Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ja neverujem da ce sutra Carroll igrati, posto tek treba da debituje pa ce to verovatno biti kad budemo igrali protiv scumchestera na Anfieldu.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Izgleda da Carroll nece nikako putovati sa ekipom u London, dok je Gerrard uvrsten u tim.
Sutra oko 13:30 cemo znati tacno tko ce poceti utakmicu, a ko ce poceti sa klupe.
Sutra oko 13:30 cemo znati tacno tko ce poceti utakmicu, a ko ce poceti sa klupe.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- VolimLiverpool
- Kontakt:
pozdrav svima...
cisto sumnjam da ce sutra Caroll igrati jer ce mu debi vjerovatno biti pred domacim navijacima,a mozda ga King stavi posljednjih 10-15 minuta ako budemo imali povoljan rezultat...a sutra ocekujem pobjedu i gol Suareza... 

ma nema veze ako sutra ne bube putovao sa ekipom u London jer biti ce 100% spreman protiv man.utd. i ne bi trebalo da bude problema na Upton parku jer tu su Suarez Kuyt Meireles Gerrard 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Upravo tako.anfield je napisao/la:ma nema veze ako sutra ne bube putovao sa ekipom u London jer biti ce 100% spreman protiv man.utd. i ne bi trebalo da bude problema na Upton parku jer tu su Suarez Kuyt Meireles Gerrard
Uz izostanke njihovih najboljih igraca (Keane, Obinna, Upson...), te povratak Gerrarda, moramo ovo iskoristiti i potpuno se ukljuciti u trku za plasman u LP.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
ma tesko da ce mo se ukljuciti u trku za LP poslije remija sa Wiganom ali sve je mogucepolga je napisao/la:Upravo tako.anfield je napisao/la:ma nema veze ako sutra ne bube putovao sa ekipom u London jer biti ce 100% spreman protiv man.utd. i ne bi trebalo da bude problema na Upton parku jer tu su Suarez Kuyt Meireles Gerrard
Uz izostanke njihovih najboljih igraca (Keane, Obinna, Upson...), te povratak Gerrarda, moramo ovo iskoristiti i potpuno se ukljuciti u trku za plasman u LP.
LIVERPOOL YNWA
Pa dobro, ukljucivanje je poprilicno nerealno, ali treba sagledati sve utakmice koje slijede.anfield je napisao/la:ma tesko da ce mo se ukljuciti u trku za LP poslije remija sa Wiganom ali sve je mogucepolga je napisao/la:Upravo tako.anfield je napisao/la:ma nema veze ako sutra ne bube putovao sa ekipom u London jer biti ce 100% spreman protiv man.utd. i ne bi trebalo da bude problema na Upton parku jer tu su Suarez Kuyt Meireles Gerrard
Trenutno zaostajemo 8 za Tottenhamom, 7 za Chelseaem, koji ima utakmicu manje, ali ta utakmica je sa scumom.
Tottenham ce sve snage preusmjeriti na LP i duel sa Milanom, gdje imaju odlicnu sansu za prolaz, te ako produ, to znaci dvije dodatne utakmice, koje dosta iscrpe, i gdje je dosta realno da sljedeci vikend u Premiershipu kiksaju.
Sljedece utakmice su im gostovanje kod Wolvesa, domacini su West Hamu, pa opet gostovanje kod Wigana, pa domaca sa Arsenalom, pa domaca protiv Stokea, pa gostovanje kod Citya...
Mozemo ocekivati da bi u dosta utakmica mogli kiksati, ili odigrati remi, sto bi nam puno znacilo.
Sa druge strane, ni mi nemamo bas lagan raspored, jer igramo protiv scuma, na domacem, pa gostujemo Sunderlandu, WBA-u, onda domaca protiv Citya, gostovanje protiv Arsenala, domaca sa Birminghamom.
Ne znam, sada kada gledam sve utakmice, bice nam jako tesko, ali uvijek se treba nadati, pa tako i u ovom slucaju.
ma treba se nadati jer kako kazu nada posljednja umire 

LIVERPOOL YNWA
Ma upravo takoanfield je napisao/la:ma treba se nadati jer kako kazu nada posljednja umire

- Red Assassin
- Kontakt:
Ja bih volio da sutra Carroll makar bude na klupi i udje samo 20 minuta, to bi znacilo da ce poceti protiv manutd od prve.. a ovako ako ga ne bude protiv manutda ce uci petnestak minuta pred kraj samo da se predstavi navijacima..
Od LP nažalost nema ništa !
Iskreno nismo je ni zaslužili jer 5-6 dobrih mečeva nije dovoljno da se ode u LP,potrebno je ono što je nama falilo(zahvaljujući Royu) a to je konstantno dobra igra i osvajanje bodova.
Prije svega porazi od Wolvesa te Blackpoola na Anfiledu su nedopustivi.Ionako nisam ništa očekivao od ove sezone (s obzirom na katastrofalan start).Nadam se da će Kenny ostati na klupi te da će ove posljednje utakmice do kraja sezone biti neka podloga za narednu te da će biti dovoljno vremena da se ekipa dovoljno uigra (prije svega Suarez i Carroll).
Da nismo kiksali protiv Wigana možda su postojale neke šanse za LP,ovako gotovo i da ne postoje.
Sada treba do kraja naravno probati izboriti što bolju poziciju u EPL te u EL pokušati osvojiti trofej te koliko toliko popraviti sezonu.

