ma kakav taj dortmundov, hocemo ricardsa iz sitija

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Smiješno je poredit' njih dvojicu na poziciji desnog beka s Piszczekom (ako si ga nekad gledao)Namiks je napisao/la:Kraj Alvara Arbeloe i Sergia Ramosa da Real dovodi beka? Nema od toga ništa.
Ma dobro i mi izdominiramo Bayerna 4 puta zaredom (otkako je ova ekipa na okupu). Ako Bayern nije dovoljno konkurentan pa ko je?! Evo sad će i finale kupa protiv njih u subotuNamiks je napisao/la:Samo što njemu još uvijek fali ono što Bundesliga ne može ponuditi - konkurentno takmičenje (ruku na srce ni Primera ga ne može ponuditi ali tu je Kup, Superkup gdje smo u zadnje vrijeme učestili sa Barcom) i igranje kasne faze najjačeg klupskog najtecanja - Lige prvaka.
To je još uvijek razlika između Alvesa, Arbeloe i Ramosa naspram tvog ljubimca.
+1Namiks je napisao/la:Arbeloa je godinama igrač za Ligu prvaka a ovo što je on sad trenutno katastrofa, a priznajem da jes, nije ni približno onom Arbeloi koji je igrao u prvoj polusezoni.
Ja opet pravdam sve njegove greške iz jednog razloga - a to je Marcelo.
E sad, otkud to da mu se odjenom pojavila ona mentalna blokada pa da nikad nije spreman ići u napad do kraja, to ne znam, ali vjerujem da se može popraviti.
Piszczek je, ako se ne varam u svakom je derbiju dobio ocjenu od 7.5 pa gore, što dovoljno pokazuje da je dobar, ali dovesti tog igrača i osloniti se na njega u najvažnijem takmičenju - e to ne znam koliko je pametno. Zato vjerujem da će ostati kod vas.
Ima ugovor do 2016. Tako da vjerovatno ostaje.Namiks je napisao/la: I još ako ode neko od drugih zvijezda iz Borussije prije njega, a velike su šanse da hoće, ko zna. možda ga neće ni htjeti pustiti.
Kagava već potpisao za Manču. Tako da.....Semir bvb je napisao/la:+1Namiks je napisao/la:Arbeloa je godinama igrač za Ligu prvaka a ovo što je on sad trenutno katastrofa, a priznajem da jes, nije ni približno onom Arbeloi koji je igrao u prvoj polusezoni.
Ja opet pravdam sve njegove greške iz jednog razloga - a to je Marcelo.
E sad, otkud to da mu se odjenom pojavila ona mentalna blokada pa da nikad nije spreman ići u napad do kraja, to ne znam, ali vjerujem da se može popraviti.
Piszczek je, ako se ne varam u svakom je derbiju dobio ocjenu od 7.5 pa gore, što dovoljno pokazuje da je dobar, ali dovesti tog igrača i osloniti se na njega u najvažnijem takmičenju - e to ne znam koliko je pametno. Zato vjerujem da će ostati kod vas.
Ima ugovor do 2016. Tako da vjerovatno ostaje.Namiks je napisao/la: I još ako ode neko od drugih zvijezda iz Borussije prije njega, a velike su šanse da hoće, ko zna. možda ga neće ni htjeti pustiti.
Od drugih jedino je nejasno šta s Kagawom (50:50).
Ostali svi ostaju. Već potvrđeno novim ugovorima (Gotze 2016.).
Kagawa će se odlučit' tek nakon finala kupa.Postoji šansa da niko ne ode, a već smo potpisali i Reusa tako da...
Dosta je što ste uništili Sahina
Zezam se. Nadam se da će dobit' veću minutažu naredne sezone.Kakav je to igračina kod nas bio
Odakle ti ova vijest, molim lijepo? Špekulacije su u pitanju, a do transfera još uopšte nije došlo.Kagawa već potpisao za Manču. Tako da...
Ta vijest je bila lažna. Nisi u toku.stomaklija je napisao/la: Kagava već potpisao za Manču. Tako da.....
LBJ MVP je napisao/la:Ne treba nam bek.Imamo Arbelou,Lassa,Hamita pa i Carvajala i Ramosa.Treba nam Javi Martinez
Ma pusti šuplju bio je i Pipita spakovao kofere.Albiol ostajetyler durden je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Ne treba nam bek.Imamo Arbelou,Lassa,Hamita pa i Carvajala i Ramosa.Treba nam Javi Martinez
Spakovali kofere odavno, takode i Albiol bi mogao s njima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.