FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Messinho ili Zubi? Cijena je 60 mil.
A prodao bi se Raphinha za 70.
A prodao bi se Raphinha za 70.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- jasonstatham
- Kontakt:
Čak onakva vucebatina po terenu, današnji Messi je bolji od 50% Barceloninog tima.Romariooo je napisao/la: ↑17 jan 2024, 20:57Al najsmjesnije je u svemu tome sto vrijeme uvijek pokaze da sam bio u pravu, kad sam govorio da se treba rijesit mesija a dovest kakvog bilo soldnoog igraca u to vrijeme , a sto je eriksen tada i bio, smijali ste se i dalje se smijete
Da se to tada uradilo klub ne bi zapao u dubiozu jeer bi uzeli za mesija 300 miliona od arapa, a on je ostao i mi smo popioi osmicu od bajerna, cetvorku od liverooopla itd, da je kojim slucajem umjesto njega bio tu eriksen il bilo koji solidni igrac , mislite da bi dozivjeli vece blamaze, da bi nam bajern dao mozda 11 komada il sta
Mesi je osvajajanjem svjetskog potvrdio da je najveci ikada, no cinjenica je gola u koju su se na kraju svi uvjerili da su mu zadnje 2 3 sezone u barci bile mrlja u karijeri i da ga je trebalo prodati dok se moglo za velike novce i napraviti remont ekipe s nekim novim igracem, eriksena sam naveo samo kao primjer da nista ne bi izgubili bogzna da smo umjedto mesija imalo tako nekog solidnog nista posebjog igraca kojem je plata do 10 miliona, a mesi je kostao 100 miliona
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Moguce, no jedan imalo ozbiljan klub ne moze dozvoliti sebi da mu glavji igrac sd vuce po terenu, nije tu u pitanju samo njegov individualni ucinak, nego cijela ekipa potone zbog njega, to je problem bio, da je on hodao a druge barem motivisao da ginu na nesto bi to i licilo, no mesi je ubijao u pojam ekipu,timski duh itd itdjasonstatham je napisao/la: ↑17 jan 2024, 21:01Čak onakva vucebatina po terenu, današnji Messi je bolji od 50% Barceloninog tima.Romariooo je napisao/la: ↑17 jan 2024, 20:57Al najsmjesnije je u svemu tome sto vrijeme uvijek pokaze da sam bio u pravu, kad sam govorio da se treba rijesit mesija a dovest kakvog bilo soldnoog igraca u to vrijeme , a sto je eriksen tada i bio, smijali ste se i dalje se smijete
Da se to tada uradilo klub ne bi zapao u dubiozu jeer bi uzeli za mesija 300 miliona od arapa, a on je ostao i mi smo popioi osmicu od bajerna, cetvorku od liverooopla itd, da je kojim slucajem umjesto njega bio tu eriksen il bilo koji solidni igrac , mislite da bi dozivjeli vece blamaze, da bi nam bajern dao mozda 11 komada il sta
Mesi je osvajajanjem svjetskog potvrdio da je najveci ikada, no cinjenica je gola u koju su se na kraju svi uvjerili da su mu zadnje 2 3 sezone u barci bile mrlja u karijeri i da ga je trebalo prodati dok se moglo za velike novce i napraviti remont ekipe s nekim novim igracem, eriksena sam naveo samo kao primjer da nista ne bi izgubili bogzna da smo umjedto mesija imalo tako nekog solidnog nista posebjog igraca kojem je plata do 10 miliona, a mesi je kostao 100 miliona
Na svjetskom za argentinu je uradio ono sto je trebo u barci, vidjelo se kolilo je nabrijan bio iako fizicki jedva je uspijevao uhvatit korak, no bio je dobar primjer ostalima, onda igrao je mudro,na iskustvo i talent, a i argwntinski selektor je to sve fino skontao i podredio mesiju cijeli tim zato je argentina imala mesija i ostale sve ratnike koji su trcali i borili se ko ludi i tako nadoknadili mesijevu slabu fizicku spremu.
To je moguce u nekoliko utakmica na jednom turniru izvuci tako i izgurati, a klubu na nivou barce i u ritmu srijeda vikend cijelu sezonu nema teorije,zato je mesii bi teret barci, a i u parizu se isto pokazalo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nije loš izbor. Zapravo je užasan izbor. Izlapio prije desetak godina, a nikada nije bio trener na duge staze.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- NisamInSajder
- Kontakt:
Laportina dugogodišnja želja da dovede Mourinha u klub bi se konačno mogla ispuniti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Realno da je umjesto Messija na terenu tad bio neki solidan igrac , sigurno bi to na terenu bilo bolje.Neko ko isporuci 40ak golova i jedno 20 asistencija.Takvih i u Almeriji ima.Romariooo je napisao/la: ↑17 jan 2024, 20:57Al najsmjesnije je u svemu tome sto vrijeme uvijek pokaze da sam bio u pravu, kad sam govorio da se treba rijesit mesija a dovest kakvog bilo soldnoog igraca u to vrijeme , a sto je eriksen tada i bio, smijali ste se i dalje se smijete
Nije ti dugo trebalo izgleda…
Pa ako ništa, sa vucibatinom Messijem bi imali koji bod više, koji šut ka golu, a ne ovo što danas gledamo. Skupina bezidejnih majmuna.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nece ABD.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jan 2024, 00:27Laportina dugogodišnja želja da dovede Mourinha u klub bi se konačno mogla ispuniti.
Suti jezik pregrizo, ne prizivaj ga u Barcu

Da su u prošlosti oko Messija stvorili dobru ekipu, kompatibilnu njegovom stilu igre, ne bi se popilo osam komada od Bayerna. Nesposoban kadar nije znao iskoristiti činjenicu da ima najboljeg svih vremena u svojoj ekipi. Kupovalo se sve i svašta.....
Nevjerovatno da spodoba s klupe ne da Roqueu da počne ni u kup utakmici.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Umal da prime go...
- Felixians4
- Kontakt:
Trebo je najjači sastav od prve minute, ovako nam prijeti potop...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Taman kad pomisliš da si sve vidio ovi opet nađu način da te iznenade.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Mislim da je trema u pitanju. Nisu navikli na ovoliki broj navijača na tribinama.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šta se dešava sa Roqueom pa u jednoj ovakvoj utakmici nije mogao početi? Pojačanje od 40 miliona a odigrao do sad samo 40 minuta.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dešava se da na klupi sjedi idiot.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑18 jan 2024, 20:20Šta se dešava sa Roqueom pa u jednoj ovakvoj utakmici nije mogao početi? Pojačanje od 40 miliona a odigrao do sad samo 40 minuta.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nema od ove sezone nista. Ekipa ograjisala, neiugrana, okrenuli ledja Xaviju, a on luta ne zna lik kud udara. Ni sjena proslogodisnje ekipe. Uprava se zadeverala oko stadiona, sav fokus tamo usmjeren.
Top 4 izganjati i to je to.
Top 4 izganjati i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.