ma kakav zapad ne idem ja iz JEDNE JEDINE i iz svoje čaršijeVirtu4l je napisao/la:Ode ti Hamo na zapad, kako si krenuo

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma kakav zapad ne idem ja iz JEDNE JEDINE i iz svoje čaršijeVirtu4l je napisao/la:Ode ti Hamo na zapad, kako si krenuo
Mislim da je bilo rijeci o tribini zapad ..Hamo je napisao/la:ma kakav zapad ne idem ja iz JEDNE JEDINE i iz svoje čaršijeVirtu4l je napisao/la:Ode ti Hamo na zapad, kako si krenuojoš malo para i onda na ljoŽetovu tekmu...
Hahahah.. sto se izbi..Hamo je napisao/la:ma kakav zapad ne idem ja iz JEDNE JEDINE i iz svoje čaršijeVirtu4l je napisao/la:Ode ti Hamo na zapad, kako si krenuojoš malo para i onda na ljoŽetovu tekmu...
bistrikboy je napisao/la:15.06.1972 godine u zadnjoj utakmici Yugosovenskog prvenstva Željezničar je u Beogradu pobjedio Partizana 4:0 i po prvi put u svojoj istoriji Željezničar je postao prvak Yugoslavije sakupivsi 51 bod.
U šampionskoj generaciji su igrali:
Janjus, D. Kojovic, Becirspahic, Bratic, Katalinski, Hadziabdic, Jelucic, Jankovic, Bukal, Spreco i Derakovic.
Tokom te sezone jos su igrali:
S. Kojovic, Hrvat, M. Radovic, Ibrahimovic i Rodic.
Trener te sjajne generacije fudbalera bio je Milan Ribar sa pomocnicima Kulovicem i Pozegijom.
hahaha ćuj bogati tribina ahahahaVirtu4l je napisao/la:Zamislićemo da sam govorio o naprednim zemljama zapada, pika li se Slovenija?
Ne trebaju ni dolaziti ti levati.Grbavica moj zivot je napisao/la:Meni nije jasno kako ce mo se sad mi podjelit gdje ce BHF gdje ce TM nece valjda BHF kod nas u C sektor ili nekako drukcije ko u zenici![]()
![]()
![]()
ma na istok nek se po lokomotivi veruHamo je napisao/la:Ne trebaju ni dolaziti ti levati.Grbavica moj zivot je napisao/la:Meni nije jasno kako ce mo se sad mi podjelit gdje ce BHF gdje ce TM nece valjda BHF kod nas u C sektor ili nekako drukcije ko u zenici![]()
![]()
![]()
Ovo je samo naletilo,a sada se vraćam BiH kokuzluku i skupljanju po 0.5 KM ili 1 KM.Ma neka dođe vođa i još koji sa njim i neka što kažeš sa lokomotive gledaju...Grbavica moj zivot je napisao/la:ma na istok nek se po lokomotivi veruHamo je napisao/la:Ne trebaju ni dolaziti ti levati.Grbavica moj zivot je napisao/la:Meni nije jasno kako ce mo se sad mi podjelit gdje ce BHF gdje ce TM nece valjda BHF kod nas u C sektor ili nekako drukcije ko u zenici![]()
![]()
![]()
P.S. Hamo kako si poso sa skupljanjem para imaces i za gostojuce u europi![]()
![]()
dobro si skupio kaes 30 mara vec imas za busa i za karte jos spavanjeHamo je napisao/la: Ovo je samo naletilo,a sada se vraćam BiH kokuzluku i skupljanju po 0.5 KM ili 1 KM.Ma neka dođe vođa i još koji sa njim i neka što kažeš sa lokomotive gledaju...
A otkad to TM prati repku organizovanoGrbavica moj zivot je napisao/la:Meni nije jasno kako ce mo se sad mi podjelit gdje ce BHF gdje ce TM nece valjda BHF kod nas u C sektor ili nekako drukcije ko u zenici![]()
![]()
![]()
ja vec skupio,morate planski ulagat,ja sam napolusezoni,skupio,znaju se prioritetiHamo je napisao/la:Još 20 KM za busa.Raja šta je sa Zebom
pa ipak je grbavica nas stadion nemislim da ce biti organizovano ali ipak ce TM biti tu(VALJDA)bistrikboy je napisao/la:A otkad to TM prati repku organizovanoGrbavica moj zivot je napisao/la:Meni nije jasno kako ce mo se sad mi podjelit gdje ce BHF gdje ce TM nece valjda BHF kod nas u C sektor ili nekako drukcije ko u zenici![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.