Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LenBias
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LenBias » 08 maj 2012, 00:11

pa naravno, nemojte ni aguera, dzeko propo zbog njega :mrgreen:

ma kakav taj dortmundov, hocemo ricardsa iz sitija :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 08 maj 2012, 00:12

Kraj Alvara Arbeloe i Sergia Ramosa da Real dovodi beka? Nema od toga ništa.

Doduše, ako im baš treba evo im šanse da vrate talent koji su davno dali - Oparea.
CAMP MOU!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 08 maj 2012, 00:17

Namiks je napisao/la:Kraj Alvara Arbeloe i Sergia Ramosa da Real dovodi beka? Nema od toga ništa.
Smiješno je poredit' njih dvojicu na poziciji desnog beka s Piszczekom (ako si ga nekad gledao) 8-)

Evo recimo šta Klopp misli o našem beku:
"Ich kenne wirklich keinen anderen Abwehrspieler auf der Welt, der so spielt. Ich will nicht übertreiben, aber ein Beispiel: "Dani Alves. Er ist auch permanent in Bewegung, immer in der Offensive, aber er ist defensiv nicht so stark' "

Upoređuje ga sa D.Alvesom. Dobar kao i on u napadu, a bolji od njega u odbrani. Istina brate :mrgreen:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 08 maj 2012, 00:23

Samo što njemu još uvijek fali ono što Bundesliga ne može ponuditi - konkurentno takmičenje (ruku na srce ni Primera ga ne može ponuditi ali tu je Kup, Superkup gdje smo u zadnje vrijeme učestili sa Barcom) i igranje kasne faze najjačeg klupskog najtecanja - Lige prvaka.

To je još uvijek razlika između Alvesa, Arbeloe i Ramosa naspram tvog ljubimca.
CAMP MOU!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 08 maj 2012, 00:27

Evo jedna vijest koja se i vas tiče :D

New York Times objavio informaciju da će Juventus 5-og augusta igrati prijateljsku utakmicu protiv Real Madrida na stadionu Sam Boyd u Las Vegasu. Utakmica će biti odigrana u sklopu World Football Challenge turnira koji se održava u SAD-u svake godine.

Joe Fraga, savjetnik za utakmice koje se igraju u navedenom gradu kaže kako je ovo utakmica visokog profila i da će definitivno privući veliku pažnju javnosti.

Spominje se i druga utakmica između ova dva tima koja bi se igrala u SAD-u, 8-og augusta ali na Yankee stadionu u New Yorku.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 08 maj 2012, 00:30

Namiks je napisao/la:Samo što njemu još uvijek fali ono što Bundesliga ne može ponuditi - konkurentno takmičenje (ruku na srce ni Primera ga ne može ponuditi ali tu je Kup, Superkup gdje smo u zadnje vrijeme učestili sa Barcom) i igranje kasne faze najjačeg klupskog najtecanja - Lige prvaka.

To je još uvijek razlika između Alvesa, Arbeloe i Ramosa naspram tvog ljubimca.
Ma dobro i mi izdominiramo Bayerna 4 puta zaredom (otkako je ova ekipa na okupu). Ako Bayern nije dovoljno konkurentan pa ko je?! Evo sad će i finale kupa protiv njih u subotu 8-) .

Shvatam šta si htio da kažeš. Što se tiče igranja kasne faze LP si upravu. Ali i bez toga sam uvjeren da je bolji makar 30 % od Arbeloe ;). Vjeruj mi da ne pretjerujem 8-) .

Ma nije ni važno. Samo nek' on nama ostane, a džaba vama Arbeloa. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 08 maj 2012, 00:35

Arbeloa je godinama igrač za Ligu prvaka a ovo što je on sad trenutno katastrofa, a priznajem da jes, nije ni približno onom Arbeloi koji je igrao u prvoj polusezoni.

Ja opet pravdam sve njegove greške iz jednog razloga - a to je Marcelo.

E sad, otkud to da mu se odjenom pojavila ona mentalna blokada pa da nikad nije spreman ići u napad do kraja, to ne znam, ali vjerujem da se može popraviti.

Piszczek je, ako se ne varam u svakom je derbiju dobio ocjenu od 7.5 pa gore, što dovoljno pokazuje da je dobar, ali dovesti tog igrača i osloniti se na njega u najvažnijem takmičenju - e to ne znam koliko je pametno. Zato vjerujem da će ostati kod vas.

I još ako ode neko od drugih zvijezda iz Borussije prije njega, a velike su šanse da hoće, ko zna. možda ga neće ni htjeti pustiti.
CAMP MOU!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 08 maj 2012, 00:42

Namiks je napisao/la:Arbeloa je godinama igrač za Ligu prvaka a ovo što je on sad trenutno katastrofa, a priznajem da jes, nije ni približno onom Arbeloi koji je igrao u prvoj polusezoni.

E sad, otkud to da mu se odjenom pojavila ona mentalna blokada pa da nikad nije spreman ići u napad do kraja, to ne znam, ali vjerujem da se može popraviti.

