Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Čitam maloprije ove udarne režimske Vučićeve medije (Informer, Alo, B92).
"Napad na celu našu Zemlju", "Srbija je ozbiljno ugrožena", "Terorizam od ranije pripreman" itd. To su naslovi.
Znaci stalno neko mnogo zloban, naravno sa strane, radi protiv jadnih srba, uvaljuje ih u ove probleme. Neki mračni planovi sa Zapada. Time se truje nacija u ovakvim momentima.
Inače, to je mirnan narod, skroman, o sebi pri sebi.
"Napad na celu našu Zemlju", "Srbija je ozbiljno ugrožena", "Terorizam od ranije pripreman" itd. To su naslovi.
Znaci stalno neko mnogo zloban, naravno sa strane, radi protiv jadnih srba, uvaljuje ih u ove probleme. Neki mračni planovi sa Zapada. Time se truje nacija u ovakvim momentima.
Malo guslanja o Srbima velikom narodu, malo guslanja kako nece nista komentarisati do ponedjeljka pa onda pokazati ko je promovisao nasilje (valjda ga pogodilo pitanje onog novinara s Nove) i onda kao slag na kraju guslanje o historijskim pobjedama i stizanju raznih zemalja EU po platama i jos necemu.
- VensanKasel
- Kontakt:
Na dan masakra oko 07:00h sam krenuo iz Beograda , noć ranije pričam sa drugom kako Vučić sve kontroliše , kako mi je to fascinantno ...Epidaurus je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:10Malo guslanja o Srbima velikom narodu, malo guslanja kako nece nista komentarisati do ponedjeljka pa onda pokazati ko je promovisao nasilje (valjda ga pogodilo pitanje onog novinara s Nove) i onda kao slag na kraju guslanje o historijskim pobjedama i stizanju raznih zemalja EU po platama i jos necemu.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Meni su kod njih najjači komentari na tim medijima, bukvalno oni auto-post komentari, postavljeni u isto vrijeme i svi odma imaju automatski isti broj lajkova (20+)let3 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:07Čitam maloprije ove udarne režimske Vučićeve medije (Informer, Alo, B92).

