FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 14 avg 2018, 17:31

BordoSarajevo je napisao/la:Ja ipak mislim da ce Bekiće početi ali na beku, umjesto Pidre. Halilović ostaje na lijevom krilu.

Velkoski bi mogao na desnu stranu umjesto Šišića...
Odbrana ista ,Stanojevic mjesto Crepulje,krila Bekic i Tatar. Ostalo standard.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 avg 2018, 17:35

Husrefe, sutra ili pukovnik ili pokojnik! Daj nam razlog da slavimo ili da se poselamimo.. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 avg 2018, 17:38

@Memara ne paše dobar teren samo nama, svi vole igrat na vrhunskoj travi. To što se mi nismo snalazili na blatu ne znači da smo na dobrom terenu za klasu bolji od ostalih, Čelik nas je šamarao na odličnom terenu kad smo najbolji bili, Lištica prošle sezone a imaju najbolju travu poslije Bilinog i sad Grbavice. Trava ne znači ništa.
Ja sam 100 puta ponovio da momci iz akademije imaju veću mentalnu snagu nego ove staronje. Kako neko reče, Vladan se i nabranio derbija i naosvajao svašta u akademiji. I svi oni, od malena uče kako da budu prvaci. Mi dovedemo frajera koji je cijelu karijeru proveo po ekipama koje se bore za sredinu tabele i hoćemo da u ključnom momentu ne zakaže. Pa qrac.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 avg 2018, 17:39

joker90 je napisao/la:Husrefe, sutra ili pukovnik ili pokojnik! Daj nam razlog da slavimo ili da se poselamimo.. :salut:
:salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 avg 2018, 17:40

Zip je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Husrefe, sutra ili pukovnik ili pokojnik! Daj nam razlog da slavimo ili da se poselamimo.. :salut:
Sutra 0:1
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 avg 2018, 17:57

Rekoh halal Atalanta ako pobijede Slobodu. Halalio.
Kažem halal GOŠK ako pobijede sutra kone. Ako Bog da, kao ovo gore da bude.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 14 avg 2018, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 avg 2018, 17:58

@škoro Znači po tebi ti isto dodje juniorski i sutrašnji derbi gdje ti cijela jedna tribina jjebe komplet familiju. Kakvo to iskustvo ima naš golman osim ove zadnje dvije utakmice, finale juniorskog kupa i par turnira po Evropi? Teško nama. Za teren nigdje nisam napisao da smo u prednosti.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 avg 2018, 18:04

Memara je napisao/la:@škoro Znači po tebi ti isto dodje juniorski i sutrašnji derbi gdje ti cijela jedna tribina jjebe komplet familiju. Kakvo to iskustvo ima naš golman osim ove zadnje dvije utakmice, finale juniorskog kupa i par turnira po Evropi? Teško nama. Za teren nigdje nisam napisao da smo u prednosti.
Napisao si "osim dobrog terena, sve ostalo je na strani komšija", tako da sam pomislio da uzimaš dobar teren kao našu prednost. Izvinjavam se ako sam pogriješio. :thumbup:
A ne dođe isto al lik je branio za pobjedničku ekipu, igrao s momcima koji su osvajali trofeje, stvorio je sebi u glavu neku sliku pobjednika. Zna on da nam sutra može bit heroj, a ako ne bude, znamo svi da gori od Bojana ne može bit. Znači il je pobjednik i heroj il je jedan od 11 poraženih, niko neće prstom na njega pokazat (dobro, nakon GOŠKa nisam tako siguran da Husref ne bi pokazao na njega). Ali ne smiju nam mladi bit nikakav izgovor. Radovac je sa 19 god oplodio Grbavicu, njihov Hadžiahmetović sa 19 bio vjerovatno igrač utakmice na derbiju 2015. kad je bilo 0:0. Tražili smo juniore, evo nam juniora. Ja sam siguran da niko od njih neće bit krivac za eventualni poraz. Ni mali Pidro nije kriv protiv GOŠKa, veću je krivicu trebalo tražit u Šišiću, Tataru i Handžiću koji su mrtve zicere promašili, pa Hebibu čija je strana pukla, pa tek onda u Pidri koji nije pratio igrača.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 avg 2018, 18:08

Ne treba zaboraviti ni Adukora koji je fulio jedno 16 ofsajd zamki, čovjek jednostavno ne može igrati stopera ali ga Husref i dalje tu stavlja. Ima ubitačne pasove, centrira još bolje ali jok, haj ti burazeru igraj stopera..

