razbjezalo, a pola palamudi jednu te istu pricu bez imalo stida (gdje i ti spadas). Cast izuzecima kao sto je @divos, koji prije svega razumije kosarku i zna o cemu pise, s kojim se uvijek moze fino diskutovati i koji ne poteze bilo sta sto nema veze s kosarkom. Ovaj tvoj Nesha dodje na diskusije i pita zasto mediji pisu 'srbijanski', a ne poznaje vlastiti jezik i vlastito pismo. Karadzicev rjecnik iz 19. stoljeca u ruke, a tek onda ovdje pametovati.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Uletim na temu mislio bit će nekih slika Donciceve zenske,a ono vi pizdarije pišete je*em vas bezobrazne.
Ti da, i Federer17. Ostali su se samo kreveljili stavljali smajlije i mislili da su cool i pametni jer su rekli glup je, bez da su to obrazložili šta i kako. Govoriti nekome da je glup je dokaz nemoći u diskusiji.. To što neko nekome napiše da je glup ništa nije dokazalo. Samo je potencijalni kvalitetni razgovor učinilo besmislenim..Kajzer10 je napisao/la:Obrazlozio sam ja, a i jos neki ovdje. Cuj prava pitanja. Ej zivote, daj zakljucaj ovu temu.DANTES je napisao/la:Obrazloži što je glup? Što postavlja prava pitanja? Jarane vas su toliko izjebali u mozak kadrovi sda da su vam srbi krivi i kad pada kiša... A istina je da oni mogu ako hoće u svom dijelu države napraviti čudo živo, baš kao što možemo i mi u Republici Srpskoj.. Samo da neko hoće istinski da radi. A neće niko. Dok je ovaca biće i vune. Njima dobro, nas ko ****. Ali hej nismo krivi mi, krivi su oni drugi, dušmani s druge strane ograde..kobe24 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
SiamoNoi je napisao/la:Uletim na temu mislio bit će nekih slika Donciceve zenske,a ono vi pizdarije pišete je*em vas bezobrazne.
Slusajte ovog momka, i ne sereti dzaba. daj par fotkih on donciceve male i to je to

Kakve veze ima nacionalizam za temom za eurobasket?DANTES je napisao/la: nacionalizam je konkretno šta? šta fali nacionalizmu? nešto samo svojstveno nama ili .. i kakve veze imaju teme sa chata sa ovom temom?
Sta cu ja s Mirkom pisati o kosarci?! Covjek je zapeo u vremenu od prije 30-40 godina, a dosao na forum da prosipa sovinizam i neznanje. Covjek ne razumijem sta znaci sarkazam, pa meni pise nekakve naucne radove kao dokaz za nesto imaginarno iz njegove glave. Mirko nije jedini, a o cemu ja mogu s takvima diskutovati?! Ne da se meni ulaziti u ozbiljne rasprave sa zatucanim mozgovima, ne snalazim se bas najbolje na njihovom terenu. Naveo sam ti primjer Divosa, s kojim sam nekoliko puta diskutovao na najljepsi moguci nacin, a nekad se uopste nismo slagali.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Opusti se malo. Osvojite vi srebro pa bezite kude hocete. Prosto. Znamo da ste najsrecniji jer je Srbija izgubila, to je vas najveci useh kad vec ne mozete da se plasirate na EP. Nisam pisao dok je trajalo takmicenje da ne bude da trazim neke izgovore ali sad imam neko pravo da kazem da je sudjenje na celom EP bilo kriminalno, pa i sinoc. Ali necu ulaziti u detalje ko je ostecen, kad, kako.. I nije to rekao samo Djordjevic, nisu to rekli samo Srbi vec i jedan Mesina, Bataskis i drugi. Ali razumem da mrznja prema Srbima i sve sto je srpsko tera ljude da budu slepi.kobe24 je napisao/la:Zato sto ne razumije sta mu ljudi pisu i sta ga pitaju, frajer navalio po svom ko neslan ovan. Hebi ga, nas su bar izhebali u mozak, tebe i takve ko tebe nemaju u sta.DANTES je napisao/la:Obrazloži što je glup? Što postavlja prava pitanja? Jarane vas su toliko izjebali u mozak kadrovi sda da su vam srbi krivi i kad pada kiša... A istina je da oni mogu ako hoće u svom dijelu države napraviti čudo živo, baš kao što možemo i mi u Republici Srpskoj.. Samo da neko hoće istinski da radi. A neće niko. Dok je ovaca biće i vune. Njima dobro, nas ko ****. Ali hej nismo krivi mi, krivi su oni drugi, dušmani s druge strane ograde..kobe24 je napisao/la:![]()
![]()
I manite se **** politike, nacionalizma, sovinizma i slicnih sranja.