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovo je dovoljno za neki sveobuhvatan case studybaboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:19Meni su kod njih najjači komentari na tim medijima, bukvalno oni auto-post komentari, postavljeni u isto vrijeme i svi odma imaju automatski isti broj lajkova (20+)let3 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:07Čitam maloprije ove udarne režimske Vučićeve medije (Informer, Alo, B92).
Inače, to je mirnan narod, skroman, o sebi pri sebi.![]()
naprijed rejal
A onda izađe veiki predsjednik i poput mudraca sa Tibeta izjavi:baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:19Meni su kod njih najjači komentari na tim medijima, bukvalno oni auto-post komentari, postavljeni u isto vrijeme i svi odma imaju automatski isti broj lajkova (20+)let3 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:07Čitam maloprije ove udarne režimske Vučićeve medije (Informer, Alo, B92).
Inače, to je mirnan narod, skroman, o sebi pri sebi.![]()
Naravno nova doza prepadanja, napad na cijelu državu, poređenja sa Amerikom, sa 11. septembrom, oni su velika nacija itd."Ovo je napad na cijelu našu zemlju i svaki građanin to osjeća. Kao neko ko nije pobornik teorija zavjera, samo ću saopćiti mjere i činjenice. Veliki narodi, a građani Srbije su jedna velika nacija iako živimo u teritorijalno i brojčano maloj zemlji. Veliki narodi su uspjevali da nađu rješenja. Izgubili smo mnogo djece, mnogo divnih ljudi, i upravo zato Amerika kada se suočila 11. septembra sa više hiljada ubijenih znali su da se ujedine. Trebamo i mi", kazao je Vučić.
Žali Bože nevinih žrtava, ali narod koji većinski bira ovakog bolesnika za predsjednika države nema pravo da se žali ni zašta.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Razvijene zemlje u pogledu sigurnosti, nalaze se u slicnoj situaciji u kojoj je danas Srbija, tako da, tesko je te stvari pripisati nepostojanju neke sigurnosne strukture ili procentualno veci dio prebaciti na nadlezne.
Naravno da je i drzava krivac prije svega u nepostojanju struke ali prateci globalne trendove, izazov je pronalaziti nova rjesenja. Stanje po osnovnim i srednjim skolama u SAD-u, zemlji koja slovi za visokorazvijeno drustvo, cak je i gore vec na Balkanu. Dovoljno je pogledati broj masovnih pucnjava/ubistava te porediti sa ostatkom svijeta. Da ne govorim o zlostavljanjima, ulicnom razbojnistvu i drugim stvarima koje su cesto ispod radara.
Neki od razloga su jasni neki ne, ali uopste moglo bi se reci kako svaka pogodnost te progres nosi rizike, za koje u startu znas kako ces ih tesko ukrotiti. Zapad je zbog standarda, ugodnosti i osjecaja max prihvacenosti dopustio veci stepen slobode koji granici sa anarhijom. U modernom okruzenju, djeca imaju mjerila bilo po pitanju ponasanja ili materijalnog te takvu zastitu, da je uobrazenost logican nuspoizvod tog stanja.
Svaki jaci pokusaj discipline bude oznacen kao onaj koji nije u skladu sa ljudskim pravima, te etiketiran kao primitivan.
Naravno da je i drzava krivac prije svega u nepostojanju struke ali prateci globalne trendove, izazov je pronalaziti nova rjesenja. Stanje po osnovnim i srednjim skolama u SAD-u, zemlji koja slovi za visokorazvijeno drustvo, cak je i gore vec na Balkanu. Dovoljno je pogledati broj masovnih pucnjava/ubistava te porediti sa ostatkom svijeta. Da ne govorim o zlostavljanjima, ulicnom razbojnistvu i drugim stvarima koje su cesto ispod radara.
Neki od razloga su jasni neki ne, ali uopste moglo bi se reci kako svaka pogodnost te progres nosi rizike, za koje u startu znas kako ces ih tesko ukrotiti. Zapad je zbog standarda, ugodnosti i osjecaja max prihvacenosti dopustio veci stepen slobode koji granici sa anarhijom. U modernom okruzenju, djeca imaju mjerila bilo po pitanju ponasanja ili materijalnog te takvu zastitu, da je uobrazenost logican nuspoizvod tog stanja.
Svaki jaci pokusaj discipline bude oznacen kao onaj koji nije u skladu sa ljudskim pravima, te etiketiran kao primitivan.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 05 maj 2023, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Strašno koliko je bolestanlet3 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:29A onda izađe veiki predsjednik i poput mudraca sa Tibeta izjavi:Naravno nova doza prepadanja, napad na cijelu državu, poređenja sa Amerikom, sa 11. septembrom, oni su velika nacija itd."Ovo je napad na cijelu našu zemlju i svaki građanin to osjeća. Kao neko ko nije pobornik teorija zavjera, samo ću saopćiti mjere i činjenice. Veliki narodi, a građani Srbije su jedna velika nacija iako živimo u teritorijalno i brojčano maloj zemlji. Veliki narodi su uspjevali da nađu rješenja. Izgubili smo mnogo djece, mnogo divnih ljudi, i upravo zato Amerika kada se suočila 11. septembra sa više hiljada ubijenih znali su da se ujedine. Trebamo i mi", kazao je Vučić.
Žali Bože nevinih žrtava, ali narod koji većinski bira ovakog bolesnika za predsjednika države nema pravo da se žali ni zašta.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta kaze Vucic, on bi kao uveo smrtnu kaznu, ali mu vlada (Ana Brnabic) ne da.
Kakav bolestan lik, i u ovakvim situacijama cisti populizam. Nije da nismo navikli od ovog bolesnika.

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 05 maj 2023, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:19Meni su kod njih najjači komentari na tim medijima, bukvalno oni auto-post komentari, postavljeni u isto vrijeme i svi odma imaju automatski isti broj lajkova (20+)![]()

Sta kaze Vucko,bice uhapsen svako ko lajka objave o monstrumu,nije lik normalan sekunde 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Brutalan komentar našeg drota Miokovića. U kost.
I nema sile koja moze razoruzati stanovnike neke zemlje. Npr. u BiH ima preko 350k komada registrovanog oruzja u posjedu civila, dok prema istrazivanjima UNDP-a pretpostavlja se da oko pola miliona domacinstava BiH ilegalno posjeduje oruzje.
Samo je pitanje vremena kada ce, gore od ovog sprijecenog pajaca iz Bihaca, neki điklos biti okidac nekog haosa.
Ne treba upirati prstom u nesrecu druge drzave, vec izraziti sucut i boriti se pocev od vl dvorista.
Samo je pitanje vremena kada ce, gore od ovog sprijecenog pajaca iz Bihaca, neki điklos biti okidac nekog haosa.
Ne treba upirati prstom u nesrecu druge drzave, vec izraziti sucut i boriti se pocev od vl dvorista.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 05 maj 2023, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Mi nismo drzava ,nama nije uredjeno nista zivo a da neko radi jos na razoruzavanju ljudi 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Beograd - Sodoma i Gomora
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja Ane vragolanke, ne da Aleku da donosi zakone.Goalgetter je napisao/la: ↑05 maj 2023, 11:34Sta kaze Vucic, on bi kao uveo smrtnu kaznu, ali mu vlada (Ana Brnabic) ne da.Kakav bolestan lik, i u ovakvim situacijama cisti populizam. Nije da nismo navikli od ovog bolesnika.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️