[youtube][/youtube]
Ovo je možda najbolji video koji postoji na internetu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
tech je napisao/la:
Rivaldo i Ronaldo (debeli) su moji najdraži igrači iz tog doba, ali on ništa nije bolji od recimo Djalminhe, samo je imao tu sreću da igra u Barceloni.
Moj najbolji igrač i da danas kad ga vidim osmijeh mi na lice stavi...anonymousHD je napisao/la:Namik zakuco. Ja sam radi Zidanea doslovno i počeo trenirati, zavolio njegovu poziciju, njegov broj, sve njegovo. On je čovek koji me inspiriše, najbolji fudbaler kojeg sam ja gledao.![]()
[youtube][/youtube]
Ovo je možda najbolji video koji postoji na internetu.
ni slučajno da bi se ko našalio sa zaštićenim svjedokom, dok su šale na račun Ronalda čak dobrodošle i produkt su intelektualne elite iz redova barcelovera,please dont shit,mojim osnovnoškolskim jezikomPatrickBateman je napisao/la:I onda ti nekome seres o odrastanju i ozbiljnosti.madridist je napisao/la: 2.Penaleo Mesi je najbolji igrač u istoriji barcelone![]()
Provociranje i humor na nivou osnovne.
Ne kazem ja da Barcaloveri generalno imaju ista zreliji pristup,al' kad tvoji postovi jako slice postovima bparene:Gaynaldo,Penaldo,Penal Madrid,mislim da gubis pravo ikome srati za ozbiljnost.madridist je napisao/la:ni slučajno da bi se ko našalio sa zaštićenim svjedokom, dok su šale na račun Ronalda čak dobrodošle i produkt su intelektualne elite iz redova barcelovera,please dont shit,mojim osnovnoškolskim jezikomPatrickBateman je napisao/la:I onda ti nekome seres o odrastanju i ozbiljnosti.madridist je napisao/la: 2.Penaleo Mesi je najbolji igrač u istoriji barcelone![]()
Provociranje i humor na nivou osnovne.
ma daj,kreten obicni od igraca
NIje veći od Diarre, koji je po meni obični panj i na granici crvenog pod obavezno :ugeek:L-Train je napisao/la:ma daj,kreten obicni od igraca
To je isto kao i reći da je Gattuso kreten.stomaklija je napisao/la:
NIje veći od Diarre, koji je po meni obični panj i na granici crvenog pod obavezno :ugeek:
+1, nemoj njega murinjo ziv bio, vidi ga kakav jeL-Train je napisao/la:ma daj,kreten obicni od igraca
LenBias je napisao/la:
+1, nemoj njega murinjo ziv bio, vidi ga kakav je
pa jamandraX je napisao/la:LenBias je napisao/la:
Strašan razlog zašto da ga ne dovedeLenBias je napisao/la:pa jamandraX je napisao/la:LenBias je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.