Meni ona i nije nesto..SiamoNoi je napisao/la:Uletim na temu mislio bit će nekih slika Donciceve zenske,a ono vi pizdarije pišete je*em vas bezobrazne.

Nikakve. Ali da li smo baš mi krenuli sa tim? Svi nekako zaborave druge svoje koji su pisali pizdarije. Mirko ovo Mirko ono. Stariji je čovjek, ima svoje viđenje stvari. I šta ti je konkretno zasmetalo kod njega. Pun mi je qrac uopštene priče.. Kažeš smeta mi to i to, zato i zato.. Ali mene više ovo sve umara..kobe24 je napisao/la:Kakve veze ima nacionalizam za temom za eurobasket?DANTES je napisao/la: nacionalizam je konkretno šta? šta fali nacionalizmu? nešto samo svojstveno nama ili .. i kakve veze imaju teme sa chata sa ovom temom?
Sta cu ja s Mirkom pisati o kosarci?! Covjek je zapeo u vremenu od prije 30-40 godina, a dosao na forum da prosipa sovinizam i neznanje. Covjek ne razumijem sta znaci sarkazam, pa meni pise nekakve naucne radove kao dokaz za nesto imaginarno iz njegove glave. Mirko nije jedini, a o cemu ja mogu s takvima diskutovati?! Ne da se meni ulaziti u ozbiljne rasprave sa zatucanim mozgovima, ne snalazim se bas najbolje na njihovom terenu. Naveo sam ti primjer Divosa, s kojim sam nekoliko puta diskutovao na najljepsi moguci nacin, a nekad se uopste nismo slagali.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vi u RS barem nemate druge ili treće strane, tako da nemate izgovora, mi u FBiH imamo ( lillardoveDANTES je napisao/la:Obrazloži što je glup? Što postavlja prava pitanja? Jarane vas su toliko izjebali u mozak kadrovi sda da su vam srbi krivi i kad pada kiša... A istina je da oni mogu ako hoće u svom dijelu države napraviti čudo živo, baš kao što možemo i mi u Republici Srpskoj.. Samo da neko hoće istinski da radi. A neće niko. Dok je ovaca biće i vune. Njima dobro, nas ko ****. Ali hej nismo krivi mi, krivi su oni drugi, dušmani s druge strane ograde..kobe24 je napisao/la:![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Srbiju je nato sredio. Srušili su yebeno sve.. Ali sve. Uništili ekonomiju.rio_Ferdy88 je napisao/la:Vi u RS barem nemate druge ili treće strane, tako da nemate izgovora, mi u FBiH imamo ( lillardoveDANTES je napisao/la:Obrazloži što je glup? Što postavlja prava pitanja? Jarane vas su toliko izjebali u mozak kadrovi sda da su vam srbi krivi i kad pada kiša... A istina je da oni mogu ako hoće u svom dijelu države napraviti čudo živo, baš kao što možemo i mi u Republici Srpskoj.. Samo da neko hoće istinski da radi. A neće niko. Dok je ovaca biće i vune. Njima dobro, nas ko ****. Ali hej nismo krivi mi, krivi su oni drugi, dušmani s druge strane ograde..kobe24 je napisao/la:![]()
), dakle odma je duplo teže bilo šta napraviti, jer moraš i tu zadovoljiti dvije strane, dva interesa, počev od moje općine pa kantona i onda federacije. A da ne govorimo o državnom nivou. Nisu sve Srbi krivi, krivci su na svim stranama, isto kao što ima i dobrih ljudi svugdje, istina sve manje jer odlaze masovno. Ali sport je odraz stanja u državi, ne možemo ga posmatrati odvojeno do ostalih segmenata društva, jer zavisi od njih, ne možeš porediti stanje kod nas i ono u Srbiji i Hrvatskoj koje su uređene države i nemaju ni blizu ovih problema kao mi. Ne moraju odvajati za administraciju i državni aparat gotovo polovinu budžeta, posebno jer u FBiH imaš 10 kantona plus federalni nivo, taj sistem Srbija i Hrvatska nemaju, plus što su oni pretpeli manja razaranja u ratu u pogledu infrastrukture, a da ne govorimo o gubitku ljudi koji rade u sportu kod nas i koji znaju odgojiti i napraviti sportaša i prepoznati talent. Puno nekih stvari i faktora dovodi do ovoga što imamo sada u sportu, ali i cjelokupnom društvu, ali svakako da smo mi u puno nepovoljnijem položaju u odnosu na okruženje, tako da ne čudi što imamo rezultate kakve imamo. To nije krivica Srbije i Hrvatske nego cjeloklupnog sistema i okruženja u kome živimo.
