reds_forever je napisao/la:Ma meni bi bilo zao napustiti ovu temu nakon ovih 1700+ postova, jedino sto me malo zeza jeste to sto mi se cesto desi da pomijesam passworde
ma ss.ba se ne napusta... jest da me zna iznervirati i ovaj forum i ova tema i forumasi al dugo sam tu necu sad bas tek tako otici...
sto se mene tice nije mi problem pisati ni na 5 foruma ako je atmosfera dobra i prijateljska...
Uff sto me nerviraju ovi likovi sto pokusavuju individualno da te potkace i iznerviraju... nego da se ja vratim stvarima sto se tice Liverpool-a. cujem da se interesujemo za nekog mladog Adam-a Barton-a ima 20 god. neznam sta ce im?? kad imamo dosta mladih igraca koji nedobijaju sanse ...
Interes za Adama Burtona postoji jos od prosle godine i junskog prelaznog roka, inace igrac je iz Sjeverne Irske, a trenutno nastupa za komsije Preston North End, mislim da ima 20. godina i igra u sredini terena...jos jedan igrac iz komsijskog kluba se povezivao sa Liverpoolom, standardni irski repezentativni stoper Sean St.Leager, koji bi mogao doci kao back up standardnim defanzivcima...iskreno uvijek sam pod sumnjom kada su u pitanju igraci koji igraju u nizerazrednom fudbalu, ali treba vjerovat skutima, ipak su placeni da profesionalno obavljaju svoje duznosti...pozdrav
Ma nek nas povezuju sa mladim igracima i nadama, sto ih je vise veca je konkurencija i zelja za dokazivanjem, neki se mora progurat i izrast u igracinu..
Gerrard i Lucas su odusevljeni Suarezom, kazu da ce on donjeti novu dimenziju nasoj igri.. Valjda na treninzima vide o kakvom je igracu rijec.. Jos kad nam se Terminator vrati jedva cekam da vidim kako ce izgledat, ne ocekujem odmah da dobijamo po 5-0 vec samo da se uigravaju sto vise za sljedecu sezonu.. Formacija koja ce zadovoljit vecinu naviajca jer ce i Lucas i Kajt igrati, po meni moze proci jer i Kajt i Suarez neumorno trce i trude se, jedna lopta kako treba na Carrollovu glavu i zavrsen posao, da ne govorim za 2 gladijatora Gerrarda i Meirelesa kako su opasni sa distance, odbrana sa 4 cvrsta momka koji ce se vise posvetiti defanzivi nego ofanzivi moze proci. YNWA
Red Assassin je napisao/la:Ma nek nas povezuju sa mladim igracima i nadama, sto ih je vise veca je konkurencija i zelja za dokazivanjem, neki se mora progurat i izrast u igracinu..
Gerrard i Lucas su odusevljeni Suarezom, kazu da ce on donjeti novu dimenziju nasoj igri.. Valjda na treninzima vide o kakvom je igracu rijec.. Jos kad nam se Terminator vrati jedva cekam da vidim kako ce izgledat, ne ocekujem odmah da dobijamo po 5-0 vec samo da se uigravaju sto vise za sljedecu sezonu.. Formacija koja ce zadovoljit vecinu naviajca jer ce i Lucas i Kajt igrati, po meni moze proci jer i Kajt i Suarez neumorno trce i trude se, jedna lopta kako treba na Carrollovu glavu i zavrsen posao, da ne govorim za 2 gladijatora Gerrarda i Meirelesa kako su opasni sa distance, odbrana sa 4 cvrsta momka koji ce se vise posvetiti defanzivi nego ofanzivi moze proci. YNWA
DzennyLFC je napisao/la:pozzz veliki za sve Redse,nova sam na forumu i nadam se da cemo se lijepo druziti..
Veliki sam fan Liverpoola,obozavam ih....btw West Ham v Liverpool 0:2 za nas:D:D!!YNWA
Ti novi?
E moj Sasha crni Sasha, koji li ti je to account pasha?
Trebali bi dobiti sutra WH, jedino ce nam Onuha praviti pometnje.
tesko ce biti sutra protiv WH u teskoj su situaciji ali nadam se da ce mo donijeti 3 boda sa Upton parka
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Sutra bi mozda mogli vidjeti Suleta i Andy-a da igraju zajedno al vjerovatno zadnjih 15,20 min ,vrijeme je i Carrollu,dugo je bio na pauzi,doktori su vjerovatno uradili svoj dio posla tako da ne bi trebalo doci do obnove povrede i slicno,jer to nebi bilo dobro nikako...
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~