English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: English Premier League
Jedno od najvećih odlika napadača je borba, htijenje da se postigne gol.
Taj stav će ti pomoći da se nađeš u prilikama za gol.
Druga jako bitna stavka je fokus i šutanje lopte punim uvjerenjem da će ući gol.
Nunez očito ima potreban mentalitet, samo ovu drugu stavku treba utegnuti.
Barem 90% napadača danas u fudbalu nemaju žar i borbenost, to je bilo po defaultu prije 10-15 godina.
I da, za napadača je neophodno da imaš mentalitet nekog ugristi ili laktom udarit.
Druga jako bitna stavka je fokus i šutanje lopte punim uvjerenjem da će ući gol.
Barem 90% napadača danas u fudbalu nemaju žar i borbenost, to je bilo po defaultu prije 10-15 godina.
I da, za napadača je neophodno da imaš mentalitet nekog ugristi ili laktom udarit.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 26 dec 2022, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Btw, niko ne pohvali potez Trenta kod prvog gola. Nema ga u ligi (osim Kevina) da ce poslat onakvu loptu za gol.
A prvi kad treba srat po njemu
A prvi kad treba srat po njemu

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Felixians4
- Kontakt:
Opisao si bivšu igračinu u navali Redsa,Luisa Suareza. A s njime je odradio loše SP upravo Nunez,no valjda mu je usađeno ponešto. Ovaj došao iz Ajaxa,ovaj iz Benfice što dođe na isto.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:34Jedan od najvećih odlika napadača je borba, htijenje da se postigne gol.
Nekad više vrijedi 15-ak pravilno raspoređenih od 50 zabijenih
Da je KDB onako nesto uradio svrsavalo bi se danima..
Kako je Liverpul 6-ti ptice znaju. Od svih ekipa ispred su bolji
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Darwin Núñez's game by numbers vs. Aston Villa:
• 23 touches
• 12 touches in the opp. box
• 6 shots
• 4 shots on target
• 4 Big Chances missed
• 4 passes completed
• 2 aerial duels won
• 2 offsides
• 1.15 xG [most]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Darwin Nunez missed as many big chances (4) as he completed passes (4) vs. Aston Villa.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ne bih ih ja iskljucio ni iz borbe za titulu.
Ovi ispred ce svakako kiksati niko mi ne djeluje toliko mocno
Ali svakako da bi morali zavrsiti barem drugi iza Citya
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Kad Darwin odcepi bice najbolji strijelac lige samo je pitanje hoće li ikad odcepiti. Ja kako gledam koju utakmicu Liverpoola sve mi vise Lici na Torresa iz Chelsea. Dosao kao ubica, sve super radio - kretnje, ubacivanja ulazio nonstop u prilike Ali navijači Chelsea nisu nikad docekali da odcepi. Njemu vrijeme moze kupiti ostatak tima prije svega Salah jer dok ima neko ko zabija redovno i ekipa pobjedjuje njegovi promasaji se neće brojati, ali ako se dese 2,3 utakmice bez pobjede i njegovog ucinka pritisak ce postati još puno veći, i pitanje je kakvog je psihičkog stanja Darwin može li se nositi s pritiskom ili ne, to je jedna od osobina koja razdvaja vrhunske igrace od prosječnih, jer promasiti 4 velike prilike na jednoj utakmici nije mala stvar i pshicki stvara kod napadača veliko opterećenje i pritisak- recimo da je to Suarez ja bih se smio kladiti da već iducu utakmicu idu lagana 3 gola u protivničkoj mrezi, dok kod Darwina nekako mi se čini da ga pritisak sve vise i vise jede, i kad zabije gestikulira kao da se olakšao, kao sad je procepio, ali opet upada u krize.
Da je A. Vila izjednačila (a mogla je) i Liverpool ostao bez 2 boda bio bi tragicar i najveći krivac. Njegovo je da zabija golove, a ne da se bori za kornere. -ali ako ce covjeku biti lakše mozemu se pripisati jedna asistencija - 2 izborena kornera + 4 kompletirana pasa i 4 promasene velike prilike = asistencija
Al nije tako da je MOtMSport90 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 20:59Da je A. Vila izjednačila (a mogla je) i Liverpool ostao bez 2 boda bio bi tragicar i najveći krivac. Njegovo je da zabija golove, a ne da se bori za kornere. -ali ako ce covjeku biti lakše mozemu se pripisati jedna asistencija - 2 izborena kornera + 4 kompletirana pasa i 4 promasene velike prilike = asistencija

-
- Kontakt:
Jel bilo ovo unutra
Što prije ovi iz Arsenala shvate da Saliba nije igrač kakvim ga smatraju, biće im bolje. Moguće da će biti WC, ali to trenutno nije.
Najlošija karika u punom sastavu Arsenala je Saliba. MIslim da je i Ramsdale kiks golman i ne vjerujem mu, ali otkad je došao u Arsenal momak je Top. Odvratan, ali Top. Ostatak tima je moćan i posložen.
U ovoj akciji je napravio 2 kiksa. Protiv Uniteda na OT pas Brune za Rashforda za 2:1 je isto njegov propust. Čini mi se još na nekim utakmicama da je imao baš loše trenutke.
Najlošija karika u punom sastavu Arsenala je Saliba. MIslim da je i Ramsdale kiks golman i ne vjerujem mu, ali otkad je došao u Arsenal momak je Top. Odvratan, ali Top. Ostatak tima je moćan i posložen.
U ovoj akciji je napravio 2 kiksa. Protiv Uniteda na OT pas Brune za Rashforda za 2:1 je isto njegov propust. Čini mi se još na nekim utakmicama da je imao baš loše trenutke.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 26 dec 2022, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma jok, unutra
Cist penal
Ko sve prati fudbal tacno me stidAlanSmith14 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:31Što prije ovi iz Arsenala shvate da Saliba nije igrač kakvim ga smatraju, biće im bolje. Moguće da će biti WC, ali to trenutno nije.

Hajde navedi mi te klasne stopere koji ne grijese

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Joškotopnik1 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:34Ko sve prati fudbal tacno me stidAlanSmith14 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:31Što prije ovi iz Arsenala shvate da Saliba nije igrač kakvim ga smatraju, biće im bolje. Moguće da će biti WC, ali to trenutno nije.
U ovoj akciji je napravio 2 kiksa. Protiv Uniteda na OT pas Brune za Rashforda za 2:1 je isto njegov propust. Čini mi se još na nekim utakmicama da je imao baš loše trenutke.![]()
Hajde navedi mi te klasne stopere koji ne grijese![]()
![]()

- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.