Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

let3
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la let3 » 05 maj 2023, 11:07

Čitam maloprije ove udarne režimske Vučićeve medije (Informer, Alo, B92).

"Napad na celu našu Zemlju", "Srbija je ozbiljno ugrožena", "Terorizam od ranije pripreman" itd. To su naslovi.

Znaci stalno neko mnogo zloban, naravno sa strane, radi protiv jadnih srba, uvaljuje ih u ove probleme. Neki mračni planovi sa Zapada. Time se truje nacija u ovakvim momentima.
Inače, to je mirnan narod, skroman, o sebi pri sebi.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 maj 2023, 11:10

VensanKasel je napisao/la:
05 maj 2023, 11:07
Epidaurus je napisao/la:
05 maj 2023, 11:04
Ne moze bit normalno drustvo kad je ovaj sizofrenicar apsolutni vladar drzave. Evo ga opet gusla i obracunava se sa ko zna kim.
Ko mu je sada kriv ?
Malo guslanja o Srbima velikom narodu, malo guslanja kako nece nista komentarisati do ponedjeljka pa onda pokazati ko je promovisao nasilje (valjda ga pogodilo pitanje onog novinara s Nove) i onda kao slag na kraju guslanje o historijskim pobjedama i stizanju raznih zemalja EU po platama i jos necemu.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 05 maj 2023, 11:16

Epidaurus je napisao/la:
05 maj 2023, 11:10
VensanKasel je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:
05 maj 2023, 11:04
Ne moze bit normalno drustvo kad je ovaj sizofrenicar apsolutni vladar drzave. Evo ga opet gusla i obracunava se sa ko zna kim.
Ko mu je sada kriv ?
Malo guslanja o Srbima velikom narodu, malo guslanja kako nece nista komentarisati do ponedjeljka pa onda pokazati ko je promovisao nasilje (valjda ga pogodilo pitanje onog novinara s Nove) i onda kao slag na kraju guslanje o historijskim pobjedama i stizanju raznih zemalja EU po platama i jos necemu.
Na dan masakra oko 07:00h sam krenuo iz Beograda , noć ranije pričam sa drugom kako Vučić sve kontroliše , kako mi je to fascinantno ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 05 maj 2023, 11:19

let3 je napisao/la:

"Napad na celu našu Zemlju", "Srbija je ozbiljno ugrožena", "Terorizam od ranije pripreman" itd. To su naslovi.

Znaci stalno neko mnogo zloban, naravno sa strane, radi protiv jadnih srba, uvaljuje ih u ove probleme. Neki mračni planovi sa Zapada. Time se truje nacija u ovakvim momentima.
Meni su kod njih najjači komentari na tim medijima, bukvalno oni auto-post komentari, postavljeni u isto vrijeme i svi odma imaju automatski isti broj lajkova (20+) :urnebes:
slika
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 maj 2023, 11:23

baboedindzeko09 je napisao/la:
05 maj 2023, 11:19
let3 je napisao/la:

Meni su kod njih najjači komentari na tim medijima, bukvalno oni auto-post komentari, postavljeni u isto vrijeme i svi odma imaju automatski isti broj lajkova (20+) :urnebes:
slika
Ovo je dovoljno za neki sveobuhvatan case study
naprijed rejal

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 maj 2023, 11:29

let3 je napisao/la:

slika
A onda izađe veiki predsjednik i poput mudraca sa Tibeta izjavi:
"Ovo je napad na cijelu našu zemlju i svaki građanin to osjeća. Kao neko ko nije pobornik teorija zavjera, samo ću saopćiti mjere i činjenice. Veliki narodi, a građani Srbije su jedna velika nacija iako živimo u teritorijalno i brojčano maloj zemlji. Veliki narodi su uspjevali da nađu rješenja. Izgubili smo mnogo djece, mnogo divnih ljudi, i upravo zato Amerika kada se suočila 11. septembra sa više hiljada ubijenih znali su da se ujedine. Trebamo i mi", kazao je Vučić.
Naravno nova doza prepadanja, napad na cijelu državu, poređenja sa Amerikom, sa 11. septembrom, oni su velika nacija itd.

Žali Bože nevinih žrtava, ali narod koji većinski bira ovakog bolesnika za predsjednika države nema pravo da se žali ni zašta.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 05 maj 2023, 11:29

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 05 maj 2023, 11:31

Razvijene zemlje u pogledu sigurnosti, nalaze se u slicnoj situaciji u kojoj je danas Srbija, tako da, tesko je te stvari pripisati nepostojanju neke sigurnosne strukture ili procentualno veci dio prebaciti na nadlezne.

