nego sta je ovo Mico i Prses ni u kupu ne mogu pocet.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Smajil zna znanjeJTS je napisao/la:znači da se dokažu na gostovanju gdje se ni prvotimci ne mogu pokazat'
jEDNI za domace utakmice, kao privilegovani, a onI u gostima kao topovsko meso. Ide na to da ima odmoran tim za domace utakmice.harry_90 je napisao/la:Smajil zna znanjeJTS je napisao/la:znači da se dokažu na gostovanju gdje se ni prvotimci ne mogu pokazat'
ajde da je čovjek rekao da će u kupu dati šansu igračima koji nemaju minutažu jer nas kup ne zanima, da će odmarati prvotimce za ligaški okrašaj, pa da ga razumijemharry_90 je napisao/la:Smajil zna znanjeJTS je napisao/la:znači da se dokažu na gostovanju gdje se ni prvotimci ne mogu pokazat'
pa i bilo je iznenađenje i to kakvoahmad_tz je napisao/la:Ma sve je bilo jasno od one utakmice kad je 2 dana ranije najavio iznenadjenje![]()
eto vidis i ja ovo govorim za svoj klub .ako se odes nadigravati na stranu primis 3 gola i hajdi kuci, probaj se zatvoriti sto duze drzati nulu i probati nesto na kontru.nisam neki stariji navijac alli se sjecam kako vas je sakib jedne sezone poslozio pa gdje god odete bod ili tri.steta je sto to vecina trenera nemoze skontati.pripremiti ekipu fizicki dobro i samo trka to u nasoj ligi donosi rezultat.trka je uvijek nadoknadivala nekvalitetultrasstyle_tz je napisao/la:a i ja sam se prepao kad najavi protiv Capljine iznenadjenje (Musica od prve min) , kad nisam umro od strah![]()
al sto jest -jest, treba se priznat zna cojk iznenadit..iznenadi me ko malo ko![]()
ovo podsjeca na stare dobre dane BH fudbala kad si dzaba isao na gostovanja, pa svako drugi tim vodio i igraci odradjivali kartone, a kuci ne smijes kiksat.
mada kad covjek realno pogleda, nama na gostovanjima i treba drugi tim nego na domacem terenu. Ili bar druga formacija ako hocemo ista da uspijemo izvuc...zatvorit se ko konzerva, napunit vezni red i gore u napad poslat brza krila i Galina...golman, Efendic; Cejvanovic, Salihovic, Nezic; Omic, Brckalic, Prses(Mehanovic); Selamovic, Mujkic, Galin...sa ovim timom ne mozes drugacije ni igrat vani protiv iole ozbiljnijeg tima nego zatvori se, nabijaj gore na Galina, gledaj da ne primis go a ovi spicevi ako istrce koju kontru dobro i jest, ako ne nikom nista- stara Sokova taktika
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 12 gostiju.