Što se tiče treće strane.. Sve su ti izgovori.. Partijokratija nas ubi.. Evo kod nas. Dodik neće da zna za opštine gdje nije on na vlasti. I opet ljudi ga glasaju. Ma mrš u pm
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Uvijek ista priča, a malo ko ima muda reći kako stvari stoje. Bošnjaci mrze što Srbi i Hrvati navijaju za Srbiju i Hrvatsku, a ne BiH. Jbg, da sam na drugoj strani vjerojatno bi slično razmišljao, ali šta da radim? Hrvat sam jbg, tako sam odgojen, želim BiH sve najbolje, ali Hrvatska mi je broj jedan što se emocija u sportu tiče. Što se tiče drugih segmenata društva, primarno mi je ono di živim, tj država u kojoj živim. Znam da je to teško shvatit, ali tako je, barem meni.
Dalje, nema veze koliko BiH god želi da igrači tu rođeni igraju za BiH, oni neće ukoliko imaju šansu igrati za Hrvatsku/Srbiju. To je brutalna istina. I sve one priče o nesposobnosti struke u BiH su djelomično istinite. I da je ona na pristojnoj razini, stanje bi bilo isto, nemojte se zavaravat. Ne idu oni igrat za ove 2 reprezentacije radi boljih uvjeta (makar su tamo daleko bolji), već radi emocija, koliko god to bilo teško shvatit. Jedan je Misimović, mada mislim da i tada nije imao mjesta u Srbiji, nisam baš siguran.
Glupa priča, svako prvenstvo ista. Jedni se hvale previše, drugi pronalaze razloge da navijaju kontra. Šta će vam poseban razlog? Ja evo prvi mogu iskreno reć da nikad nisam niti ću navijat za Srbiju. I ne trebam se pravit fin i pronazalit razlog, novinara i sličnih, da je igrala Švedska sinoć, navijao bi za Švedsku. Stanje je takvo i bolje da ga prihvatite. I ja ne vidim šta je u tome toliko loše. Samo budite iskreni.
Dalje, nema veze koliko BiH god želi da igrači tu rođeni igraju za BiH, oni neće ukoliko imaju šansu igrati za Hrvatsku/Srbiju. To je brutalna istina. I sve one priče o nesposobnosti struke u BiH su djelomično istinite. I da je ona na pristojnoj razini, stanje bi bilo isto, nemojte se zavaravat. Ne idu oni igrat za ove 2 reprezentacije radi boljih uvjeta (makar su tamo daleko bolji), već radi emocija, koliko god to bilo teško shvatit. Jedan je Misimović, mada mislim da i tada nije imao mjesta u Srbiji, nisam baš siguran.
Glupa priča, svako prvenstvo ista. Jedni se hvale previše, drugi pronalaze razloge da navijaju kontra. Šta će vam poseban razlog? Ja evo prvi mogu iskreno reć da nikad nisam niti ću navijat za Srbiju. I ne trebam se pravit fin i pronazalit razlog, novinara i sličnih, da je igrala Švedska sinoć, navijao bi za Švedsku. Stanje je takvo i bolje da ga prihvatite. I ja ne vidim šta je u tome toliko loše. Samo budite iskreni.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tako je budi muško nemoj uvijati. Slično razmišljamo sem što je meni bila draga vaša rukometna ekipa dok su igrali džomba i balić..Lillard je napisao/la:Uvijek ista priča, a malo ko ima muda reći kako stvari stoje. Bošnjaci mrze što Srbi i Hrvati navijaju za Srbiju i Hrvatsku, a ne BiH. Jbg, da sam na drugoj strani vjerojatno bi slično razmišljao, ali šta da radim? Hrvat sam jbg, tako sam odgojen, želim BiH sve najbolje, ali Hrvatska mi je broj jedan što se emocija u sportu tiče. Što se tiče drugih segmenata društva, primarno mi je ono di živim, tj država u kojoj živim. Znam da je to teško shvatit, ali tako je, barem meni.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Evo Nikola objasnio
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije izgovor, nego činjenični opis stanja, koje ovakvo odgovara ovima na vlasti i njihovim poslušnicima koji žive na državnoj sisi i mentalitetu dobro je samo nek ne puca i nek je živa glava.DANTES je napisao/la: Srbiju je nato sredio. Srušili su yebeno sve.. Ali sve. Uništili ekonomiju.