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 avg 2018, 18:15

skoroalen je napisao/la: Momci iz akademije imaju veću mentalnu snagu nego ove staronje. Kako neko reče, Vladan se i nabranio derbija i naosvajao svašta u akademiji. I svi oni, od malena uče kako da budu prvaci. Mi dovedemo frajera koji je cijelu karijeru proveo po ekipama koje se bore za sredinu tabele i hoćemo da u ključnom momentu ne zakaže. Pa qrac.
Čuj jednog, to nam je praksa zadnjih godina inače. Dovodimo mentalne patuljke.... Boli nas briga, kriv je Pidro.
Slijedeći put će biti kriv Mustafić u nekoj tekmi, iako ga nije ni bilo u zapisniku.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 14 avg 2018, 18:18

haaajmo bit poyyitivni
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 14 avg 2018, 18:20

Očekujem: Kovačević - Hebibović - Dupovac - Mujakić - Pidro - Adukor - Crepulja - Velkoski(krilo) - Rahmanović (iza napadača) - Halilović - Ahmetović

Moja želja: Kovačević - Šabanović - Šofranac - Mujakić - Pidro - Adukor - Rahmanović - Hebibović - Velkoski (iza napadača) - Tatar - Ahmetović
Samo naprijed Saraj'vo!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 avg 2018, 18:25

skoroalen je napisao/la: Tražili smo juniore, evo nam juniora.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 avg 2018, 18:50

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 avg 2018, 18:56

Yebote, Benko ode u drugu Hrvatsku ligu... jest u godinama, al za sve ekipe kod nas bi bio svemirski brod..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 14 avg 2018, 19:09

Ono baš nam treba napadač.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 avg 2018, 19:12

BordoSarajevo je napisao/la:Yebote, Benko ode u drugu Hrvatsku ligu... jest u godinama, al za sve ekipe kod nas bi bio svemirski brod..
Ako se dobro sjećam on se rodio u Varaždinu, vjerovatno će odigrati sezonu-dvije i završiti karijeru tamo, za 2-3 mjeseca puni 35 godina.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 avg 2018, 19:12

BordoSarajevo je napisao/la:Yebote, Benko ode u drugu Hrvatsku ligu... jest u godinama, al za sve ekipe kod nas bi bio svemirski brod..
Ako se dobro sjećam on se rodio u Varaždinu, vjerovatno će odigrati sezonu-dvije i završiti karijeru tamo, za 2-3 mjeseca puni 35 godina.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 avg 2018, 19:37

uNbx je napisao/la:Doganu svaka na mjestu kad je na početku govorio o igračima koji igraju ovu ligu.

Sjajne stvari rece covjek:
1.Okarakterisao ove ufurane samo po primanjima profesionalce.
2.Rekao da treba istrpiti mlade igrace.Da li su navijaci to spremni?To je pitanje vaznije da sami sebi postavimo,nego Husrefu.On mora pratiti necija uputstva.To nije Husref od prije 10-ak godina.
3.Na startu prvenstva sam rekao da H.Musemic ne gotivi mlade igrace,tako da nikad ne bi bio trener FKS po mom ukusu.Zar Pidrin potez nije proglasen potezom kola ?
4.Iz inata ovim qrcobolja igracima bi dao bezrezervnu podrsku(makar verbalnu)Husrefu(da im nastavi psovat ,ali da ne spominje djecu u neg.kontekstu),a njemu rekao ,ako zaostane vise od 2.boda za prvim(polusezona) na tabeli pravac skola fudbala A.F.Hase(nikako Akademija).
5.Samo titula moze zadrzati Musemica i to uz afirmaciju 6/7 mladih igraca.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 14 avg 2018, 19:40

i milokliz udovic kaze da mu je drago sto je usref nas trener.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.