Naravno da je i drzava krivac prije svega u nepostojanju struke ali prateci globalne trendove, izazov je pronalaziti nova rjesenja. Stanje po osnovnim i srednjim skolama u SAD-u, zemlji koja slovi za visokorazvijeno drustvo, cak je i gore vec na Balkanu. Dovoljno je pogledati broj masovnih pucnjava/ubistava te porediti sa ostatkom svijeta. Da ne govorim o zlostavljanjima, ulicnom razbojnistvu i drugim stvarima koje su cesto ispod radara.

Neki od razloga su jasni neki ne, ali uopste moglo bi se reci kako svaka pogodnost te progres nosi rizike, za koje u startu znas kako ces ih tesko ukrotiti. Zapad je zbog standarda, ugodnosti i osjecaja max prihvacenosti dopustio veci stepen slobode koji granici sa anarhijom. U modernom okruzenju, djeca imaju mjerila bilo po pitanju ponasanja ili materijalnog te takvu zastitu, da je uobrazenost logican nuspoizvod tog stanja.

Svaki jaci pokusaj discipline bude oznacen kao onaj koji nije u skladu sa ljudskim pravima, te etiketiran kao primitivan.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 05 maj 2023, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 maj 2023, 11:34

let3 je napisao/la:
05 maj 2023, 11:29
A onda izađe veiki predsjednik i poput mudraca sa Tibeta izjavi:
"Ovo je napad na cijelu našu zemlju i svaki građanin to osjeća. Kao neko ko nije pobornik teorija zavjera, samo ću saopćiti mjere i činjenice. Veliki narodi, a građani Srbije su jedna velika nacija iako živimo u teritorijalno i brojčano maloj zemlji. Veliki narodi su uspjevali da nađu rješenja. Izgubili smo mnogo djece, mnogo divnih ljudi, i upravo zato Amerika kada se suočila 11. septembra sa više hiljada ubijenih znali su da se ujedine. Trebamo i mi", kazao je Vučić.
Naravno nova doza prepadanja, napad na cijelu državu, poređenja sa Amerikom, sa 11. septembrom, oni su velika nacija itd.

Žali Bože nevinih žrtava, ali narod koji većinski bira ovakog bolesnika za predsjednika države nema pravo da se žali ni zašta.
Strašno koliko je bolestan
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 maj 2023, 11:34

Sta kaze Vucic, on bi kao uveo smrtnu kaznu, ali mu vlada (Ana Brnabic) ne da. :rol: Kakav bolestan lik, i u ovakvim situacijama cisti populizam. Nije da nismo navikli od ovog bolesnika.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 05 maj 2023, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 05 maj 2023, 11:35

slika
:urnebes:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 maj 2023, 11:35

Sta kaze Vucko,bice uhapsen svako ko lajka objave o monstrumu,nije lik normalan sekunde :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 05 maj 2023, 11:39

slika

Brutalan komentar našeg drota Miokovića. U kost.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 05 maj 2023, 11:44

I nema sile koja moze razoruzati stanovnike neke zemlje. Npr. u BiH ima preko 350k komada registrovanog oruzja u posjedu civila, dok prema istrazivanjima UNDP-a pretpostavlja se da oko pola miliona domacinstava BiH ilegalno posjeduje oruzje.

Samo je pitanje vremena kada ce, gore od ovog sprijecenog pajaca iz Bihaca, neki điklos biti okidac nekog haosa.

Ne treba upirati prstom u nesrecu druge drzave, vec izraziti sucut i boriti se pocev od vl dvorista.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 05 maj 2023, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 maj 2023, 11:47

Mi nismo drzava ,nama nije uredjeno nista zivo a da neko radi jos na razoruzavanju ljudi :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 maj 2023, 11:56

1974---1975---1976---2001---2013---2020

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 05 maj 2023, 12:00

slika
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 05 maj 2023, 12:10

05 maj 2023, 12:00
slika
Beograd - Sodoma i Gomora
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 maj 2023, 12:14

Goalgetter je napisao/la:
05 maj 2023, 11:34
Sta kaze Vucic, on bi kao uveo smrtnu kaznu, ali mu vlada (Ana Brnabic) ne da. :rol: Kakav bolestan lik, i u ovakvim situacijama cisti populizam. Nije da nismo navikli od ovog bolesnika.
Ja Ane vragolanke, ne da Aleku da donosi zakone. :thumbdown:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 maj 2023, 12:19

05 maj 2023, 12:00
slika
:urnebes: :urnebes:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], jasmin10 i 26 gostiju.