Što se tiče treće strane.. Sve su ti izgovori.. Partijokratija nas ubi.. Evo kod nas. Dodik neće da zna za opštine gdje nije on na vlasti. I opet ljudi ga glasaju. Ma mrš u pm

Mislim opet je i takvo stanje Srbiji bolje od ovog što smo mi dobili nakon rata, plus što je ovdje trajalo to 4 godine, i koliko samo je ljudi napustilo državu, za vrijeme ili poslije rata je nebrojivo, naravno odlaze i iz Srbije, ali kad se gleda preocentualno u odnosu na ukupan broj st mi smo mislim drugi u svijetu tu. Mislim da su samo Albanci ispred, to je samo ljudski faktor, a da ne spominjemo ekonomiju i industriju bez koje nema jake države i samim tim i sporta. Srbija iHrvatska imaju stručnjake kakve mi nećemo nikad imati, počev od onih koji rade sa najmlađima do onih poput Saleta ili Ratka Rudića. Imaju sistem, koji je za nas nepoznata riječ, imaju veći talent rezervoar, zbog većeg broja st, a država bolje prati i podržava sve to.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Srbiju je nato sredio. Srušili su yebeno sve.. Ali sve. Uništili ekonomiju.rio_Ferdy88 je napisao/la:Vi u RS barem nemate druge ili treće strane, tako da nemate izgovora, mi u FBiH imamo ( lillardoveDANTES je napisao/la:Obrazloži što je glup? Što postavlja prava pitanja? Jarane vas su toliko izjebali u mozak kadrovi sda da su vam srbi krivi i kad pada kiša... A istina je da oni mogu ako hoće u svom dijelu države napraviti čudo živo, baš kao što možemo i mi u Republici Srpskoj.. Samo da neko hoće istinski da radi. A neće niko. Dok je ovaca biće i vune. Njima dobro, nas ko ****. Ali hej nismo krivi mi, krivi su oni drugi, dušmani s druge strane ograde..kobe24 je napisao/la:![]()
), dakle odma je duplo teže bilo šta napraviti, jer moraš i tu zadovoljiti dvije strane, dva interesa, počev od moje općine pa kantona i onda federacije. A da ne govorimo o državnom nivou. Nisu sve Srbi krivi, krivci su na svim stranama, isto kao što ima i dobrih ljudi svugdje, istina sve manje jer odlaze masovno. Ali sport je odraz stanja u državi, ne možemo ga posmatrati odvojeno do ostalih segmenata društva, jer zavisi od njih, ne možeš porediti stanje kod nas i ono u Srbiji i Hrvatskoj koje su uređene države i nemaju ni blizu ovih problema kao mi. Ne moraju odvajati za administraciju i državni aparat gotovo polovinu budžeta, posebno jer u FBiH imaš 10 kantona plus federalni nivo, taj sistem Srbija i Hrvatska nemaju, plus što su oni pretpeli manja razaranja u ratu u pogledu infrastrukture, a da ne govorimo o gubitku ljudi koji rade u sportu kod nas i koji znaju odgojiti i napraviti sportaša i prepoznati talent. Puno nekih stvari i faktora dovodi do ovoga što imamo sada u sportu, ali i cjelokupnom društvu, ali svakako da smo mi u puno nepovoljnijem položaju u odnosu na okruženje, tako da ne čudi što imamo rezultate kakve imamo. To nije krivica Srbije i Hrvatske nego cjeloklupnog sistema i okruženja u kome živimo.
Što se tiče treće strane.. Sve su ti izgovori.. Partijokratija nas ubi.. Evo kod nas. Dodik neće da zna za opštine gdje nije on na vlasti. I opet ljudi ga glasaju. Ma mrš u pm[/quote]
Evo nesto realno mislis da nam ne bi bilo bolje i vama i njima i nama(ma ko god mi to bili,ja ipak zivim u zabludi da cemo jednog dana bit svi BOSANCI I HERCEGOVCI,pravoslavne,muslimanske i katolicke vjeroispovjesti),kad ne bi bilo ni tih vasih,ni nasih,ni njihovih,jesi toliko los covjek pa da bi ti smetalo da radis u firmi sa 40-50 muslimana,a ti jedini pravoslavac,a imas ekstra uslove,sve ti je top ? Meni npr ne bi smetalo sutra da bude JEDAN PREDSJEDNIK,pa makar on bio MUSLIMAN ili PRAVOSLAVAC ili KRISCANIN? I dns sutra npr. tvoje dijete pocinje trenirat neki sport i postaje uspjesan i odrasta i igra taj sport sa i njima i nama i vama i ima zelju da igra za Bosnu,tu je naucio sve to i ti ga sad saljes i tjeras da igra za Srbiju ? I zar stvarno mislis da vas normalni gradjani u Srbiji,znaci ne politicari,vec prosjecan Beogradjanin koji zivi i radi tu,da vas nesto pretjerano vole i zele u Beogradu i reprezentaciji,da li im je draze kad je repka sastavljena od Beogradjana i kad njihova djeca igraju tu ili dodjete vi iz RS ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.