Iskreno nismo je ni zaslužili jer 5-6 dobrih mečeva nije dovoljno da se ode u LP,potrebno je ono što je nama falilo(zahvaljujući Royu) a to je konstantno dobra igra i osvajanje bodova.
Prije svega porazi od Wolvesa te Blackpoola na Anfiledu su nedopustivi.Ionako nisam ništa očekivao od ove sezone (s obzirom na katastrofalan start).Nadam se da će Kenny ostati na klupi te da će ove posljednje utakmice do kraja sezone biti neka podloga za narednu te da će biti dovoljno vremena da se ekipa dovoljno uigra (prije svega Suarez i Carroll).
Da nismo kiksali protiv Wigana možda su postojale neke šanse za LP,ovako gotovo i da ne postoje.
Sada treba do kraja naravno probati izboriti što bolju poziciju u EPL te u EL pokušati osvojiti trofej te koliko toliko popraviti sezonu.

FK Pjetlovi
Dzaba, ali ja opet ne odustajem od nade da ce Liverpool zavrsiti u TOP 4, mada znam da ce to biti pretesko, gotovo nemoguce.
Mi smo Liverpool, i ako ima neki tim koji je najbolji kada je najteze i kada je nesto nemoguce, onda smo to mi.
Dok god bude postojala i najmanja sansa da se plasiramo u LP, ja cu u to vjerovati, pa makar na kraju tugovao za tim.
Mi smo Liverpool, i ako ima neki tim koji je najbolji kada je najteze i kada je nesto nemoguce, onda smo to mi.
Dok god bude postojala i najmanja sansa da se plasiramo u LP, ja cu u to vjerovati, pa makar na kraju tugovao za tim.
Džaba kada nas je Roy uništio !
Previše smo bodova naivno i glupo izgubili.Protiv Arsenala onaj autogol Reine,protiv Blackpoola poraz na Anfiledu,protiv Spursa onaj gol Lennona u 92. minuti čini mi se pa onda poraz od Wolvesa kući(da napomenem da su Wolvesi tada bili ubjedljivo posljednji po igrama na strani bez pobjede uz 1 ili 2 remia),zatim protiv Wigana zadnju 1:1 pa bilo je tu još mečeva u kojima smo mogli do bodova.
Jednostavno nismo zaslužili ! Naravno da ima još uvijek šansi prije svega jer će 99% Spursi i Chelsea igrati u narednoj rundi LP i to je možda naša šansa.

Previše smo bodova naivno i glupo izgubili.Protiv Arsenala onaj autogol Reine,protiv Blackpoola poraz na Anfiledu,protiv Spursa onaj gol Lennona u 92. minuti čini mi se pa onda poraz od Wolvesa kući(da napomenem da su Wolvesi tada bili ubjedljivo posljednji po igrama na strani bez pobjede uz 1 ili 2 remia),zatim protiv Wigana zadnju 1:1 pa bilo je tu još mečeva u kojima smo mogli do bodova.
Jednostavno nismo zaslužili ! Naravno da ima još uvijek šansi prije svega jer će 99% Spursi i Chelsea igrati u narednoj rundi LP i to je možda naša šansa.

FK Pjetlovi
- Red Assassin
- Kontakt:
Ajmo uradit nesto korisno i glasati da je Raul Meireles bio najbolji igrac proslog mjeseca:
http://fansaward.givemefootball.com/
http://fansaward.givemefootball.com/
Kakva LP vaš maximalan domet je liga europe s tim da vas sutra čekićari ne zakucaju..reds je napisao/la:Od LP nažalost nema ništa !![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Vid ovog sto je obisao sve teme kako bi ispoljio svoju mrznju mora negde da izbaci to iz sebe ili ce puci... 

1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- c a r r o l L .
- Kontakt:
Sutra ljubimac dobija 5-10 minuta i postize prvi gol u dresu LFC 

To sutra opet rijesva Kuyt i decko sa mog avatara 

Nema Carrola sutra ni na klupi, a Gerard se oporavio i počinje od prve minute.c a r r o l L . je napisao/la:Sutra ljubimac dobija 5-10 minuta i postize prvi gol u dresu LFC
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.