Piszczek je, ako se ne varam u svakom je derbiju dobio ocjenu od 7.5 pa gore, što dovoljno pokazuje da je dobar, ali dovesti tog igrača i osloniti se na njega u najvažnijem takmičenju - e to ne znam koliko je pametno. Zato vjerujem da će ostati kod vas.
+1 ;)
Namiks je napisao/la: I još ako ode neko od drugih zvijezda iz Borussije prije njega, a velike su šanse da hoće, ko zna. možda ga neće ni htjeti pustiti.
Ima ugovor do 2016. Tako da vjerovatno ostaje.
Od drugih jedino je nejasno šta s Kagawom (50:50).
Ostali svi ostaju. Već potvrđeno novim ugovorima (Gotze 2016.).
Kagawa će se odlučit' tek nakon finala kupa. ;) Postoji šansa da niko ne ode, a već smo potpisali i Reusa tako da... ;)

Dosta je što ste uništili Sahina :mrgreen:
Zezam se. Nadam se da će dobit' veću minutažu naredne sezone. ;) Kakav je to igračina kod nas bio :o

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 08 maj 2012, 11:55

Marcelo je definicija fudbala za Arbelou.

nanek

Post Postao/la nanek » 08 maj 2012, 12:26

slika

A sta cemo sad ? :P :P :P

Kao sto sam i rekao moje misljenje je da ce Ibra doci u Real ove godine, eh to je sad samo moje misljenje i neka hajmo reci mahalska saznanja :) A ostaje da vidimo :)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 08 maj 2012, 13:06

uf kako bi on povuko protiv barcelone svaki put, temperament, mrznja i sve ostalo, ne bi bilo lose :D
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 08 maj 2012, 13:11

Semir bvb je napisao/la:
Namiks je napisao/la:Arbeloa je godinama igrač za Ligu prvaka a ovo što je on sad trenutno katastrofa, a priznajem da jes, nije ni približno onom Arbeloi koji je igrao u prvoj polusezoni.

+1 ;)
Namiks je napisao/la: I još ako ode neko od drugih zvijezda iz Borussije prije njega, a velike su šanse da hoće, ko zna. možda ga neće ni htjeti pustiti.
Ima ugovor do 2016. Tako da vjerovatno ostaje.
Od drugih jedino je nejasno šta s Kagawom (50:50).
Ostali svi ostaju. Već potvrđeno novim ugovorima (Gotze 2016.).
Kagawa će se odlučit' tek nakon finala kupa. ;) Postoji šansa da niko ne ode, a već smo potpisali i Reusa tako da... ;)

Dosta je što ste uništili Sahina :mrgreen:
Zezam se. Nadam se da će dobit' veću minutažu naredne sezone. ;) Kakav je to igračina kod nas bio :o
Kagava već potpisao za Manču. Tako da.....

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 08 maj 2012, 14:05

SPY je napisao/la:Marcelo je definicija fudbala za Arbelou.
slika
CAMP MOU!

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 08 maj 2012, 14:38

Kagawa već potpisao za Manču. Tako da...
Odakle ti ova vijest, molim lijepo? Špekulacije su u pitanju, a do transfera još uopšte nije došlo. :mrgreen:
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 08 maj 2012, 15:14

stomaklija je napisao/la: Kagava već potpisao za Manču. Tako da.....
Ta vijest je bila lažna. Nisi u toku. 8-)
Ali to ne znači da neće potpisat za njih, ali zasad to nije slučaj ;) .

Odluka o njegovoj budućnosti pada tek nakon subote i finala njemačkog kupa. ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 maj 2012, 15:46

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 maj 2012, 16:12

Ne treba nam bek.Imamo Arbelou,Lassa,Hamita pa i Carvajala i Ramosa.Treba nam Javi Martinez ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 08 maj 2012, 16:39

LBJ MVP je napisao/la:Ne treba nam bek.Imamo Arbelou,Lassa,Hamita pa i Carvajala i Ramosa.Treba nam Javi Martinez ;)

Spakovali kofere odavno, takode i Albiol bi mogao s njima ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 maj 2012, 16:48

tyler durden je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ne treba nam bek.Imamo Arbelou,Lassa,Hamita pa i Carvajala i Ramosa.Treba nam Javi Martinez ;)

Spakovali kofere odavno, takode i Albiol bi mogao s njima ;)
Ma pusti šuplju bio je i Pipita spakovao kofere.Albiol ostaje ;) Jedino,ako Javi dođe možda ode no i tada teško.
Neka Carvajala ja se sve nadam da će nekog našeg progurat.Može odigrat par tekmi kad se odmara Arbeloa,bolje i to nego bezveze dovoditi Richardsa,Walkera,Pizczeka etc. koji nisu ništa bolji od Arbeloe.Forma je prolazna klasa ostaje ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 maj 2012, 16:52

Jbt zar jos ima likova koji vjeruju u ove sirovine tipa Albiol i Arbeloa,a sto se tice Carvalha slobodno nek i on ide,godine cine svoje,trenutno je miljama daleko od neke forme.
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 08 maj 2012, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.