AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Poceli smo trositi opasno, cuj 37 + 5 da mi dajemo. Dva transfera od po 40 mil u jednom roku.
Sve ok al brate nama treba odbrana, dzaba sve kad smo suplji nazad. Akanji kad bi dosao to bi vec bilo nesto
Sve ok al brate nama treba odbrana, dzaba sve kad smo suplji nazad. Akanji kad bi dosao to bi vec bilo nesto
Vidis da mogu samo kad hoce

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Jos kako Vlahovic i Akanji kakva bi to zadnja 3 transfera bila, ali dal Furlani papak pare za takve igrace il kod njega ne moze igrac ako je vec neko ime. Sada bi 4 2 3 1 samo tako legla Nkunku iza u spicu Vlahovic krila Pulisic i Leao dva zadnja vezna Ricci i Jashari s tim da tu igraju i Modric i Fofana bekovi Estupinian i Jimenez neka ga Alegri pritisne i disciplinuje, Mike na golu a ispred Akanji i De Winter/Tomori.
Stari Nkunku je bio zvijer, ovaj novi je već par godina prožet povredama i lošom formom.
Ne mogu se oteti utisku da je ovo preglupo potrošen novac na igrača koji nema jasnu ulogu u timu (krilo, napadač, rezerva, šta uopšte misle s njim?) i koji je toliko riskantan transfer na više nivoa dok postoje još veći prioriteti u ekipi.
Mada, ako do kraja dođu napadač i stoper, onda ok, ali mi je teško povjerovati da je neko aminovao da se skrši 40 miliona na ovakvog igrača. Klasična panična kupovina, koja rijetko kad ispadne dobra.
Ne mogu se oteti utisku da je ovo preglupo potrošen novac na igrača koji nema jasnu ulogu u timu (krilo, napadač, rezerva, šta uopšte misle s njim?) i koji je toliko riskantan transfer na više nivoa dok postoje još veći prioriteti u ekipi.
Mada, ako do kraja dođu napadač i stoper, onda ok, ali mi je teško povjerovati da je neko aminovao da se skrši 40 miliona na ovakvog igrača. Klasična panična kupovina, koja rijetko kad ispadne dobra.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Ova uprava samo moze ozbiljnu kupovinu napravit kada je panika inače su to anonimusi tipa Harder.rope11 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 12:14Stari Nkunku je bio zvijer, ovaj novi je već par godina prožet povredama i lošom formom.
Gazete objvavio da ukoliko ne dodju pojacanja do kraja prelaznog roka,da ce odma napustiti.. Pametno bgmi
40 mil za Nkunku. Tip ima 27 utakmica i 3 gola. Zadnja rupa na sviralu u Chelseaju i mi za njega dajemo 40 mil.
Al bitno da prodamo najboljeg veznjaka Serie A za 57mil
Koji imbecili sjede u upravi, to je za nevjerovat. Pa samo zamisao da se zamjeni dovbyk sa gimenezom je dovoljno pokazatelj da oni nemaju pojma oko kupovine igraca.
Nista, posto neda mi se gubit živce radi debila, teško da cu ih pratit i ove sezone. Al ima dovoljno budala koji su kupili sezonske.
Al bitno da prodamo najboljeg veznjaka Serie A za 57mil
Koji imbecili sjede u upravi, to je za nevjerovat. Pa samo zamisao da se zamjeni dovbyk sa gimenezom je dovoljno pokazatelj da oni nemaju pojma oko kupovine igraca.
Nista, posto neda mi se gubit živce radi debila, teško da cu ih pratit i ove sezone. Al ima dovoljno budala koji su kupili sezonske.
Meni je Nkunku uvijek bio drag igrac i drago mi sto su ga potpisali. 40, 50, 60, 100m ma sta me briga, ne idu iz mog dzepa.
Kad trose-ne valja, kad ne trose-jos gore. Niko nam ne moze ugoditi.
Kad trose-ne valja, kad ne trose-jos gore. Niko nam ne moze ugoditi.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Top, kao da bi i poceoAllegri: “Jashari got injured in a duel with Gimenez and won’t be available for tomorrow’s game.”

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Izgleda je proslo vrijeme nasih transfera od 20mil. To nas je krasilo dugo vremena. Ovo su neki novi momenti. 
Hajmo sad jednog stopera od 30-40mil i idemo napasti Skudeto.
Hajmo sad jednog stopera od 30-40mil i idemo napasti Skudeto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Super potrajace da taj Jasar izgleda zaigra, sl tako i treba kad su se natezali za njega 40 dana
Dok udje u formu prodati ce ga 
Jel moguce
- Beduin
- Kontakt:
Ovo je vec za mustuluka.
Samo jos Adlia i Benacera nikako se rijesiti, a toliko ga se ovdje hvalilo da vrijedi kao igrac. Niko da to prepozna.
Samo jos Adlia i Benacera nikako se rijesiti, a toliko ga se ovdje hvalilo da vrijedi kao igrac. Niko da to prepozna.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Moglo je se od Engleza vise para izvuci za Musaha, nije ga trebalo dati Atalanti 
Zali boze para i dva mjeseca gubljenja ccccJashari is suffering from a serious injury in his right fibula. There are fears that it might be a fracture. Medical tests will show the extent of his injury but his absence for several weeks is certain
Al' ovo je tako bilo očigledno da će se desiti, poslije čitave sage 
I opet sjebaše igrača koji je rijetko ili nikako bio povrijeđen u karijeri. Ok, frakture su nesretne okolnosti, ali ipak...

I opet sjebaše igrača koji je rijetko ili nikako bio povrijeđen u karijeri. Ok, frakture su nesretne okolnosti, ali ipak...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Prema posljednjim izvještajima propušta prvu fazu LP ove godine
Il Club più titolato al mondo!
Dobar

Hahahaha
A doveden ko da je Kaka. Jbt tresla se Europa kad se on dovodio, klubovi se fatali u nevjerici da gube takvog talenta.
A on ne zaigra ni u ligi, a ono što je igrao žalosno kad shvatiš da penzioner Luka je bolji od njega.
Žali Bože bačeni para.
Koraj, Nkunku su bačene pare. Isto sam rekao za Murata I onog smrdu Origija, al volio bi da se zajebem. Gimenez i CDK nisu bile bačene pare. Jednog smo prodali, drugog ce da trampimo za Dyvbika, ma sjajno.
A Allegretto ili ti panchina di merda, samo želi svog Vlahovića. Taj čovjek nezna stvorit mladog igrača i tu ćemo dosta izgubit. Al eto, dobro je krenuo sa Cremonese, vidjela se ta logika na terenu i lucidnost. Bas sam vidio smisao igre i kojim putem želimo ići ove sezone ...
Ajte vi bez mene
Trenutno korisnika/ca: galia95, memaga, TheTruth34 i 3 gosta.